Gorsko kolo Elan Frisky GX, velikost L

Cena
1.300 €
  • Pusti keš doma, plačaj s Flikom!
Šifra oglasa: 12648175

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Gorenjska, Kranj, Kranj
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Prodam štiri dni staro kolo Elan Frisky GX.

Nakup je bil rezultat nenadejano dobrega regresa in moje krize srednjih let. Če imate tudi vi podobno idejo, da boste od zdaj naprej kar naenkrat vsak dan športali in dirjali z novim gorskim kolesom čez hribe in doline, naj vas razočaram, da ne bo šlo tako zlahka kot na prvi pogled izgleda, mogoče vam prihranim kaj sitnosti če vam direktno povem, da ne priporočam. Kdor pa približno ve kaj kupuje in ve kaj rabi, potem pa je tale oglas mogoče vseeno primeren za vas in kar berite naprej.

V Elanu se kolo prodaja za 2800, kolikor najbrž res ni realna cena. V Hervisu sem ujel "akcijo" -50% in plačal 1400, kar pa moram reči da je kar korektna cena za en takle bicikel.

Mojster me je sumljivo gledal v trebuh in vprašal, če mi mogoče lahko predlaga električnega. Bil je moder človek, nisem ga poslušal.

Kolo je bilo voženo, bog mi je priča, trikrat.

Prvič, dva kroga po trgovskem centru na Viču med prestrašenimi mamcami z vozički in mularijo na telefonih. Uredu.

Drugič, šest krogov doma po dvorišču oziroma po kratkem dovozu pred bajto, od tega sem sam naredil dva med avtomobili, slučajno naključno mimoidoči svak pa še štiri po vrtu in čez neke robnike. Strokovno je ugotovil, da se dobro pelje, težko bi ugovarjal.

Tretjič, pravkar na moji prvi kolesarski turi po debelih 15 letih. Slabih 30 kilometrov, dobrih 1000 višincev, nekako v obliki crosscountry vožnje. Prvo tretjino ture sem študiral, da bi bilo pametno malo modificirati sedež, ker visi malenkost nazaj in na strmem klancu rit nima dobre opore, pa da bi koristile še stranske ročke na belanci za malo boljše težišče naprej. Drugo tretjino ture nisem kaj veliko študiral. Zadnjo tretjino ture pa sem naštudiral, da nisem več star 20 let in da se tega ne grem. V klanec gor sem skoraj umrl, s klanca dol me je bilo strah, ne gor in ne dol nisem užival, trije mulci na kros motorjih so me ustrašili da sem skoraj s ceste zletel.

Prodam tega hudiča, 1300 in pelji.

Fotke ni, zadeva je blatna, ker nisem računal da so meseca maja naše gorske ceste tako zelo blatne, poštenemu kupcu ga temeljito spucam, nepoštenemu prodam umazanega. Podrobnosti ne bi našteval, v Google napiši elan frisky GX in vse lepo piše.

Če koga zanima, naj piše hitro, ker se utegne zgoditi da se premislim, ko se malo naspim in ko rit neha bolet.

Na kratko, dober XC bicikel za tak denar.

V račun vzamem mizo na namizni tenis ali komplet za pikado.

Zemljevid

alespaplar

Vsi oglasi tega oglaševalca
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
  • Naslov:  4290 Tržič, Gorenjska, Slovenija
Oglas je objavljen
04.05.2024. ob 13:58
Do poteka še
Oglas je prikazan
145 -krat

alespaplar

Vsi oglasi tega oglaševalca
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
  • Naslov:  4290 Tržič, Gorenjska, Slovenija

Povezani oglasi