• RTX 3070 Ti 8GB Gainward Phoenix | Odlična 2K Gaming 144Hz | Grafična
  • Ne zamudite priložnosti

RTX 3070 Ti 8GB Gainward Phoenix | Odlična 2K Gaming 144Hz | Grafična

Cena
439 €
Šifra oglasa: 11518845

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Moste Polje, Nove Jarše
Interna številka izdelka
62631
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Za naročilo izdelka odprite povezavo https://komponentko.si/rtx-3070-ti/rtx-3070-ti-8gb-gainward-phoenix/ .

Grafična kartica RTX 3070 Ti 8GB Gainward Phoenix 



Gainward kot vodilna blagovna znamka na trgu grafičnih procesorjev za navdušence ponosno predstavlja Phoenix GeForce RTX 30 Series v katero spada tudi grafična kartica Gainward GeForce RTX 3070 Ti Phoenix. Poganja jo arhitektura NVIDIA Ampere z jedri Ray Tracing 2. generacije, jedri Tensor 3. generacije in novimi pretočnimi večprocesorji, ki v igre in ustvarjalne aplikacije prinašajo osupljive vizualne učinke, neverjetno hitre frekvence slik in pospeševanje umetne inteligence. V primerjavi s prejšnjo generacijo prinaša do 1,9-kratno zmogljivost na vat.

Gainward GeForce RTX 3080 Ti je premljena z novo zasnovo hladilnika Phoenix. Izdelana možnost osvetlitve ARGB z uporabo najnovejšega pripomočka Expertool zagotavlja prilagojen učinek osvetlitve, ki ustreza lastnemu slogu igralcev med igranjem iger.

S povsem novo toplotno zasnovo - ta zagotavlja grafični kartici RTX 3070 Ti nizko raven hrupa tudi v močno obremenjenem igralnem okolju, funkcija "Zero RPM" ter patentirana zasnova toplotnih cevi "U-Type", ki zagotavlja visoko zaščitno zasnovo hladilnika in večjo učinkovitost prenosa toplote, kar uporabnikom omogoča resnično zaupanje v izdelek.

Čas je, da se opremite z močjo arhitekture Ampere.

Okrepljeno rezilo ventilatorja - napredna zasnova lopatice ventilatorja povečuje stabilnost vrtenja ventilatorja. Z zarezami na lopaticah je pretok zraka bolj tekoč. Tako so vibracije in hrup ventilatorja veliko manjši.

Naslovljiva RGB grafične kartice RTX 3070 Ti omogoča igralcem, da prilagodijo vsako barvo LED-lučk. Svetlobne učinke lahko prilagodite z orodjem GAINWARD Expertool Utility

Toplotne cevi so posebej oblikovane v obliki dvojnega U, da povečajo območje odvajanja toplote. Učinkovitost prenosa toplote je veliko večja kot pri tradicionalni zasnovi toplotnih cevi.

Med večpredstavnostno aplikacijo ali splošno delovno obremenitvijo ventilatorji ohranijo ustavljeno vrtenje. Ventilatorji se začnejo vrteti med delom z večjo obremenitvijo, kot so igre, pri katerih temperatura grafičnega procesorja preseže 60 °C.

NVIDIA DLSS (Deep Learning Super Sampling) je revolucionarna tehnologija upodabljanja z umetno inteligenco, ki z uporabo namenskih procesorjev Tensor Core AI v grafičnih procesorjih GeForce RTX™ vizualno zvestobo dvigne na povsem novo raven. DLSS grafične kartice RTX 3070 Ti izkorišča moč nevronske mreže z globokim učenjem, da poveča število sličic na sekundo in ustvari čudovite, ostre slike za vaše igre. Pridobite celo zmogljivostno rezervo, s katero lahko povečate nastavitve sledenja žarkom in povečate izhodno ločljivost.

Nvidia reflex grafične kartice RTX 3070 Ti zagotov, da hitreje dosežete svoje cilje, se hitreje odzovite in izboljšajte z revolucionarnim naborom tehnologij, ki so bile ustvarjene za merjenje in optimizacijo zakasnitev sistema za tekmovalne igre.

Razvijalci lahko zdaj v računalniške igre za Microsoft Windows dodajo še več neverjetnih grafičnih učinkov. Grafične kartice GeForce RTX omogočajo napredne funkcije DX12, kot sta sledenje žarkom in senčenje s spremenljivo hitrostjo, s čimer igre oživijo z izjemno realističnimi vizualnimi učinki in hitrejšimi frekvencami sličic.

Z gonilniki si zagotovite najvišjo raven zmogljivosti in najbolj gladko izkušnjo od trenutka, ko začnete igrati.NVIDIA SHADOWPLAY grafične kartice RTX 3070 Ti omogoča, da s prijatelji snemate in delite visokokakovostne videoposnetke igranja, posnetke zaslona in žive prenose.

Z NVIDIA ANSEL slike zaslona spremenite v umetnino s tem zmogljivim načinom fotografiranja v igri, ki omogoča zajemanje fotografij 360, HDR in super ločljivosti.

Pred nami je nova doba ustvarjalnosti, saj se ustvarjalne aplikacije, od katerih ste odvisni, premikajo hitreje, kot ste si kdajkoli predstavljali. Grafični procesorji NVIDIA  pospešijo vaše delo z neverjetnim povečanjem zmogljivosti. Dobrodošli v NVIDIA Studio in v novem, bolj ustvarjalnem procesu.

Z združitvijo naprednega upodabljanja VR, sledenja žarkov v realnem času in umetne inteligence bo GeForce RTX ponesel VR na novo raven realizma.

Zagotovite si gladko igranje brez trganja pri visokih frekvencah osveževanja ter HDR in še več. To je vrhunski zaslon za igranje iger in vrhunska oprema za navdušene igralce.



Gonilnike in programe za grafično kartico RTX 3070 Ti 8GB Gainward Phoenix  si lahko naložite na spodnji povezavi:
https://www.nvidia.com/download/index.aspx
Zmogljivost grafične kartice RTX 3070 Ti 8GB Gainward Phoenix  si lahko ogledate v spodnjem videu:
https://www.youtube.com/watch?v=8CDIS-V9jSo




Omogočamo nakup grafičnih kartic in ostalih artiklov na obroke:
Več o nakupu na obroke si preberite na: NAKUP NA OBROKE

Ostalo ponudbo pa si lahko ogledate na: GRAFIČNE KARTICE
Ob nakupu novih izdelkov omogočamo odkup vaših starih izdelkov.
Več o menjavi staro za novo si preberite na: ODKUP IZDELKOV

Podrobnosti o izdelku
Znamka grafične kartice: Nvidia
Velikost Grafičnega Spomina: 8 GB
Izhodi: 3x DisplayPort, HDMI
Napajanje: 2x 6+2pin PCIe
Garancija: 12 mesecev
Stanje: Rabljeno
Ohranjenost: A++
EAN: 4710562242713

Spletna povezava

Zemljevid

KOMPONENTKO.si RAČUNALNIŠKA TRGOVINA

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
12.09.2023. ob 00:42
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
316 -krat

KOMPONENTKO.si RAČUNALNIŠKA TRGOVINA

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija