MojeDelo.com

GPS navigacija za AVTO TOVORNJAK tovorna vozila iGO Garmin

Cena: 67,00 €

Zelo VELIKA, profesionalna 7" inčna palčna (diagonala ekrana = 18 cm), avtomobilska avto tovornjak kamionska auto navigator navigacija gps avtodom avto dom navigacija garmin taxi cestna tovornjakarska avto cestna navigacija za avto kamion avtobus bus tovornjak taxi kamionska kamjonska kombi avtobus avtobusna navigacijska naprava gps naprava avtodom tovornjakarska GPS navigacija prenosna gps navigacija kamionski gps tovornjakarski gps navigacijski sistem gps navigacija za tovornjake za kamione za tovorno vozilo za tovorna vozila navigator navi za vsa cestna vozila (7 različnih profilov vozil) in plovila.


Vrhunska GPS navigacijska naprava, nad katero bo bil GARANTIRANO navdušen prav vsak, ki jo bo preizkusil (pozitivno bo presenetila tako poklicne voznike, kot tudi vse ostale, ki želijo imeti res kvalitetno navigacijo, ki ne dela napak)!


To je GPS navigacijska naprava NAJVIŠJEGA ranga kvalitete!100 % ORIGINAL iGO Primo Tom Tom GPS navigacija (enaka kot v najnovejših vozilih VW Audi Porsche & Škoda), v sodelovanju z znamko Floureon.


Navigacija ima najvišjo možno resolucijo slike kot trenutno obstaja pri navigacijah s tako velikim zaslonom (ima popolnoma enako resolucijo ekrana kot kamionske navigacijske naprave / navigacije / garmini za kamion tovronjak, ki stanejo od 449,90 eur naprej).Profesionalna, zelo velika, cestna 7" inčna 7 palčna incna sedem inchna GPS navigacija navigator iGO Primo 2.4 TomTom Tom Tom Porsche VW Audi Škoda gps, povsem podobna kot Garmin Dezl 770LMT-D, primerna za vsa tovorna in osebna vozila (tovornjake, kamione, avtobuse, osebne avtomobile, taxije, kombije, avtodome, motorje oziroma dobesedno vsa motorna, cestna vozila - ima kar 7 možnih profilov različnih vozil). Navigacija je 100 % brezhibna (to vam garantiram)! Ogled in preizkus je možen v Ljubljani.

Je bistveno boljša, večja, hitrejša in natančnejša, kot pa podobne avto cestne prenosne gps navigacije garmini gpsi za avto navigacija za tovornjake kamion auto kamionska kamionske navigacije kamjonske tovornjakarske navigacije navigacijski navigacijske naprave sistemi avtodom kombi taxi cestne navigacije gps garmin tom tom iGO primo mio gps avtobusne navigacije za avtomobile in tovorna vozila.


100 % BREZHIBNA, z izjemnim EKRANOM (velik in zelo svetel ekran na katerega se dobro vidi tudi, ko sveti sonce).


Meni in glasovno vodenje navigacije sta v celoti v SLOVENŠČINI.POMEMBNO!

Ta navigacija je večja (7"), boljša, močnejša in natančnejša, kot pa podobne avto kamionske tovornjakarske cestne navigacije.
Vgrajen ima vrhunski GPS sprejemnik, ki se s GPS sateliti poveže v trenutku in brez motenj, prav tako pa ima tudi 2x več RAM-a in ROM-a (notranjega spomina), kot pa podobne navigacije, ki posledično seveda delujejo tudi enkrat počasneje kot pa ta v oglasu!


VIDEOPOSNETEK v oglasu sicer NE prikazuje točno te navigacije, ki jo prodajam (na videoposnetku v oglasu je namreč mnogo starejši model iGO Primo navigacije), temveč manjšo (komaj 5"), manj močno (enkrat slabši procesor in enkrat manj RAM-a) in z manj kvalitetnim ekranom, ki ima tudi manjšo svetilnost, vseeno pa si na njem lahko vsaj približno pogledate katere vse funkcije nudi ta navigacija in približno kakšen je njen meni (na tej navigaciji v oglasu sta sicer grafika in celotni meni mnogo novejša, modernejša in tudi preglednejša, kot pa na navigaciji v videoposnetku, vendar pa so funkcije vseeno približno enake).
Navigacija, ki se prodaja, je torej mnogo boljša od te v videoposnetku, ima boljši in večji ekran, boljšo grafiko, novejši meni ter je tudi mnogo močnejša in hitrejša.
Ima tudi možnost izbora SLOVENSKEGA jezika ter SLOVENSKEGA glasovnega vodenja.


100 % BREZHIBNA, z izjemnim EKRANOM (velik in zelo svetel ekran na katerega se dobro vidi tudi, ko sveti sonce).INFORMACIJE na:

******* 070/479-712 *******Gre za VRHUNSKI, večkrat NAGRAJEN navigacijski sistem, ki je po mnenju večine strokovnjakov, trenutno NAJBOLJŠI na svetu!


Najsodobnejši model 2018/2019 in najnovejše karte.KARTOGRAFIJA VSEH DRŽAV na NAVIGACIJI je ORIGINAL in je NAJSODOBNEJŠA!Cene tovrstnih (profesionalnih) navigacijskih naprav, ki imajo možnost vnosa točnih mer vozila in so dovolj natančne in zanesljive tudi za vse profesionalne voznike (voznike avtobusov, kamionov oz. tovornjakov, kombijev, taksijev idr.), se gibljejo od 449,90 eur naprej.


Profesionalni iGO Primo 2.4 TomTom Here avtomobilski cestni navigacijski sistem navigacijska avtomobilska tovornjakarska iGO Primo gps navigacija naprava avtomobilistična kamionska kamjonska tovorna navigacija za tovorna vozila avtobuse avtobus buse bus taxi tovornjake kamione kamjone kamijone gps navigacija naprava navi navigator naprava navigatična naprava gps naprava za avte avtomobile tovornjake avtobuse buse taksiste kombije šleperje cisterne avtodome in ostala cestna (tovorna) vozila iGO Primo iGO My Way iGO MyWay Amigo iGO 8 iGO 9, boljši od ostalih navigacijskih naprav kot so Garmin NUVI Edge Garmin Fenix 3 Garmin Nuvi nüvi Garmin Forerunner Garmin 235 Garmin approach Navon Mio navigacija za tovorna vozila Garmin dēzl dezl 770LMT-D Becker WayteQ Here We Go Here WeGo idr. Navigacije je opremljena z zelo velikim 17,6 cm ekranom/zaslonom.

PROFESIONALNA velika 7" (palčna) VRHUNSKA luksuzna NAJNOVEJŠA (kartografija vseh držav na navigaciji je letnik 2018!) 7" inchna inčna palčna GPS NAVIGACIJA Garmin navigacijska naprava iGO Primo 2.4 Garmin Nuvi Tom Tom TomTom za AVTO za TOVORNJAK tovorna vozila avto taxi avtobus bus cestni navigator za avto tovornjak avtobus avtodom avtomobile tovornjake kamione avtobuse (diagonala ekrana meri približno 18 cm) kamionska kamjonska cestna avto avtomobilska navigacija iGO Primo Garmin Nuvi TomTom Tom Tom CESTNI avto avtomobilski NAVIGATOR za avto avtomobil avtobus tovornjak za tovorna vozila za kombi taxi taksi terenska vozila šleper šleperje cisterne cisterno avtobusna busna gps cestna tovornjakarska tovorna kombi cestna avtodom avto dom taksi avtobusna navigacijska naprava navigacija iGO Primo 2.4 za tovornjak gps navigacija za tovorna vozila profesionalne voznike za kamion tovorna vozila tovornjak avtomobil avto kamion šleper avtobus taxi, ki je po mnenju GPS strokovnjakov boljša in natančnejša od večine ostalih navigacij kot na primer Here Falk Navigon Becker VW Medion Prestigio Garmin Nuvi Mio Navigon BMW Zumo MIO Navon WayteQ navigacije oziroma gps navigacijske naprave.


Ko gre za nakup GPS navigacije velja posebna previdnost pri nakupu, saj lahko včasih za le nekaj evrov razlike v ceni (ali pa še celo po bistveno višji ceni), kupite neprimerljivo slabšo navigacijo, od katere na koncu, zaradi katastrofalnega vodenja, ne boste imeli dobesedno nobene koristi, najverjetneje pa še celo hudo škodo in dodatne stroške za gorivo, zaradi neprestanega izgubljanja signala in vodenja po napačnih poteh.
V takšnem primeru je bolje, da si GPS navigacije sploh ne kupite in raje uporabljate klasične zemljevide in lastno pamet, ker je, v primeru slabega vodenja, to stran vržen denar.

Ta GPS navigacija v oglasu pa je bila prejemnica številnih priznanj za najboljšo svetovno navigacijo in je najbolj zanesljiva kar je sploh možno (bistveno bolj od raznih Garminov ipd.)!

To identično navigacijo imajo med drugim vgrajeno tudi najnovejši, najboljši in najbolj opremljeni modeli vozil Porsche (Cayman, 911, Panamera...), Volkswagen (Passat, Tiguan...) in Audi (A6, A8, Q7...), kar še dodatno govori o njeni zanesljivosti in profesionalnosti.

Poleg tega pa ima še celo kopico drugih funkcij, ki jih velika večina ostalih navigacij še zdaleč nima.KARTOGRAFIJA VSEH DRŽAV NA NAVIGACIJI JE ORIGINAL IN JE NAJSODOBNEJŠA!To je definitivno ena izmed daleč najboljših navigacijskih naprav na svetu!


Navigacija je več kot odlična tudi za vsa OSEBNA vozila, še posebej za vse, ki želijo na navigacijo dobro videti tudi v slabših pogojih (močno sonce, prevelika oddajlenost navigacije...) ter za vse, ki nekoliko slabše vidijo na blizu.

Ima namreč zelo velik in pregleden zaslon.
Celotni komplet:

• vrhunska iGO Primo GPS navigacija z zelo velikim 7 palčnim zaslonom

• 12-24V napajalnik za avto/tovornjak

• nosilec za pritrditev na vetrobransko steklo

• USB polnilni kabel

• zaščitna folija

• navodila za uporabo

• škatla
7 zelo POMEMBNIH dejstev o navigaciji:


1. Navigacija iGO Primo vsekakor NI neka nepoznana navigacijska naprava (vsaj ne za poznavalce).

Prav tak (enak) navigacijski sistem imajo med drugim, ob sicer zelo visokem doplačilu, vgrajeni tudi najnovejši & najdražji modeli, luksuznih znamk vozil, kot so Porsche, Volkswagen (VW), Audi, Škoda...2. Velikost 7" je največja z zakonom še dovoljena velikost GPS navigacij.

Večje navigacije (npr. 8", 9" ali celo 10" tablice z navigacijo) NISO dovoljene, saj naj bi po mnenju večina zakonodajalcev preveč zastirale/ovirale pogled voznika na cesto.

Kazni v primeru uporabe večjih navigacij, pa so v nekaterih državah izjemno visoke!3. 7" navigacija ni primerna le za večja (tovorna) vozila, kot so tovornjaki, avtobusi in podobno.

Zaradi svoje velikosti je odlična tudi za vse, ki slabše vidijo na blizu oziroma za vse, ki na navigacijo slabo vidijo v slabših svetlobnih pogojih (močnem soncu ipd.).

Res je, da je 7" navigacija precej velika, vendar pa nikakor ne toliko, da bi lahko zaradi svoje velikosti kakorkoli ovirala voznike običajnih (manjših) avtomobilov (navsezadnje ima marsikdo sedaj že 7" telefon, ki ga more povrh vsega še ves čas nositi s seboj).4. Na tej navigaciji je ORIGINAL naloženih okoli 60 različnih map, POPOLNOMA vseh evropskih držav, ter tudi Rusije, Turčije, Bolgarije, Kazakhstana, Albanije, Bosne in Hercegovine, Makedonije, Moldavije in še nekaterih drugih držav v bližini držav EU.


IZJEMNO POMEMBNO je, da so vse mape (celotna kartografija) original Tom Tom, kar pomeni, da navigacija vodi popolnoma enako kot vodijo NAJBOLJŠE navigacijske naprave znamke Tom Tom (gre za znamko navigacij, ki po mnenju mnogih strokovnjakov, poleg znamke iGO, izdeluje najboljše navigacijske programe oz. navigacije na svetu – še zlasti jim ni para, ko gre za navigacije za tovorna vozila – vendar pa njihove navigacije, takšne velikosti, stanejo po 450 eur in več).

To, da so vse mape ORIGINAL je torej izrednega pomena, saj je na veliki večini, po videzu sicer zelo podobnih, navigacijskih naprav, naložena PIRATSKA (ponarejena oz. "skrekana") kartografija, ki poleg tega, da je bila dejansko ukradena, tudi NE deluje brezhibno, zaradi česar pogosto prihaja do tako imenovanega "štekanja" in zmrzovanja navigacijske naprave med samim delovanjem, posledično pa tudi do zelo velikih težav voznika, saj mora nato fizično navigacijo sneti dol iz vetrobranskega stekla, jo resetirati oz. ugasniti in nato ponovno vključiti, ter kasneje še enkrat nastaviti želeni cilj, kar pa zna biti sredi poti oziroma med vožnjo (na primer nekje na avtocesti ali pa v veliki gneči) težavno in predvsem IZJEMNO NEVARNO opravilo, še zlasti, če je voznik v vozilu sam in nima nikogar, ki bi mu pri tem pomagal.

Ne glede na to kje in kdaj bi vam navigacija "zmrznila" pa bi ta celotni postopek ponovne vzpostavitve za čisto vsakogar sigurno predstavljal zelo neprijetno in živčno dodatno delo, saj nihče ne želi po nepotrebnem izgubljati časa s tem, da mora navigacijo, praktično med vsako uporabo, vedno znova in znova spravljati nazaj v "pogon".5. Naložene mape NIMAJO omejitve uporabe (VSE na navigaciji naložene mape oziroma celotno kartografijo boste lahko uporabljali NEOMEJENO dolgo - skozi celotno življenjsko dobo navigacije)!6. Celotni MENI navigacije ter tudi GLASOVNO vodenje je v SLOVENSKEM jeziku, poleg tega pa je navigacija, kljub temu, da je zelo bogata z najnaprednejšimi funkcijami, POVSEM enostavna za uporabo (funkcije so poleg opisa prikazane tudi slikovno - s sličicami).7. NAVIGACIJA ima kar 7 RAZLIČNIH PROFILOV (profil AVTO, profil PEŠEC, profil KOLO, profil REŠEVALCI, profil BUS, profil TAKSI, profil TOVORNJAK) + možnost dodajanja dodatnih profilov (profil AVTODOM, profil KOMBI, profil MOTOR itd.).

Ne glede na to kateri profil izberete, pa vam naprava nato ponudi možnost vpisa točnih mer vašega vozila (dolžino, širino, višino, težo, vrsto tovora, ki ga prevažate, vrsto motorja, porabo vašega vozila itd.) in naprava bo nato takoj sama od sebe izbrala za vas oziroma vaše vozilo najprimernejšo (idealno) pot, ki bo do potankosti prilagojena točno vašemu vozilu, istočasno pa bo tudi izračunala popolnoma vse stroške, ki jih boste imeli z določeno vožnjo (stroške bo naprava izračunala na podlagi poraba vašega vozila, ter cene goriva).

Na tak način se boste enostavno izognili vsem nizkim mostovom (v primeru velike višine vašega vozila, ali pa v kolikor boste imeli na strehi vozila naložena kolesa oz. kakšen drug tovor), tunelom ter za večja vozila nedostopnim območjem v mestih.

S tem bo navigacija tudi optimizirala vašo pot!

Seveda pa boste kasneje lahko izbrali tudi drugačno pot, saj vam bo naprava vedno ponudila (izračunala) kar 4 različne poti - HITRO (najhitrejši čas prihoda na cilj), ZELENO (najnižja poraba goriva in najmanjše onesnaževanje okolja - pot, ki jo naprava izračuna glede na to kako hribovito je površje, kolikokrat boste morali močno pospeševati v klanec ipd.), KRATKO (najkrajša pot glede na število kilometrov) in ENOSTAVNO.O NAVIGACIJSKI NAPRAVI

Navigacija se imenuje iGO PRIMO 2.4, primerna pa je za avto, tovornjak, kamion, avtobus, taksi in ostala vozila. Navigacija ima velik in zelo pregleden LCD ekran in ogromno najrazličnejših funkcij.

Ima tudi možnost vpisa točnih mer vašega vozila (na tak način se kasneje na poti izogne vsem nizkim mostovom, tunelom in za vaše vozilo nedostopnim področjem oziroma vsem potem, kjer je za vaše vozilo prehajanje/prečanje nedovoljeno).


Primerna je za vse voznike katerihkoli vozil (tudi osebnih avtomobilov)!iGO PRIMO 2.4

Še nekaj besed o iGO Primo.

Na splošno gre za enega izmed najnovejših, najboljših in najsodobnejših navigacijskih programov na svetu, ki je po mnenju mnogih profesionalnih voznikov bistveno boljši od vseh ostalih navigacijski naprav!

Ta navigacijski sistem je med drugim vgrajen tudi v najdražje modele prestižnih znamk vozil kot so Porsche, Volkswagen (VW), AUDI, Škoda idr..BREZPLAČNO GPS POVEZOVANJE

Naprava se povezuje le z GPS svetovnimi sateliti, zato za vodenje ne potrebuje nikakršne internetne povezave.

Uporaba te navigacija vas zato ne bo stala niti centa (tudi, če boste bili v tujini)!MULTIFUNKCIJSKA NAPRAVA

Navigacijsko napravo pa se da uporabljati tudi kot tablični računalnik, saj ima naložen operacijski sistem Windows. Ker ima zelo velik, kar 7 inčni (diagonala 17.78 cm) zaslon, se na njo zelo dobro vidi tudi iz večje oddaljenosti. Preko nje je možno tudi gledanje filmov, branje knjig, igranje iger (odlična funkcija, ki pride zelo prav vsem, ki imajo otroke), poslušanje glasbe...RADARJI

Naprava tudi "ve" kje so skriti stacionarni radarji, prav tako pa lahko na nje tudi zvočno opozarja (če to uporabnik seveda želi).VELIK in ZELO PREGLEDEN LCD TOUCH SCREEN EKRAN

Velika prednost te navigacije je tudi zelo velik LCD touch screen ekran, katerega diagonala meri kar okoli 18 cm (7").

Navigacije s tako velikim LCD ekranom, znamke Garmin, stanejo približno 450 eur in več!IZBOR RAZLIČNIH PROFILOV

Navigacija ima tudi možnost izbora želenega profila vozila. Izbirate lahko med skoraj vsemi vrstami vozil (avtomobil, tovornjak, taxi, avtobus, kolo, reševalec), med drugim pa lahko izberete tudi način pešca (za območja, ki niso dostopna z vozili).PROFIL TOVORNJAK

Če imate tovornjak lahko v napravo vpišete točne mere vašega tovornjaka (dolžino, širino, višino, število osi, težo, vrsto tovora, ki ga prevažate itd.) in naprava bo takoj sama od sebe izbrala za vas oziroma vaš tovornjak najprimernejšo (idealno) pot, ki bo do potankosti prilagojena točno vašemu vozilu (npr. tovornjaku).

Na tak način se boste izognili vsem nizkim mostovom, tunelom ter za večja tovorna vozila nedostopnim območjem v mestih. S tem bo navigacija tudi optimizirala vašo pot!

Popolnoma enako pa lahko naredite tudi pri vseh ostalih motornih vozilih kot so avtobusi, kombiji itd.KARTOGRAFIJA in GLASOVNO VODENJE

Naložene ima mape/karte okoli 60 držav (celotna Evropa in Balkan), vključno s Slovenijo, Hrvaško, Bosno in Hercegovino, Srbijo, Madžarsko, Avstrijo, Italijo, Nemčijo, Črno goro…

Navigacija nudi tudi jezikovno podporo v skoraj vseh svetovnih jezikih (tudi slovenščini).

Pri glasovnem vodenju lahko izbirate med moškim in ženskim glasom vodenja.TURISTIČNI VODIČ

Na napravi je naložen tudi celotni turistični vodič.

Na njej je naloženih najmanj 8 milijonov najrazličnejših točk, med drugim tudi:

- bolnice
- športni centri
- letališča
- najem avtomobilov
- nakupovalni centri
- banke
- kavarne
- bari
- restavracije
- financiranje
- transport
- komunikacija
- kino
- gledališča
- skupnosti
- turistične atrakcije
- nastanitve
- hoteli
- moteli
- kampi
- parkirni prostori
- popravila motornih vozil
- mehanične delavnice
- bencinske postaje
- mehanične delavnice…

Naprava ima možnost iskanja turističnih točk kjerkoli v bližini vaše trenutne lokacije oziroma kjerkoli želite, ali pa vam jih najde ob vaši načrtovani poti tako, da čim bolj omeji delanje nepotrebnih ovinkov...

Podpira iskanje in shranjevanje lastnih turističnih točk.
NAVIGACIJA je NAJNOVEJŠI (2018/2019) MODEL, IZJEMNEGA DIZAJNA (zelo estetsko/modno oblikovana) in ODLIČNE KVALITETE!
Prednosti te navigacije:


* Zelo kvaliteten 7" TFT Touch Screen zaslon (diagonala ekrana meri slabih 18 cm)


** Mp3 Fm radio oddajnik transmitter (možnost brezžične povezave z vašim avtoradiem in predvajanje zvok direktno iz zvočnikov vašega vozila)


*** Ima MP3/MP4 glasbeni predvajalnik, podpira pa tudi skoraj vse možne video, avdio in slikovne formate kot so ASF, AVI, WMV, 3GP, DIVX, XVID, WMA, JPG, GIF, BMP, PNG…


**** Lahko se jo uporablja tudi kot POTOVALNI RAČUNALNIK


***** Ima bralnik knjig (E-BOOK reader)


****** Ima možnost iskanja po KOORDINATAH


******* Ima možnost iskanja po imenu podjetij (npr. Mercator, Palmanova Outlet Village)


******** Ima 256MB RAM-a 8 GB ROM-a (vgrajenega spomina) + možnost razširitve spomina do 40 gb


********* Zelo hiter procesor


********** Naloženih ima 60 map vseh evropskih držav ter celotnega Balkana


*********** Nudi možnost 3D prikaza realnih stavb


************ Ve kje so »skriti« stacionarni radarji


************* Vgrajen ima zelo kakovostni GPS sprejemnik, ki vas praktično na nobenem mestu ne bo pustil na cedilu (naprava je ves čas povezana z najmanj petimi sateliti, kar ji omogoča zelo hitro in povsem natančno vodenje)


************* Kompletni meni in glasovno vodenje v slovenskem jeziku


************* Visoka hitrost delovanja in 100 % zanesljiv satelitski sprejemnik, ki nikoli ne izgubi signalaCelotni komplet:

• vrhunska iGO Primo GPS navigacija, primerna za vsa vozila, z zelo velikim 7 palčnim zaslonom

• avto polnilec primeren za 12V (avtomobil) in 24V (tovornjak) vtičnico

• nosilec za pritrditev na vetrobransko steklo

• USB polnilni kabel

• zaščitna folija

• navodila za uporabo

• škatlaKARTOGRAFIJA VSEH DRŽAV NA NAVIGACIJI JE ORIGINAL IN JE NAJSODOBNEJŠA!Gre za VRHUNSKI, večkrat NAGRAJEN navigacijski sistem, ki je po mnenju večine strokovnjakov, trenutno NAJBOLJŠI na svetu!Najsodobnejši model 2018/2019 in najnovejše karte.Cene tovrstnih (profesionalnih) navigacijskih naprav, ki imajo možnost vnosa točnih mer vozila in so dovolj natančne in zanesljive tudi za vse profesionalne voznike (voznike avtobusov, kamionov oz. tovornjakov, kombijev, taksijev idr.), se gibljejo od 449,90 eur naprej.POMEMBNO!

Ta navigacija je večja (7"), boljša, močnejša in natančnejša, kot pa podobne avto kamionske tovornjakarske cestne navigacije.
Vgrajen ima vrhunski GPS sprejemnik, ki se s GPS sateliti poveže v trenutku in brez motenj, prav tako pa ima tudi 2x več RAM-a in ROM-a (notranjega spomina), kot pa podobne navigacije, ki posledično seveda delujejo tudi enkrat počasneje kot pa ta v oglasu!


VIDEOPOSNETEK v oglasu sicer NE prikazuje točno te navigacije, ki jo prodajam (na videoposnetku v oglasu je namreč mnogo starejši model iGO Primo navigacije), temveč manjšo (komaj 5"), manj močno (enkrat slabši procesor in enkrat manj RAM-a) in z manj kvalitetnim ekranom, ki ima tudi manjšo svetilnost, vseeno pa si na njem lahko vsaj približno pogledate katere vse funkcije nudi ta navigacija in približno kakšen je njen meni (na tej navigaciji v oglasu sta sicer grafika in celotni meni mnogo novejša, modernejša in tudi preglednejša, kot pa na navigaciji v videoposnetku, vendar pa so funkcije vseeno približno enake).
Navigacija, ki se prodaja, je torej mnogo boljša od te v videoposnetku, ima boljši in večji ekran, boljšo grafiko, novejši meni ter je tudi mnogo močnejša in hitrejša.
Ima tudi možnost izbora SLOVENSKEGA jezika ter SLOVENSKEGA glasovnega vodenja.INFORMACIJE na:

******* 070/479-712 *******

1340700602

30.12.2018 ob 12:28

14.1.2019 ob 7:12

Slovenija

Oglas poteče čez 25 dni

Prodajalec

the-best-chillies

1000 Ljubljana

(070)479712

(070)479712

Pošlji elektronsko sporočilo

Vsi oglasi tega prodajalca

Uporabnik že od 28.11.2015

 

 

Pozabil sem geslo
Pozabil sem uporabniško ime
Enostavno! Prijavite se na bolha.com preko vašega Facebook profila.
Zapri

Spletni oglasnik bolha.com uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Nastavitve piškotkov

Prijava žal ni bila uspešna!

Za prijavo v uporabniški račun potrebujemo vaše soglasje za obdelavo osebnih podatkov ter strinjanje z uporabo oglaševalskih in analitičnih piškotkov.
Omenjena soglasja so potrebna z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti.

V kolikor soglasja ne podate, lahko še naprej brskate po bolha.com. Ne moremo pa vam ponuditi storitev in zagotoviti dostopa do vsebine, ki je namenjena samo prijavljenim uporabnikom bolha.com.