• Nosilec za kolesa, 7pin za 2 kolesi
  • Nosilec za kolesa, 7pin za 2 kolesi
  • Nosilec za kolesa, 7pin za 2 kolesi
  • Nosilec za kolesa, 7pin za 2 kolesi
  • Nosilec za kolesa, 7pin za 2 kolesi
  • Nosilec za kolesa, 7pin za 2 kolesi
  • Nosilec za kolesa, 7pin za 2 kolesi
  • Ne zamudite priložnosti

Nosilec za kolesa, 7pin za 2 kolesi

Cena
229 €
  • Kredit po vaši meri
Šifra oglasa: 11001067

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Šiška, Litostroj
Stanje
novo

Opis oglasa

Prtljažnik za prevoz dveh koles. Hiter in enostaven za montažo je idealen ne samo za počitniški izlet ali podaljšan konec tedna, ampak tudi za enodnevne izlete izven natrpanega mesta. Funkcija nagiba prtljažnika pomeni, da lahko hitro odprete prtljažnik vašega avtomobila, ne da bi morali odstraniti kolesa, kar je še posebej uporabno med daljšimi potovanji. Poleg tega je platforma za kolesa Amos zaščitena proti kraji, kar vam omogoča, da jo varno pustite nameščeno na avtomobilu ves čas potovanja. Nosilec je prilagojen za prevoz vseh vrst koles, ne glede na znamko in velikost. Kompaktna zasnova platforme omogoča enostavno zlaganje, ko ni v uporabi na poti. Zahvaljujoč tej rešitvi boste prihranili prostor v svoji garaži. Kolesarska platforma Tytan proizvajalca Amos je SUPER izdelek iz visokokakovostnih materialov, s katerim boste uživali vrsto let ter oboževali kolesarjenje in aktiven življenjski slog.

Tehnični podatki:
Dolžina: 94cm
Širina: 60cm
Višina: 22/72cm
Teža: 15kg
Nosilnost: 75kg
Priklop: 7 pin (model z 13 pin priklopom je v drugem oglasu)

Kolesarski navdušenci se pogosto odločajo ne le za lokalne poti, ampak tudi radi uporabljajo vozila med potovanji v tujino ali domačimi počitnicami. Da pa se lahko nemoteno vozite z lastnim kolesom, ga morate prepeljati na določeno mesto. V ta namen se splača na vaš avto z vlečno kljuko namestiti nosilce za kolesa. V naši ponudbi boste našli širok izbor nosilcev, pripravljenih za različna vozila in različno število prevažanih koles. Namestitev koles na prtljažnik je lahko zelo enostavna naloga za vse tiste, ki ste investirali v kvalitetne in vzdržljive nosilce. Nosilci za vlečno kljuko za kolesa, ki jih boste našli v naši ponudbi, so izdelki priznanih in cenjenih proizvajalcev. Široka paleta izdelkov vam bo omogočila, da izberete škorenj glede na vaše potrebe. Izberete lahko nosilec za kolesa na kavelj za eno kolo ali pa takega, ki sprejme do 4 kolesa. Zahvaljujoč temu se lahko odpravite tako na samostojno potovanje kot tudi na potovanje z vso družino ali s prijatelji. Vsaka kljuka ima v homologaciji določeno nosilnost. Zahvaljujoč temu lahko izberete točno tisti izdelek, ki bo po eni strani varen za vozilo, po drugi strani pa bo opravil svojo vlogo pri prevozu določenega števila koles. Za ljubitelje izletov in kolesarjenja, ki se odločijo svojo opremo vzeti s seboj na dopust, je ključnega pomena, da jo zaščitijo. Platforme, ki jih ponujamo, so zaščitene proti kraji. Zahvaljujoč temu vam ni treba nenehno skrbeti, ali so vaša kolesa varna in vam ni treba iskati posebnega prostora za shranjevanje koles, ki jih ponoči ali med vašo odsotnostjo odstranite iz prtljažnika. Kolesa lahko še vedno prosto pritrdite na prtljažnik in uživate v času, preživetem v restavraciji ali počitku. Preverjeni izdelki iz naše ponudbe so zložljivi nosilci, ki jih lahko poljubno zložite in hranite v garaži ali celo doma. Ne zavzamejo veliko prostora, njihova kompaktna zasnova pa omogoča znaten prihranek prostora za shranjevanje. Aluminijasti nosilci so lahki, zato jih enostavno sami razstavite in zložite. Zelo pomemben vidik, na katerega morate biti pozorni pri izbiri prtljažnika, je, ali ima možnost nagibanja. To je funkcija, ki vam omogoča prosto odpiranje prtljažnika avtomobila, ne da bi morali vsakič odstraniti nosilec s kljuke.

Vse izdelke iz naše ponudbe vam na željen naslov BREZPLAČNO dostavi hitra pošta gls.

Podjetje Agromarine d.o.o. je zastopnik proizvajalca nosilcev koles ter ostalih proizvodov podjetja Amos. V našem prodajnem programu imamo tudi strešne nosilce, strešne sani ter kovčke za vsa vozila. Prodajamo tudi vlečne kljuke različnih proizvajalcev po izredno ugodnih cenah!

Zemljevid

Objekti v bližini

Agromarine d.o.o.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
  • Naslov:  1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska, Slovenija
  • E-pošta: info@agromarine.si
Oglas je objavljen
17.03.2024. ob 18:06
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
1394 -krat

Agromarine d.o.o.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
  • Naslov:  1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska, Slovenija
  • E-pošta: info@agromarine.si