Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • SVETOVALEC ZA FINANCE IN RAČUNOVODSTVO - M/Ž

SVETOVALEC ZA FINANCE IN RAČUNOVODSTVO - M/Ž

Cena
Po dogovoru
Šifra oglasa: 12406319

Osnovne informacije

Lokacija
Podravska, Ptuj, Ptuj
Interna številka izdelka
PF05163

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: SVETOVALEC ZA FINANCE IN RAČUNOVODSTVO - M/Ž
Naziv delodajalca: OBČINA DORNAVA
Naslov delodajalca: Dornava 135 A, 2252 DORNAVA
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: HABJANIČ TAMARA, 02 755 07 93, tamara.habjanic@dornava.si
Opis del in nalog: - SODELOVANJE PRI PRIPRAVI PREDLOGA PRORAČUNA IN REALIZACIJI PRORAČUNA TER OPRAVLJANJE DEL IN NALOG S FINANČNEGA PODROČJA PRORAČUNSKEGA UPORABNIKA. IZVAJANJE NALOG V ZVEZI S PRIPRAVO PRORAČUNA IN SPREMLJANJE PORABE PRORAČUNSKIH SREDSTEV TER PRIPRAVO POROČIL ZA ŽUPANA IN OBČINSKI SVETPRIPRAVA POSLOVNIH POROČIL, (MESEČNO POROČILO O IZVRŠEVANJU PRORAČUNA PREKO SISTEMA APPRA, PREMOŽENJSKA BILANCA OBČINE, LETNI OBRAČUN PLAČ IN OSEBNIH PREJEMKOV USLUŽBENCEV, FUNKCIONARJEV IN IZVAJALCEV POGODBENEGA TER AVTORSKEGA DELA, MESEČNI OZIROMA PERIODIČNI OBRAČUN DDV, MESEČNO POROČILO AJPES O IZPLAČANIH PLAČAH ZA POTREBE STATISTIKE), PERIODIČNO POROČILO AJPES O STATISTIKI FINANČNIH RAČUNOV, PRIPRAVA POSLOVNIH POROČIL (LETNO POSLOVNO POROČILO Z ZAKLJUČNIM RAČUNOM PRORAČUNA OBČINE, POLLETNO POROČILO O IZVRŠEVANJU PRORAČUNA, LETNO USKLAJEVANJE SREDSTEV V UPRAVLJANJU, POROČILA O ZADOLŽEVANJU OBČINE, STANJU OBVEZNOSTI IN IZDANIH JAMSTEV TER NAMERAVANI ZADOLŽITVI)PRIPRAVA ODLOKA O PRORAČUNU OBČINE TER DRUGIH OBČINSKIH PREDPISOV, KI SE NANAŠAJO NA PODROČJE FINANC IN RAČUNOVODSTVA, PRIPRAVLJANJE PISNIH POJASNIL POVEZANIH Z DELOVANJEM PRORAČUNSKEGA UPORABNIKA, UPOŠTEVAJE VSE USTREZNE PREDPISE, PRIPRAVLJANJE PREDLOGOV POTREBNIH PRERAZPOREDITEV MED PRORAČUNSKIMI POSTAVKAMI IN ZNOTRAJ NJIH TER PISNO UTEMELJEVANJE, DRUGA DELA IZ OPISA DELOVNEGA MESTA V JAVNEM NATEČAJU.

UE delovnega mesta oziroma dela: PTUJ
Trajanje zaposlitve: Nedoločen čas
Delovni čas: polni delovni čas
Delovne izkušnje: 7 mes
Drugi pogoji: Celotno besedilo javnega natečaja, z vsemi pogoji za zasedbo delovnega mesta, je dostopno na spletni strani Občine Dornava: http://www.dornava.si/, kjer je priložen tudi obrazec, s katerim se kandidat prijavi na razpisano delovno mesto.
Prijava je mogoča do: 15.04.2024
Poskusno delo: 5 mesecev

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/bancnistvo-finance/vse-regije).
Oglas je objavljen
16.03.2024. ob 00:29
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
33 -krat