Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Pokončni brezžični sesalnik JIMMY SF8 + DARILO
  • Pokončni brezžični sesalnik JIMMY SF8 + DARILO
  • Pokončni brezžični sesalnik JIMMY SF8 + DARILO
  • Pokončni brezžični sesalnik JIMMY SF8 + DARILO
  • Pokončni brezžični sesalnik JIMMY SF8 + DARILO
  • Pokončni brezžični sesalnik JIMMY SF8 + DARILO
  • Pokončni brezžični sesalnik JIMMY SF8 + DARILO

Pokončni brezžični sesalnik JIMMY SF8 + DARILO

Cena
249 €
Šifra oglasa: 12462981

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Goriška, Nova Gorica, Nova Gorica
Interna številka izdelka
000612
Stanje
novo

Opis oglasa

Brezplačna poštnina za nakupe nad 50€.
Pokončni brezžični sesalnik JIMMY SF8
Predstavljamo vam novi brezžični pokončni sesalnik JIMMY SF8 s katerim boste prihranili čas in energijo, saj pomiva in drgne tla hkrati. Enostavno boste očistili mokro in suho umazanijo, tla pa bodo suha takoj in brez madežev.
Sesalnik se ponaša z lahko in brezžično zasnovo, dvema čistilnima valjčkoma, dvema zalogovnikoma vode ter izjemno tihim 68dB delovanjem. Sam sesalnik zajema rezervoar velikosti 400ml za čisto vodo, umazana voda, ki se neprekinjeno odvaja preko krtačnega valja pa se usmeri v ločen rezervoar velikosti 180ml in se tako ne meša s čisto vodo. Novi Jimmijev lepotec ima kot že omenjeno dva čistilna valja enega spredaj in enega zadaj, naloga prednjega je, da očisti umazanijo, zadnji pa osuši in pobriše tla ter tako za sabo ne pusti madežev. Med samim čiščenjem se valja premikata drug proti drugemu, kar pa mu omogoči enostavno manevriranje. Pokončni sesalnik odlikuje natančna tehnologija pršenja vode, zgolj s pritiskom na gumb boste tako lahko kadarkoli in kjerkoli med čiščenjem vključili dodatno pršenje, količino vode pa boste pri tem nadzorovali sami, tako boste lahko očistili tudi tiste trdovratne madeže, ki vidno ležijo na vaših tleh. Dodatna prednost sesalnika SF8 je tudi njegova 90° pregibna cev, ki vam omogoči čiščenje težko dostopnih mestih na primer pod pohištvom, posteljo. Na voljo vam je tudi samočistilni program, sesalnik enostavno postavite na podstavek polnilca in aktivirate želeno funkcijo, skozi čistilne valjčke tako steče čista voda iz rezervoarja, naprava pri tem ostane čista in brez neprijetnih vonjav ter je pripravljena za naslednjo uporabo.
Zahvaljujoč pametnemu LED zaslonu boste lahko spremljali pomembne informacije v realnem času, kot je nastavitev moči in nivo baterije, prikazala pa se vam bodo tudi pomembna obvestila npr. ko je rezervoar za umazano vodo poln, opomnik za dopolnitev čiste vode,... 
Naprava prihaja z zamenljivo litij-ionsko baterijo, ki omogoča avtonomijo do 35min uporabe, tako lahko z enim polnjenjem, ki taja zgolj 4 ure očistite celotno vaše domovanje. 
Za več informacij o izdelku nas obiščite na: www.smartus.si

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
29.03.2024. ob 01:53
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
17 -krat