Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Navigacija za motor WayteQ xRider
  • Navigacija za motor WayteQ xRider
  • Navigacija za motor WayteQ xRider
  • Navigacija za motor WayteQ xRider
  • Navigacija za motor WayteQ xRider

Navigacija za motor WayteQ xRider

Cena
70 €
Šifra oglasa: 12595956

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Savinjska, Celje, Celje
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Prodam zelo malo rabljeno navigacijo za motor WayteQ xRider. Naprava je brezhibna in odlično ohranjena, brez najmanjše praske! Naložena kartografija iGO Nextgen v zadnji verziji za celotno Evropo + radarji.

OPIS:
WayteQ GPS navigacija za motoriste xRIDER +iGO Primo je kakovostna in zanesljiva naprava, ki vam bo vselej prikazovala natančno lokacijo in poskrbela za načrtovanje varne poti.

Odlikuje jo 66-kanalni GPS sprejemnik Mstar, ki zagotavlja odličen sprejem GPS signalov v vseh pogojih, zaradi česar vas ne bo pustila na cedilu. Deluje s pomočjo dvojedrnega 800 Mhz procesorja Mstar, v pomoč pri hitrem obdelovanju podatkov pa mu je 256 MB pomnilnika.

Robustno zasnovana navigacija se pohvali z ojačanim ohišjem, ki omogoča uporabo tudi v ekstremnih razmerah in IP X7 standardom zaščite proti vdoru vode, zaradi česar boste navigacijo lahko uporabljali vselej in v vseh vremenskih pogojih.

Opremljena je z TFT LCD zaslonom na dotik, z diagonalo 10,9 cm (4,3''), ločljivostjo 480 × 272 in visoko svetilnostjo 700 lumnov, ki prikazuje jasno sliko v razmerju 16:9. Pohvali se tudi z vgrajenim Bluetooth vmesnikom, preko katerega GPS navigacijo xRIDER lahko povežete z vašo motoristično čelado in preko vgrajenim slušalk čelade spremljate glasovno vodenje navigacije ali pa poslušate glasbo, ki jo lahko predvajate preko navigacije. Prav tako pa navigacijo lahko povežete z FM oddajnikom vašega radijskega sprejemnika in glasbo poslušate preko vašega avdio sistema.

WayteQ GPS navigacija xRIDER je še posebej priročna zaradi priloženega pribora za namestitev, saj omogoča dodatno vsestransko uporabo v avtomobilu, na kolesu, čolnu oz. na prevoznem sredstvu kjer jo potrebujete.

Možna osebna dostava in test na relaciji Celje - MB - Ptuj.
070 881 126
Janez

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
20.04.2024. ob 10:08
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
39 -krat