• Otroški električni avtomobil Jeep Explorer, 2 sedeža, UTV
  • Otroški električni avtomobil Jeep Explorer, 2 sedeža, UTV
  • Otroški električni avtomobil Jeep Explorer, 2 sedeža, UTV
  • Otroški električni avtomobil Jeep Explorer, 2 sedeža, UTV
  • Otroški električni avtomobil Jeep Explorer, 2 sedeža, UTV
  • Otroški električni avtomobil Jeep Explorer, 2 sedeža, UTV
  • Otroški električni avtomobil Jeep Explorer, 2 sedeža, UTV
  • Ne zamudite priložnosti

Otroški električni avtomobil Jeep Explorer, 2 sedeža, UTV

Cena
480 €
Šifra oglasa: 10939158

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Savinjska, Celje, Lava
Interna številka izdelka
1324
Stanje
novo

Opis oglasa

✅OPTIMALNO BLAŽENJE ZA DIVJE VOŽNJE - Dva amortizerja spredaj in zadaj
Ta električni otroški avtomobil s svojim nezamenljivim videzom terenskega vozila in optimalnim blaženjem ponuja popolne pogoje za divjo vožnjo. Zahvaljujoč blažilnikom udarcev otroški avtomobil ni nič slabši od SUV vozil za odrasle: tudi na divjih vožnjah po neravnem terenu otroci uživajo v visoki ravni udobja pri vožnji. Na poti do vašega najljubšega igrišča teren ni le raven? Brez problema! Z rokami trdno na volanu bodo otroci hitro in z veliko mero zabave prispeli na cilj.

✅IDEALNA ZAŠČITA S SPREDNJIM ODBIJAČEM IN DVEMA VARNOSTNIMA DROGOMA
Tudi za UTV otroški električni avto Jeep Explorer velja moto: Varnost je na prvem mestu! Vendar ne da bi kakor koli upočasnili faktor zabave. Če pogumni mladi voznik pritisne na stopalko za plin, ta otroški električni avtomobilček z daljincem doseže največjo hitrost do 6 km/h. Vendar pa se ta jeep počuti zelo udobno pri vožnji po brezpotjih. Zahvaljujoč 400 vatov moči je za to dobro opremljen. Dve varnostni prečki in sprednji odbijač zagotavljata učinkovito zaščito . Otroci bodo navdušeni nad realističnimi detajli! Ker se tako vaše otroško terensko vozilo zelo približa »pravemu terencu«!

✅2-SEDEŽNI OTROŠKI AVTO Z 2-TOČKOVNIMA VARNOSTNIMA PASOVOMA
Se želiš peljati z mano? Na prvem velikem potovanju mora biti z vami vaš najboljši prijatelj ali najdražja prijateljica! S tem otroškim električnim avtomobilom to sploh ni problem. Ker sta na voljo po dva sedeža z varnostnim pasom . Dovolj prostora, da skupaj doživite trenutke v tem dvosedežnem otroškem avtomobilu. Le kdo si ne bi želel vstopiti tja? Visokokakovostni sedeži iz imitacije usnja niso samo videti odlično - so tudi zelo udobni! In to je velika prednost: navsezadnje lahko zahvaljujoč močni 24-voltni bateriji vožnja z UTV otroškim električnim avtomobilom Jeep Explorer traja do 1,5 ure.

✅LED ŽAROMETI IN ZADNJE LUČI
Ekskurzija v teren traja do noči? Ni problema: žarometi prižgani in ugasnjeni! Otroški električni avtomobil Jeep Explorer UTV vsako pot prikaže v pravi luči. Zahvaljujoč zadnjim lučem in žarometom LED se lahko avanturistične vožnje podate tudi v mraku. Še posebej pustolovska atrakcija za otroke. Jasno povečanje varnosti za mamo in očeta.

✅IZBIRNE STOPNJE HITROSTI IN SAMODEJNO ZAVIRANJE
Ta dinamični električni otroški avtomobil združuje zabavo v vožnji z izrazitimi varnostnimi vidiki. Navsezadnje bi morali tudi otroci skozi igro spoznati, da imata varnost in previdnost v cestnem prometu pomembno vlogo. Stopnjo hitrosti lahko prilagodite s pritiskom na gumb. Če otrok umakne nogo s plina, avto samodejno zavira. Otroški električni avtomobil UTV je prepričljiv dokaz, da se lahko poučevanje varnosti v cestnem prometu poučuje tudi na igriv način.

✅ZA POPOLN OPRIJEM IN DALJINSKO UPRAVLJANJE S FUNKCIJO FIRST
Visokokakovostne pnevmatike z mehkimi gumijastimi obročki zagotavljajo optimalen oprijem. Te pnevmatike so tihe, zelo dobro blažijo in se odlikujejo z dolgo pričakovano življenjsko dobo in nizko obrabo. Najboljši predpogoji za redno odpravljanje velikih odkritij z električnim otroškim avtomobilom. Dobro za začetno fazo: dokler so otroci še neizkušeni, imata mama in oče vedno nadzor zahvaljujoč daljinskemu upravljalniku s funkcijo First.

✅MULTIMEDIJSKI RADIO IN VOLAN Z ZVOKOM MOTORJA IN HUPO
Zvok motorja in hupa dajeta otrokom občutek ponosa, da vodijo pravi džip po terenu. S hupo se oglasijo in poskrbijo za brezplačno vožnjo. Zvočni učinek motorja učinkovito poveča faktor zabave. In tako kot odrasli, želijo tudi vozniki začetniki med priporočeno starostjo od 3 do 7 let uživati ​​v zabavi za volanom. Vgrajen multimedijski radio to omogoča! Predvajanje zvoka poteka preko USB ali AUX povezave.



Varnost: Varnostni pas, avtomatska zavora
Dimenzije izdelka (D x Š x V): 130,0 x 86,0 x 86,0 cm
Teža izdelka: 34,0 kg
Hitrost: cca 3-6 km/h
pogon: električni motor
Daljinec: 2,4 GHz s funkcijo First
Avdio funkcije: USB in Aux priključek
Vrsta pogona: 2 kolesni pogon
Prenos: 2x naprej in 1x nazaj
Volan: Hupa z zvokom motorja
Čas nalaganja: 8 - 12 ur
Motor: 2x 200 W motorja (skupaj 400 W)
tip vozila: terenska vozila
vrata: vrata za odpiranje
starost: 3-7 let
Več funkcij: Prednji prtljažnik, indikator baterije na radiu, visoko/nizko stikalo (za hitrost), prtljažnik, sprednji odbijač
Baterija: 24V 7AH
LED osvetlitev: LED žarometi in zadnje luči
amortizer: Amortizerji spredaj in zadaj
Največja nosilnost: 50,0 kg
Sedež: Usnjen sedež za 2 osebi
Pnevmatike: Gume z obročem iz mehke gume
Čas delovanja: Čas vožnje do 1-1,5 ure
Dimenzije škatle (D x Š x V): 142,0 x 75,0 x 51,0 cm
Teža škatle: 40,5 kg

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini

SPLETNO NAROČILO: www.VSEZAVSE.si

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
18.04.2024. ob 10:28
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
363 -krat

SPLETNO NAROČILO: www.VSEZAVSE.si

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija

Povezani oglasi