• Izredno lepa stara SLIKA KRALJ TUT, hieroglif iz Egipta papirus - NOVO
  • Izredno lepa stara SLIKA KRALJ TUT, hieroglif iz Egipta papirus - NOVO
  • Ne zamudite priložnosti

Izredno lepa stara SLIKA KRALJ TUT, hieroglif iz Egipta papirus - NOVO

Cena
95 €
Šifra oglasa: 7970585

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Center, Center
Stanje
novo

Opis oglasa

Prodam zelo staro, prekrasno SLIKO - HIEROGLIF s poslikavo staroegipčanskega motiva (stari papirus/papyrus): KRALJ TUTANKAMON, NJEGOVA ŽENA in močvirje (s Faraonskim ključem do življenja - King Tut and His Wife, the Swamps), kupljeno na potovanju v Egiptu pred več kot 40-leti. Slika hieroglifa je nova, nikoli obešena in ves čas hranjena v PVC foliji, v lepih umirjenih barvah, ki se bodo zlile v vsak prostor in katerim boste brez težav lahko izbrali primeren okvir po lastni želji in okusu.
Velikost: pribl. 38 x 29 cm.

Odlična priložnost za zbiratelje, poznavalce umetnosti, ki cenijo originalnost, in za vse, ki ljubijo lepoto, pridih starin in z njo radi obdarijo sebe ter svoje drage :)

Primerno za darilo!

Tutankamon (egipčansko twt-ꜥnḫ-jmn, Təwātə-ʿānəḫ-amānə, egiptološka izgovarjava Tūt-anḫ-āmen) je bil faraon, zadnji iz svoje kraljevske družine, ki je vladal proti koncu Osemnajste egipčanske dinastije od okoli 1332 do 1323 pr. n. št.

Cena: 95 eur

Na voljo tudi SLIKA - HIEROGLIF, s poslikavo staroegipčanskega motiva na papirusu (stari papirus/papyrus): IKONA HORUSOVEGA OČESA in vektor egipčanskega skarabeja (Udjats Eye - Eye Horus icon logo and Egyptian scarab vector), kupljeno pred parirmi leti na potovanju v Egiptu. Slika hieroglifa je nova, nikoli obešena, ves čas hranjena v originalnem pripadajočem tulcu, s certifikatom in hieroglifno abecedo (Guarantee + The Hieroglyphic Alphabet) na drugi strani. V čudovitih zlatih in živih modrih odtenkih, ki bodo prekrasno poudarili Vaš prostor in katerim boste lahko sami izbrali primeren okvir po lastni želji in okusu. Velikost: pribl. 31 x 22 cm. (Cena: 70 eur ali 145 eur za komplet)
Hor ali Horus je bil staroegičanski bog, eden od najpomembnejših bogov Starega Egipta, katerega so običajno upodabljali kot južnega sokola ali sokola selca. Horovo oko je staroegipčanski simbol zaščite, vladarske moči in dobrega zdravja.

Kontakt: 041 23 40 62 (Florena - Ljubljana)

Vabljeni tudi k ogledu ostalih ponudb. Kot ponavadi, pri nakupu več izdelkov iz mojega prodajnega albuma, dobite popust!10923

Zemljevid

Objekti v bližini

florena

Vsi oglasi tega oglaševalca
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
  • Naslov:  1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska, Slovenija
Oglas je objavljen
17.04.2024. ob 12:59
Do poteka še
Oglas je prikazan
642 -krat

florena

Vsi oglasi tega oglaševalca
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
  • Naslov:  1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska, Slovenija