• KINGSTON Fury Renegade | DDR5 | 32GB (2x16GB) | RGB | 6400MT/s | CL32
  • KINGSTON Fury Renegade | DDR5 | 32GB (2x16GB) | RGB | 6400MT/s | CL32
  • Ne zamudite priložnosti

KINGSTON Fury Renegade | DDR5 | 32GB (2x16GB) | RGB | 6400MT/s | CL32

Cena
185 €
Šifra oglasa: 11944659

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Moste Polje, Nove Jarše
Interna številka izdelka
125305
Stanje
novo

Opis oglasa

Za naročilo izdelka odprite povezavo https://komponentko.si/ram/kingston-fury-renegade-ddr5-32gb-rgb-ram-pomnilnik/ .

RAM Pomnilnik KINGSTON Fury Renegade DDR5 32GB




Igrajte v slogu s pomnilnikom Kingston FURY™ Renegade DDR5 RGB1, zasnovanim za izjemno zmogljivost na platformah DDR5 naslednje generacije. Svojemu sistemu zagotovite povečanje zmogljivosti in razkošje, ki sta potrebna, da ostane na vrhu, z izjemno hitrim pomnilnikom s hitrostjo do 8000MT/s* in uporabo FURY CTRL™, 18 prilagodljivimi svetlobnimi učinki RGB. Kingston FURY Renegade DDR5 RGB ima elegantne, na novo oblikovane črno-srebrne ali belo-srebrne razpršilce toplote z dinamičnimi svetlobnimi trakovi z 12 diodami LED, ki uporabljajo Kingstonovo patentirano tehnologijo infrardeče sinhronizacije in zagotavljajo gladke, sinhronizirane svetlobne učinke RGB, ki dopolnjujejo videz najnovejših PC sestavov.

Ne glede na to, ali ustvarjate vsebine, izvajate večopravilnost ali do skrajnosti premikate meje za vrhunsko igro, je pomnilnik Kingston FURY Renegade DDR5 RGB idealna izbira za igralce, navdušence, ustvarjalce vsebin in ekstremne overclockerje. Z zanesljivim pomnilnikom Kingston FURY Renegade DDR5 RGB, ki je 100-odstotno tovarniško testiran na hitrosti in podprt z omejeno doživljenjsko garancijo ter več kot 35-letnim strokovnim znanjem, boste dobili najboljše iz obeh svetov: izjemno zmogljivost in maksimalen mir.
Dinamična osvetlitev RGB in agresivna zasnova razpršilnika toplote
Svoj sistem oživite z 18 prednastavljenimi učinki osvetlitve RGB1 z uporabo programa Kingston FURY CTRL ali programske opreme RGB proizvajalca osnovne plošče z elegantnimi novo oblikovanimi črno-srebrnimi ali belo-srebrnimi aluminijastimi razpršilniki toplote s črnim tiskanim vezjem.
Patentirana infrardeča sinhronizacijska tehnologija Kingston FURY
Zagotovite, da bodo vaši svetlobni učinki RGB popolnoma usklajeni s Kingstonovo patentirano tehnologijo infrardeče sinhronizacije.
Zasnovan za maksimalno učinkovitost
S hitrostmi do 8000MT/s ima Kingston FURY Renegade DDR5 RGB vrhunske komponente, ki so jih ročno uglasili inženirji, strogo testirali združljivost z vodilnimi osnovnimi ploščami v panogi in 100-odstotno tovarniško testirali hitrost, kar zagotavlja brezskrbno overclock izkušnjo.
Izkoristite izjemen potencial za overclocking
DDR5 prinaša povsem novo dobo pomnilniške tehnologije, s katero je ekstremno pretirano taktiziranje stabilnejše kot pri prejšnjih generacijah. ECC v ohišju zagotavlja zanesljivejše komponente DRAM, vgrajeni PMIC uravnava moč, ko in kjer je potrebna, dva neodvisna 32-bitna podkanala pa občutno povečata učinkovitost podatkov pri večjedrnih procesorjih.
Certifikat Intel® XMP 3.0
Tehnologija Intel Extreme Memory Profile omogoča enostavno prekrmiljenje z naprednimi tovarniško optimiziranimi časi, hitrostmi in napetostmi za zmogljivost prekrmiljenja. Renegade DDR5 RGB ima programirljiv PMIC za XMP 3.0, ki podpira do dva prilagodljiva profila za optimizacijo vaših edinstvenih časov, hitrosti in napetosti, shranjenih neposredno v DIMM.



Pomnilnik KINGSTON Fury Renegade DDR5 si preverite v spodnjem videu:
 

https://www.youtube.com/watch?v=s11ELrML8W4



Kingston Fury Renegade KF564C32RSAK2-32 je 32GB (2x16GB) 2G x 64-bitnih DDR5-6400 CL32 SDRAM (sinhroni DRAM) 1Rx 8 pomnilniški modul.



Podpira Intel Extreme Memory Profiles (Intel XMP) 3.0. Modul je bil preizkušen za delovanje pri DDR5-6400
pri nizki zakasnitvi CL32-39-39, pri 1,4 V. SPD-ji so programirani v skladu z JEDEC standardno zakasnitvijo DDR5-4800, s časom 40-39-39 pri 1,1 V. Vsak 288-pinski DIMM uporablja zlate kontaktne prste.




Ob nakupu novega pomnilnika omogočamo odkup vašega starega ali "staro za novo".
Več o menjavi staro za novo si preberite na: ODKUP IZDELKOV
Omogočamo nakup artiklov na obroke.
Več o nakupu na obroke si preberite na: NAKUP NA OBROKE
Drugi pomnilniki v trgovini Komponentko.
Ostalo ponudbo pomnilnikov si lahko ogledate na: POMNILNIKI



Zakaj se nakup pomnilnika v računalniški trgovini Komponentko splača?
Smo najbolje ocenjena računalniška trgovina v Sloveniji s strani uporabnikov. Ponujamo neprekosljive cene in vrhunsko predprodajno ter poprodajno podporo. V primeru, da imate glede izdelka tudi po nakupu katerokoli vprašanje, smo vam vedno na voljo.

Podrobnosti o izdelku
Generacija Spomina: DDR5
Velikost Spomina: 32GB (2x 16GB)
Vrsta Spomina: DIMM (za namizne računalnike)
Hitrost Spomina: 6400 Mhz
Garancija: 24 mesecev

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini

KOMPONENTKO.si RAČUNALNIŠKA TRGOVINA

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
25.11.2023. ob 01:41
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
99 -krat

KOMPONENTKO.si RAČUNALNIŠKA TRGOVINA

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija