• Gibljiva izpihovalna pištola za kompresorje
  • Gibljiva izpihovalna pištola za kompresorje
  • Gibljiva izpihovalna pištola za kompresorje
  • Gibljiva izpihovalna pištola za kompresorje
  • Ne zamudite priložnosti

Gibljiva izpihovalna pištola za kompresorje

Cena
16,99 €
Šifra oglasa: 11475495

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Jugovzhodna Slovenija, Novo mesto, Novo mesto
Interna številka izdelka
150035XSTN616
Stanje
novo

Opis oglasa

Ponujamo vam inovativno in visokokakovostno Gibljivo Izpihovalno Pištolo za Kompresorje, ki je nepogrešljiva pri čiščenju in odstranjevanju prahu ter ostalih delcev iz težko dostopnih mest. Ta pištola je zasnovana z mislijo na učinkovitost, prilagodljivost in enostavnost uporabe, kar jo postavlja med najboljše na trgu.
Naša Gibljiva Izpihovalna Pištola za Kompresorje je izdelana iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in zanesljivost. Njena gibljiva cev omogoča enostavno dostopanje do težko dosegljivih mest, kot so ozke reže, cevi, ventilacijski kanali in druga podobna območja. S to pištolo boste lahko temeljito očistili in odstranili prah ter druge delce, ki se nabirajo na teh mestih.
Poleg svoje prilagodljivosti pa je ta pištola tudi izjemno učinkovita. Z močjo kompresorja ustvarja močan zračni curek, ki omogoča hitro in temeljito čiščenje. Ne glede na to, ali gre za odstranjevanje prahu, listja, žagovine ali drugih delcev, bo ta pištola z lahkoto opravila nalogo. S svojo natančnostjo in močjo vam omogoča, da dosežete tudi najmanjše in najbolj trdovratne delce.
Montaža in uporaba te Gibljive Izpihovalne Pištole za Kompresorje sta preprosti. Preprosto priključite pištolo na kompresor s pomočjo priloženega priključka. Nato uporabite gibljivo cev, da dosežete želeno območje, in sprostite zračni curek, da očistite površino. Pištola je enostavna za uporabo in ne zahteva posebnega znanja ali izkušenj.
Ne glede na to, ali ste profesionalni obrtnik, mehanik ali domači uporabnik, bo ta Gibljiva Izpihovalna Pištola za Kompresorje vaš nepogrešljiv pripomoček pri čiščenju in odstranjevanju delcev. Njena učinkovitost, prilagodljivost in enostavnost uporabe jo postavljajo med najboljše na trgu. Ne odlašajte več, naročite svojo danes in olajšajte si čiščenje težko dostopnih mest!
Izdelana je iz trpežnega jekla in plastike.
Ročaj je prekrit s protizdrsno plastjo.
Zahvaljujoč fleksibilni šobi lahko zlahka dosežete kotičke in težko dostopna mesta, kot so radiatorji, rolete itd.
Način pritrditve na cev: 1/4 ”hitra spojka
največje delovanje tlaka: 4 bara
poraba zraka: 150 l / min

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini

HALOorodje.si MOJAoprema.si LEDsvet.si Eigraca.si

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
20.04.2024. ob 10:54
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
119 -krat

HALOorodje.si MOJAoprema.si LEDsvet.si Eigraca.si

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija