• Super paket, Nastavljiva brizgalna pištola Water Jet za pranje vozil +
  • Ne zamudite priložnosti

Super paket, Nastavljiva brizgalna pištola Water Jet za pranje vozil +

Cena
18 €
  • Kredit po vaši meri
Šifra oglasa: 5141008

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Primorsko-notranjska, Postojna, Postojna
Stanje
novo

Opis oglasa

Vsestransko uporabna brizgalna pištola Water Jet vas bo navdušila! Uporabljali jo boste za opravila v delavnici ali okrog hiše - za čiščenje jesenskega listja z dvorišča, za zalivanje vrta, pranje avtomobila in še in še. Nizek pritisk vode vas ne bo več upočasnjeval, saj bo Water Jet poskrbela za boljši curek. Dva nastavka bosta omogočila različne načine uporabe. Kvalitetni materiali pa bodo poskrbeli, da boste brizgalno pištolo Water Jet uporabljali še dolgo.

Olajša čiščenje
Brizgalna pištola vas bo navdušila tudi, če imate v cevi nizek pritisk vode. Premišljena zasnova namreč zviša pritisk in vas ne upočasnjuje pri čiščenju.
Prilagodi se različnim opravilom
V paketu boste dobili dva bakrena nastavka: za točkovni in razpršen curek vode. Nastavek, ki ga ne boste potrebovali, preprosto pričvrstite na vijak na ročaju brizgalne pištole Water Jet. Z nastavkom za cev, ga boste lahko trdno pritrdili na večino vrtnih cevi.
Odporna na rjavenje in korozijo
Brizgalna pištola je izdelana iz aluminija, zato je odporna na rjavenje in korozijo. Ročaj iz gume TPR poskrbi, da boste brizgalno pištolo udobno držali v rokah.
Vsestranka
Je zares vsestranska: uporabite jo lahko za spiranje umazanih tal, zalivanje vrta, za čiščenje zunanjosti avtomobila ipd.

Darilo - Super vpojna krpa Absorber
Absorber je krpa, ki jo uporabljajo profesionalci. Krpa Absorber je sestavljena iz dveh plasti. To ji omogoča večjo vpojnost in mehkobo. Čudovito moč mikrovlaken boste izkusili, ko jo boste uporabili za mokro ali suho čiščenje. Mehka mikrovlakna ne puščajo prask ali sledi. Ker je trpežna, njeno vzdrževanje pa preprosto, jo boste uporabljali še dolga leta.
Kvaliteta: Q
Prednosti: Čiščenje zunanjosti avtomobila, Vsestransko uporabna, Zalivanje vrta, Spiranje dvoriščnih tlakovcev, Kvalitetni materiali, Odporna na rjavenje in korozijo, Zviša pritisk vode, Dva nastavka za obliko curka, Nastavek za vrtno cev
Materiali: Aluminjasta osnova, Držalo iz gume TPR, Bakreni nastavki za obliko curka
Barva: Zelena

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini

SUBAN d.o.o.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
12.11.2020. ob 21:00
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
368 -krat

SUBAN d.o.o.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija