• Arrango Brezžični Alarm z daljinskim upravljalnikom, Senzor Gibanja
  • Ne zamudite priložnosti

Arrango Brezžični Alarm z daljinskim upravljalnikom, Senzor Gibanja

Cena
19,90 €
Šifra oglasa: 11978149

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Moste Polje, Nove Fužine
Stanje
novo

Opis oglasa

Zaščitite svoj dom ali poslovni prostor s tem naprednim brezžičnim alarmom! S svojimi številnimi funkcijami in enostavno uporabo bo vaša varnost vedno na prvem mestu. Celoten opis

Zaščitite svoj dom ali poslovni prostor s tem naprednim brezžičnim alarmom! S svojimi številnimi funkcijami in enostavno uporabo bo vaša varnost vedno na prvem mestu.

Lastnosti:

Brezžično Delovanjo: Brez nepotrebnih kablov in zapletenih namestitev. Preprosto postavite alarm tam, kjer ga potrebujete.
4 AA Baterije: Dolgotrajna življenjska doba baterij omogoča, da alarm deluje brez prekinitev. Brez potrebe po pogostih menjavah baterij.
Dva Daljinca: Priložena sta dva daljinca za vklop in izklop alarma na daljavo. Popolna praktičnost za vas in vašo družino.
105 dB Glasnost: Alarm bo takoj opozoril na prisotnost vsakega neželenega gosta z glasnostjo 105 dB. Nezgrešljiv znak za vsakogar v bližini.
6m Doseg: Alarm bo zaznal gibanje v radiju 6 metrov, kar ga naredi odličnega za pokrivanje večjih območij.
110-stopinjski Kot Zaznave: Alarm ima širok zaznavni kot 110 stopinj, kar pomeni, da ne bo zamudil nobene aktivnosti v njegovem območju.
Zaščitite svojo lastnino in zagotovite svojo varnost z brezžičnim alarmom, ki ga je enostavno namestiti in uporabljati. Ne dovolite, da tvegate svojo varnost.

Namestitev tega brezžičnega alarma je izjemno enostavna. Ni potrebe po dolgotrajnih in dragih instalacijah. Preprosto ga namestite na želeno mesto, vstavite 4 AA baterije (ki so priložene) in povežite daljinca. Vaša zaščita je pripravljena v trenutku!

Z brezžičnim alarmom boste lahko mirno spali ponoči, saj boste vedeli, da je vaš dom ali pisarna varno zaščiten. Poleg tega je odlična rešitev za zaščito pred neželenimi obiskovalci.

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini

MCOMP d.o.o.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
28.03.2024. ob 19:25
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
59 -krat

MCOMP d.o.o.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija

Povezani oglasi