• BATERIJSKA VBODNA ŽAGA
  • BATERIJSKA VBODNA ŽAGA
  • BATERIJSKA VBODNA ŽAGA
  • BATERIJSKA VBODNA ŽAGA
  • Ne zamudite priložnosti

BATERIJSKA VBODNA ŽAGA

Cena
15,99 €
Šifra oglasa: 7669060

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Jugovzhodna Slovenija, Novo mesto, Novo mesto
Stanje
novo

Opis oglasa

Predstavljamo vam naš najnovejši izdelek – baterijsko vbodno žago, ki bo zagotovo olajšala vaše delo in vam prihranila čas. Ta izdelek je popoln za vse, ki radi opravljajo domača popravila in ustvarjajo različne stvari.
Baterijska vbodna žaga je izdelana iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in zanesljivo delovanje. Njena ergonomska oblika omogoča udoben oprijem in enostavno uporabo, kar je še posebej pomembno pri daljših delovnih seansah.
Poleg tega ima baterijska vbodna žaga močan motor, ki omogoča hitro in učinkovito rezanje različnih materialov, kot so les, kovina, plastika in še več. Z njo boste lahko natančno in enostavno izrezali različne oblike in vzorce, kar bo spodbudilo vašo ustvarjalnost in vas naučilo uporabljati različna orodja za različne namene.
Ne zamudite priložnosti, da si zagotovite to izjemno orodje, ki bo olajšalo vaše delo in vam omogočilo, da ustvarjate in popravljate stvari na enostaven in učinkovit način. Kupite baterijsko vbodno žago še danes in opazujte, kako se vaša ustvarjalnost razcveta!

Otroci radi opazujejo svojo bližnjo okolico, zato se tako pogosto igrajo iger, ki temeljijo na posnemanju dejanj odraslih. Mislimo, da želi vsak pomočnik malega očeta, brata ali dedka pomagati pri pomladnem in jesenskem čiščenju na vrtu, zato je vredno zanj nekaj dobiti. Kajti kako lahko zavrneš otroka, saj ni le visoko izobražujoč in razvijajoč se, ampak tudi zagotavlja prijeten čas ob skupni igri?

Prav zaradi tega predstavljamo ponudbo za male pomočnike v obliki varne otroške žage za igro.

S tako realistično žago bo vsaka igra dobila novo dimenzijo, fant pa se bo z večjo pripravljenostjo in navdušenjem učil novih stvari. Vredno ga je izbrati, ker je narejen s pozornostjo do najmanjših podrobnosti iz visoko kakovostnega materiala, poleg tega pa ima certifikat CE .

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini

HALOorodje.si MOJAoprema.si LEDsvet.si Eigraca.si

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
24.04.2024. ob 18:54
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
961 -krat

HALOorodje.si MOJAoprema.si LEDsvet.si Eigraca.si

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija