• Fliper Pinball Stern Venom PRO Edition
  • Ne zamudite priložnosti

Fliper Pinball Stern Venom PRO Edition

Cena
8.790 €
Šifra oglasa: 12157332

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Podravska, Maribor, Tezno
Stanje
novo

Opis oglasa

Venom, nezemeljski simbiot, ki se poveže z različnimi gostitelji, med drugim z nekdanjim Spider-Manovim nasprotnikom Eddiejem Brockom, se je prvič pojavil v seriji stripov The Amazing Spider-Man v 80. letih prejšnjega stoletja. Simbiot daje gostitelju nadčloveško moč in okretnost ter iz svojega materiala zagotavlja ustvarjalne in vsestranske moči. S svojim edinstvenim in vizualno presenetljivim videzom je Venom hitro postal eden najbolj prepoznavnih in priljubljenih Marvelovih likov. Venom je bil navdih za številne izdelke, vključno z akcijskimi figurami, oblačili, zbirateljskimi predmeti in zdaj tudi pinballom, s čimer je utrdil svoj stalni vpliv na popularno kulturo v igralnicah in zabaviščih po vsem svetu.

Fliper Venom vas potopi v kaos Marvelovega vesolja, v katerem je več kot 20 likov, med njimi: Eddie Brock, Flash Thompson, Gwen Stacy, Peter Parker, Spider-Man v črni obleki, Miles Morales, Riot, Agony, Lasher, Phage, Doppelganger, Hulk, Wolverine in Captain America.

Igralci boste v vlogi Venoma na začetku vsake igre izbrali gostitelja, s katerim se boste povezali, kar bo spremenilo celotno igralno izkušnjo v fizičnem in digitalnem smislu.

Igra vsebuje sistem Insider Connected.

Na voljo je le 1.000 naprav.

Več preberite na tej povezavi: https://sternpinball.com/game/venom/

*********************************

Magic Games d. o. o. / Veleprodaja in najem igralnih aparatov za zabavo / vodilni za ustvarjanje zabave že več kot 30 let

Več informacij: 041 622 788 ali magic.games@siol.net.

Zemljevid

Objekti v bližini

MAGIC GAMES d.o.o.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
19.01.2024. ob 12:19
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
91 -krat

MAGIC GAMES d.o.o.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija