• Fliper Stern Pinball Jurassic Park HOME Edition
  • Fliper Stern Pinball Jurassic Park HOME Edition
  • Ne zamudite priložnosti

Fliper Stern Pinball Jurassic Park HOME Edition

Cena
6.690 €
Šifra oglasa: 12166685

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Podravska, Maribor, Tezno
Stanje
novo

Opis oglasa

Jurassic Park Home Edition igralce popelje na 65 milijonov let staro potovanje. Izkušnja Jurassic Park Home Edition, ki temelji na filmski uspešnici Jurassic Park studia Universal Pictures in Amblin Entertainment, bo igralce popeljala na otok Isla Nublar, zabaviščni park, kjer divjajo pobegli dinozavri! Ker vulkan na otoku izbruhne, zaradi česar grozi možnost, da bo uničil vse na svoji poti, je naloga igralca, da reši osebje parka, evakuira in ujame dinozavre ter pobegne, preden bo prepozno! Igralci bodo v tej akcijski pinball pustolovščini, polni napetosti, zasukov in preobratov, že od samega začetka doživeli srce parajoče vznemirjenje.

Jurassic Park Home Edition z interaktivnim, po meri izklesanim T-Rexom oživlja najbolj strašnega plenilca, ki je kadarkoli hodil po Zemlji. Igralci se bodo z udarci po ujeti krogli borili proti Spinosaurusu in z natančnim streljanjem spravili Raptorje v ograjeno ogrado. Hitro tekoče kovinske rampe, bliskovito hitri vrtiljaki in kinetično zadovoljujoče fizične tarče za spuščanje bodo igralcem zagotovili adrenalinsko igralno izkušnjo, polno neprimerljive akcije in zabave. Osvetlitev igralnega polja, ki je v celoti LED, zagotavlja osupljive svetlobne predstave v sinhronizaciji z ikonično glasbo teme Jurskega parka in tako ustvarja izjemno izkušnjo igranja pinballa.

Enostavno nastavljiva igra Jurassic Park Home Edition je cenovno dostopna, zanesljiva, trajno izdelana in zasnovana z originalnimi deli komercialne kakovosti Stern. Igralno polje je nameščeno v elegantnem ohišju z dinamično, ročno narisano umetnino v visoki ločljivosti. Zmogljiv strojni sistem elektronske opreme SPIKE™ podjetja Stern Pinball, ki dopolnjuje kultno temo in razburljivo igranje, omogoča grafiko visoke ločljivosti in inovativne animacije na zaslonu LCD. Sistem SPIKE™ prav tako zmanjšuje kompleksnost sistema in porabo energije, kar zagotavlja večjo zanesljivost in poenostavljeno servisiranje.

"Jurski park je klasični film z dinozavri, ki jih vsi obožujejo! Igra je zasnovana tako, da jo je enostavno igrati, a težko obvladati," je ob izdaji fliperja povedal Gary Stern, predsednik in izvršni direktor družbe Stern Pinball, Inc.

Več preberite na tej povezavi: https://sternpinball.com/affordable-home-game/jurassic-park-pin/

*********************************

Magic Games d. o. o. / Veleprodaja in najem igralnih aparatov za zabavo / vodilni za ustvarjanje zabave že več kot 30 let

Več informacij: 041 622 788 ali magic.games@siol.net.

Zemljevid

Objekti v bližini

MAGIC GAMES d.o.o.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
21.01.2024. ob 19:50
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
239 -krat

MAGIC GAMES d.o.o.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija