• Set 49 račne in ročnega orodja v kovčku
  • Set 49 račne in ročnega orodja v kovčku
  • Set 49 račne in ročnega orodja v kovčku
  • Set 49 račne in ročnega orodja v kovčku
  • Set 49 račne in ročnega orodja v kovčku
  • Set 49 račne in ročnega orodja v kovčku
  • Set 49 račne in ročnega orodja v kovčku
  • Ne zamudite priložnosti

Set 49 račne in ročnega orodja v kovčku

Cena
29,99 €
Šifra oglasa: 9983798

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Jugovzhodna Slovenija, Novo mesto, Novo mesto
Stanje
novo

Opis oglasa

Ponosno predstavljamo Set 49 račne in ročnega orodja v kovčku – popoln komplet za vse vaše potrebe pri popravilih, vzdrževanju ali gradnji. Ta izjemen set vsebuje široko paleto orodij, ki so nujna za vsakega domačega mojstra ali profesionalnega obrtnika.
Naš Set 49 račne in ročnega orodja v kovčku je izdelan iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in vzdržljivost. Kovček je izdelan iz trpežne plastike, ki ščiti orodja pred udarci, prahom in vlago, hkrati pa omogoča enostavno prenašanje in shranjevanje.
V tem kompletu boste našli vse, kar potrebujete za popravila ali vzdrževanje. Vključuje različne velikosti izvijačev, klešče, ključe, izvijače z nastavki, kladivo, metrične in palčne ključe, žage, izvijače z nastavki, vrtalnik, in še veliko več. Vsako orodje je natančno izdelano, da zagotavlja optimalno delovanje in enostavno uporabo.
Set 49 račne in ročnega orodja v kovčku je zasnovan tako, da zadovolji potrebe tako začetnikov kot tudi izkušenih obrtnikov. Ne glede na to, ali gre za manjše popravilo v hiši ali zahtevnejše projekte na prostem, boste imeli vse potrebno orodje pri roki.
Poleg tega je ta set odlična investicija, saj vam omogoča prihranek časa in denarja. Namesto, da bi morali posebej kupovati vsako orodje, ki ga potrebujete, lahko z nakupom tega kompleta prihranite veliko denarja. Prav tako vam ni treba skrbeti glede kakovosti, saj so vsa orodja v tem setu izdelana z najvišjimi standardi.
Ne glede na to, ali ste profesionalni obrtnik ali pa samo občasni mojster, bo Set 49 račne in ročnega orodja v kovčku vaš zvesti spremljevalec pri vseh vaših projektih. Ne zamudite te priložnosti in si zagotovite ta izjemen set že danes!
Iščete vsestranski komplet orodij, ki je kot nalašč za popravilo ali popravilo naprav? Deko Tools DKMT49 bo odlična izbira! Vsebuje 49 visokokakovostnih orodij, ki vam bodo prišla prav v vsakem domu in delavnici. Sem spadajo različni nastavki in vtičnice, imbus ključi, univerzalni zglob, podaljški in ključ z ragljo. Vsa orodja so v praktičnem kovčku za enostavno shranjevanje in transport.

Orodja, ki so vključena v komplet, se lahko uporabljajo tako v profesionalnih delavnicah kot doma, na primer za DIY. Izdelane so iz visokokakovostnih materialov, zaradi česar so izjemno trpežne in odporne na obrabo. Zagotavljajo tudi udobje uporabe. Popolnoma se prilegajo vašim rokam in zagotavljajo trden oprijem. Videli boste, da tudi dolge ure dela niso nujno naporne!

Prevoz in shranjevanje vašega orodja ni problem. Vsi elementi seta so shranjeni v praktični škatli z orodjem. Izdelana je iz trpežnih materialov, zaradi katerih je odporna na poškodbe. Njegovo priročno odpiranje in zapiranje omogoča trden zapah. Zdaj lahko enostavno vzdržujete red na svojem delovnem mestu in preprečite izgubo orodja!

23x bitov (SL3, 4, 5, 5.5, 6, 7; PH1, 2, 3, S1, 2, 3; T10, 15, 20, 25, 27, 30; H2, 3, 4, 5, 6)
1x adapter 6,35 mm
3x imbus ključi (1,5, 2, 2,5 mm)
6x 1/4″ globoki ključi (6, 7, 8, 10, 12, 13 mm)
10x 1/4″ nastavek (4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 mm)
1x univerzalni zglob 1/4″
1x spojka 1/4″
2x podaljški
1x ključ z ragljo 1/4″
1x BMC

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini

HALOorodje.si MOJAoprema.si LEDsvet.si Eigraca.si

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
24.04.2024. ob 18:57
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
930 -krat

HALOorodje.si MOJAoprema.si LEDsvet.si Eigraca.si

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija