• Baterijska verižna žaga za otroke
  • Baterijska verižna žaga za otroke
  • Baterijska verižna žaga za otroke
  • Baterijska verižna žaga za otroke
  • Baterijska verižna žaga za otroke
  • Ne zamudite priložnosti

Baterijska verižna žaga za otroke

Cena
29,99 €
Šifra oglasa: 7668674

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Jugovzhodna Slovenija, Novo mesto, Novo mesto
Stanje
novo

Opis oglasa

Predstavljamo vam naš najnovejši izdelek – baterijsko verižno žago za otroke, ki bodo zagotovo olajšale vaše delo in vam prihranile čas. Ta izdelek je popoln za vse, ki radi urejajo svoj vrt in skrbijo za živo mejo.
baterijsko verižno žago za otroke so izdelane iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in zanesljivo delovanje. Njihova ergonomska oblika omogoča udoben oprijem in enostavno uporabo, kar je še posebej pomembno pri daljših delovnih seansah.
Poleg tega imajo baterijske škarje močan motor, ki omogoča hitro in učinkovito obrezovanje žive meje, kar bo prihranilo vaš čas in energijo. Z njimi boste lahko natančno in enostavno obrezali živo mejo, kar bo vaš vrt naredilo še lepši in urejen.
Ne zamudite priložnosti, da si zagotovite ta izjemen izdelek, ki bo olajšal vaše delo in vam omogočil, da skrbite za svoj vrt na enostaven in učinkovit način. Kupite baterijsko verižno žago za otroke še danes in opazujte, kako se vaš vrt razcveta!

Otroci radi opazujejo svojo bližnjo okolico, zato se tako pogosto igrajo iger, ki temeljijo na posnemanju dejanj odraslih. Mislimo, da želi vsak pomočnik malega očeta, brata ali dedka pomagati pri pomladnem in jesenskem čiščenju na vrtu, zato je vredno zanj nekaj dobiti. Kajti kako lahko zavrneš otroka, saj ni le visoko izobražujoč in razvijajoč se, ampak tudi zagotavlja prijeten čas ob skupni igri?

Prav zaradi tega predstavljamo ponudbo za male pomočnike v obliki varne otroške žage za igro. Kaj odlikuje takšno opremo? Dovolj je, da zaganjalnik na levi strani igrače rahlo potegnete, nato pa pritisnete gumb na ročaju, s katerim se sprožijo varna za otroke rezila. Tu se lahko začne zabava, samo uporabite domišljijo.

S tako realistično žago bo vsaka igra dobila novo dimenzijo, fant pa se bo z večjo pripravljenostjo in navdušenjem učil novih stvari. Vredno ga je izbrati, ker je narejen s pozornostjo do najmanjših podrobnosti iz visoko kakovostnega materiala, poleg tega pa ima certifikat CE .

Dimenzije igrače:

40 cm x 13 cm

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini

HALOorodje.si MOJAoprema.si LEDsvet.si Eigraca.si

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
24.04.2024. ob 18:41
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
863 -krat

HALOorodje.si MOJAoprema.si LEDsvet.si Eigraca.si

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija