MojeDelo.com

SIM MMS kamera SPY GSM GPRS sledilna prisluškovalna naprava

Cena: 39,00 €

100% ORIGINALNA profesionalna multifunkcijska vohunska avto gps tracker treker sledilnik sledilna naprava kamera ip kamera nadzorna varnostna kamera MMS SIM GSM SMS kamera varnostna naprava 5v1 prisluškovalna naprava & spy mini vohunska kamera prisluskovalna vohunska naprava tracker sledilna naprava treker tracker sledilec sledilnik za ljudi osebe živali predmete sledilec ukradenih predmetov stvari avtov avtomobilov skuterjev motorjev skrita nevidna prisluškovalna naprava skriti nevidni vohunski snemalnik pogovorov diktafon GSM mobilna na SIM kartico spy CAM camera vohunska skrita prisluškovalna nadzorna varnostna kamera SIM GSM GPS GPRS MMS spy mini skrita vohunska varnostna kamera mobilna mobitel vikend kamera nadzorna prisluškovalna naprava in protivlomni alarm na sim kartico je odlična izbira za prvovrsten videonadzor v vašem stanovanju ali hiši. Zaradi odlične baterije (v pripravljenosti zdži kar približno 14 dni), je odlična tudi za mesta, kjer nimate vedno priklopljene elektrike (za varovanje vikendov ipd.), prav tako pa za delovanje ne potrebuje interneta, kot večina podobnih varnostnih kamer. Če pa jo boste priključili na adapter oz. polnilec pa jo boste lahko uporabljali neprekinjeno.
______________________________________________


Prevzem je možen osebno (v Ljubljani oz. okolici), ali pa preko pošte Slovenije.


Moja telefonska številka: 051/824-482

______________________________________________


Več o napravi si lahko preberete na naslednji povezavi

— —> KLIK


______________________________________________


Naprava pa ima celo paleto različnih funkcij. Lahko jo uporabljete tudi kot GPS GPRS GSM sledilec sledilnik iskalec iskalnik treker tracker traker oz. sistem za sledenje vozil (za vozila kot so avto, motor, skuter, moped, kamion, tovornjak, pa tudi za ladjo, čoln ali jadrnico).

Ima tudi SOS gumb za pomoč v primeru težav ali izgube. SOS gumb deluje tako, da ob pritisku nanj pošlje SMS sporočilo s točno lokacijo in prošnjo za pomoč, na pred nastavljeno telefonsko številko. Napravo lahko torej daste tudi vašemu otroku, ki bi vam lahko nato s pomočjo nje, v kolikor bi se izgubil ali pa bi potreboval pomoč, poslal sms sporočilo s točno lokacijo kjer se nahaja, vi pa bi lahko nato prišli ponj.

Seveda pa bi lahko to kje se nahaja spremljali tudi sami kadarkoli bi to želeli, brez, da bi on pristisnil na SOS gumb (in to čisto enostavno, le z enim poslanim SMS sporočilom).

______________________________________________


Naprava ima tudi SLOVENSKA navodila za uporabo.

______________________________________________


To je vsestranska wireless brezžična video nadzorna skrita mobilna gsm GPS GPRS naprava, ki je hkrati tudi sledilnik tracker traker sledilec in prisluškovalna naprava.

Naprava je povsem MINI (miniaturna), upravljate pa jo lahko enostavno preko vašega mobitela/GSM aparata.

Lahko se jo uporablja tudi kot varnostni alarm oziroma kot varnostno kamero na mestih, ki jih ne obiskujete pogosto (idealna je kot vikend nadzorna video vohunska spy skrita nevidna SMS MMS nadzorna GSM kamera).

Kamera deluje na katerokoli SIM kartico.

Preko nje lahko tudi poslušate dogajanje v bližini njene postavitve (preko nje lahko slišite zvoke približno 5-10 m v njeni okolici), je torej tudi prisluškovalna naprava ter PROTIVLOMNI ALARM na SIM kartico (v njo vstavite običajno SIM kartico, takšno, kot jo uporabljate tudi v vašem mobilnem telefonu, ona pa vas, če to seveda prehodno nastavite, OPOZORI preko SMS sporočila, v trenutku, ko "zasliši" nek zvok v njeni okolici.

Ta naprava pa se hkrati lahko uporablja tudi kot diktafon / snemalec zvoka in pa kot GPS GPRS sledilnik sledilec treker (v kolikor jo nekomu namestite v avto ali pa torbo, boste lahko ves čas vedeli kje se ta oseba nahaja, hkrati pa tudi preko nje poslušali zvok, snemali video posnetke) itd.

Naprava deluje na neomejeni razdalji in vam lahko pokaže lokacijo iz celega sveta (seveda tam, kjer deluje mobilno omrežje). Ima tudi SOS gumb za primer težav ali izgube (lahko jo daste na primer vašemu otroku v torbo, za primer, da bi se izgubil, saj bi tako le pritisnil na SOS gumb in že bi videli njegovo točno lokacijo).

Primerna je tudi za uporabo v avtomobilu, motorju, skuterju, ladji, jadrnici, gliserju, tovornjaku ali kateremukoli drugemu vozilu, za katerega obstaja verjetnost, da bi vam ga ukradli oziroma ga želite imeti ves čas pod nadzorom, ter vedeti njegovo točno lokacijo.

______________________________________________


Ima NEOMEJEN DOMET DELOVANJA (upravljate jo lahko tudi iz drugega konca sveta)!

______________________________________________


Gre za kamero in prisluškovalno napravo v enem. Naprava deluje na običajno telefonsko SIM kartico (možno jo je torej v celoti opravljati na daljavo oziroma s pomočjo vašega mobilnega telefona).

Vse kar morate narediti je, da v napravo vstavite telefonsko SIM kartico in spominsko micro SD kartico in kamera je že takoj pripravljena za uporabo in nadzor na vašimi dragocenostmi.

Uporaba je zanesljiva in zelo enostavna. Dogajanje pa lahko spremljate tudi preko vašega TELEFONA (na ukaz vam kamera pošlje slike dogajanja v realnem času, prav tako pa lahko preko telefona v realnem času poslušate zvok oziroma po domače rečeno "prisluškujete")!

S to kamero boste lahko slišali (in tudi videli) vse, kar se dogaja v določenem prostoru.

______________________________________________


Glavne prednosti:

1. Kamera deluje na principu SIM GSM kartice.

2. Samodejno se odzove na vaš klic ali SMS-e z ukazi (komandami).

3. Kamera lahko posname tudi sliko v realnem času in jo nato pošlje na vaš telefon prtek MMS sporočila.

4. Video se lahko nepretrgano snema na micro SD spominsko kartico, ki jo lahko vstavite v kamero.

5. Naprava ima celo senzor zvoka. Torej, vas lahko tudi pokliče vsakič, ko zasliši določen zvok - zato jo lahko brez težav uporabljate tudi kot protivlomni sistem oziroma alarm.

6. Prisluškovanje z enim samim polnjenjem baterije lahko traja tudi do 14 dni (stand-by).

7. Kamera je izjemno majhnih dimenzij, zato je praktično neopazna (je manjša od cigaretne škatlice).

______________________________________________


Kamera ima možnost nastavitve tako, da sami enostavno pokličete na napravo, ki se v nameščenem prostoru nato samodejno, in povsem neslišno, vklopi ter avtomatsko začne snemati zvok (ali pa vam na ukaz pošlje slike v realnem času).


Ta naprava omogoča upravljanje iz NEOMEJENE RAZDALJE (upravljate jo lahko tudi iz drugega konca sveta)!


Prav tako pa je možno napravo nastaviti tako, da vas bo ta avtomatsko poklicala ob zaznavi kakršnegakoli zvoka (npr. pogovora) nad določeno jakostjo.

Jakost zvoka v dB (decibelih), ki je potreben, da se kamera avtomatsko aktivira, ter vam pošlje SMS opozorilo oz. vas pokliče na vašo telefonsko številko, je mogoče poljubno nastaviti. V osnovi pa je jakost nastavljena tako, da vas bo kamera avtomatsko poklicala na vašo telefonsko številko, v kolikor bodo bile osebe od nje oddaljene do približno 5 metrov in bodo govorile normalno glasno.

Gsm oddajnik ima torej povsem neomejen domet (deluje preko GSM omrežja, ki seveda pokriva praktično vsa področja).

Kamera je lahko v pripravljenosti zelo dolgo časa, zato lahko običajno brez težav deluje tudi do 14 dni (24 ur na dan v pripravljenosti), je pa samo trajanje baterije seveda odvisno predvsem od tega koliko napravo uporabljate (kolikokrat vklopite snemanje, preko nje poslušate zvok ali pa si pošiljate MMS sporočila).


S kamero lahko nadzirate določen prostor kjerkoli se nahajate, saj deluje preko GSM omrežja.


Kamera je primerna za nadzor vikendov, pisarn, najemniških stanovanj, zaposlenih, otrok, partnerjev, starejših ljudi, za varovanje avtov, počitniških prikolic in ostale lastnine,...

______________________________________________


• VKLOPI SE AVTOMATSKO IN POVSEM NESLIŠNO NA VAŠ POZIV (KLIC)!

• OMOGOČA VAM UPRAVLJANJE Z NEOMEJENE ODDALJENOSTI OD KAMERE!

• OMOGOČA PRAKTIČNO POPOLN NADZOR NA PROSTOROM!


______________________________________________

Napravo prodajam po res izredno ugodni ceni, saj se takšne, identične, vohunske, prisluškovalne naprave večinoma prodajajo po več kot 180 €.


Več o napravi si lahko preberete na naslednji povezavi

— —> KLIK


______________________________________________


Funkcije naprave:

• Naprava zajame fotografijo prostora in pošlje MMS s fotografijo na izbrano GSM številko

Snemanje zvoka (pogovorov) na spominsko kartico preko vašega telefona

• Daljinsko fotografiranje in shranjevanje fotografij na spominsko kartico

• Snemanje videoposnetka in shranjevanje le tega na spominsko kartico preko vašega telefona

• Samodejno in neslišno sprejme klic in posreduje zvok na telefon s katerega kličete

Ko naprava zazna zvok (na kakšno jakost zvoka naprava reagira je možno poljubno nastaviti) v prostoru, pošlje SMS (ali pa vas pokliče - odvisno od nastavitve) na izbrano številko (jakost zvoka v dB (decibelih), ki je potreben, da se kamera avtomatsko aktivira, ter vam pošlje SMS opozorilo oz. vas pokliče na prednastavljeno telefonsko številko, je mogoče poljubno nastaviti)

• Daljinsko preverjanje stanja baterije naprave
______________________________________________

Vse funkcije se vklopi in izklopi tako, da pošljete SMS z določeno kodo na številko SIM kartice, ki ste jo vstavili v napravo, naprava pa vam bo nazaj poslala potrditveni SMS.
______________________________________________


Napravo lahko enostavno postavite v prostor, katerega želite nadzirati in, ko bo jakost zvoka prekoračila določen nivo, vam bo naprava avtomatsko poslala SMS obvestilo oz. vas poklicala na pred nastavljeno telefonsko številko.

Jakost zvoka v dB (decibelih), ki je potreben, da se kamera avtomatsko aktivira, ter vam pošlje SMS opozorilo oz. vas pokliče na prednastavljeno telefonsko številko, je mogoče poljubno nastaviti.

Lahko pa jo tudi kadarkoli pokličete in posredovala vam bo zvok iz nadziranega prostora. In če zaslišite kaj zanimivega ali nenavadnega, lahko daljinsko vključite snemalnik zvoka ali video kamero, oziroma naredite nekaj fotografij in naprava bo vse skupaj zabeležila in shranila na spominsko kartico.

Napaja se lahko preko vgrajene polnilne baterije, ki se polni preko USB priključka. Če jo priključite na adapter ali polnilec pa se kamera lahko uporablja neprekinjeno.

______________________________________________


Ima tudi SLOVENSKA navodila za uporabo.

______________________________________________

Specifikacije:

• Deluje na GSM omrežju 850/900/1800 MHz

• Vgrajena zmogljiva polnilna li-onska baterija, ki zdrži do približno 14 dni v stanju pripravljenosti

• Teža: 26g

• Dimenzije: 5,5cm x 4,5cm x 1,5cm (zelo majhna in skoraj povsem neopazna, zato se jo zlahka skrija praktično kamorkoli)

______________________________________________


V kompletu je:

• Mini SPY vohunsko kamero/prisluškovalno napravo

Navodila za uporabo v slovenskem in angleškem jeziku

• USB polnilni kabel

______________________________________________


Prevzem je možen osebno (v Ljubljani oz. okolici), ali pa preko pošte Slovenije.


Moja telefonska številka: 051/824-482

1343237094

11.4.2019 ob 6:35

25.6.2019 ob 18:33

Slovenija

Oglas poteče čez 28 dni

Prodajalec

najboljsa-izbira

1000 Ljubljana

Pošlji elektronsko sporočilo

Vsi oglasi tega prodajalca

Uporabnik že od 10.3.2019
Pozabil sem geslo
Pozabil sem uporabniško ime

Zapri

Spletni oglasnik bolha.com uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Nastavitve piškotkov

Prijava žal ni bila uspešna!

Za prijavo v uporabniški račun potrebujemo vaše soglasje za obdelavo osebnih podatkov ter strinjanje z uporabo oglaševalskih in analitičnih piškotkov.
Omenjena soglasja so potrebna z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti.

V kolikor soglasja ne podate, lahko še naprej brskate po bolha.com. Ne moremo pa vam ponuditi storitev in zagotoviti dostopa do vsebine, ki je namenjena samo prijavljenim uporabnikom bolha.com.