• TECHNI ICE 6 kos, nova generacija vrečk za hladno in toplo pakiranje
  • TECHNI ICE 6 kos, nova generacija vrečk za hladno in toplo pakiranje
  • TECHNI ICE 6 kos, nova generacija vrečk za hladno in toplo pakiranje
  • Ne zamudite priložnosti

TECHNI ICE 6 kos, nova generacija vrečk za hladno in toplo pakiranje

Cena
48 €
  • Pusti keš doma, plačaj s Flikom!
Šifra oglasa: 11430693

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Medvode, Dragočajna
Stanje
novo

Opis oglasa

Ste naveličani lepljivih, neurejenih in mokrih žledu po taljenju ledu?

Za večkratno uporabo.

Od ravne plošče do najboljšega suhega ledu na svetu.
Samo dodajte vodo!

Ena je namenjena za približno 7 litrov prostornine prenosnega hladilnika.

Idealno kot hladno-topel obkladek.
OPIS
Potrebujete hladen, a topel obkladek? Techni Ice, inovativen izdelek, ki je na voljo v listih debeline navadnega papirja, z namakanjem-hidratacijo, omogoča polimeru v vrečki, da zapolni vrzeli v celicah, nato pa omogoča zamrzovanje ali segrevanje Techni Ice. vrečko glede na vaše potrebe.

Techni Ice s sedežem v Avstraliji je postal velik HIT med ribiči, pohodniki in vsemi zunanjimi navdušenci.

Techni Ice HDR je izdelan iz 4 plasti tanke plastike. Zunanja sloja sta izdelana iz zelo odpornih plastičnih komponent, odpornih na obrabo, medtem ko sta notranja sloja izdelana iz obrabno odpornih komponent, med katerimi je polimer. Vrečko tudi preluknjamo, ker notranja plast zadrži zmrznjen polimer.

Hidracija:

Čeprav so Techni Ices novi, so na voljo v tanjših lističih, ki zahtevajo hidracijo pred zamrzovanjem in segrevanje. Če želite aktivirati celice, preprosto napolnite posodo s čisto, a toplo vodo; hladna voda bo delovala prav tako dobro kot topla, toda topla je po preteklih izkušnjah najboljša. Testo za približno 90 sekund potopite v toplo vodo, medtem ga mesite in masirajte, dokler se vsi zračni mehurčki ne stopijo. Začel se bo proces hidracije in celice bodo nabrekle ter pripravljene za hlajenje/segrevanje izdelka.

Vzdrževanje:

Techni Ices so popolnoma pralni in nič ni trajno pritrjeno na zunanjo plastiko. Preprosto ga očistite umazanije, madežev hrane, vonja po ribah in ostankov. V večini primerov dovolj hitro izpiranje z vrtno cevjo, če jih želite vrniti v ženin zamrzovalnik, nato jih operite v kuhinjskem pomivalnem koritu s spužvo ter jih dodobra osušite.

Shranjevanje:

Ko Techni Ice ni v uporabi, ga lahko shranite na sobni temperaturi, vendar v zamrzovalniku. Priporočamo, da jih, če jih imate v kuhinjski omari, pospravite v plastično vrečko in pustite odprte. Če potrebujete ledene plošče Techni Ice, jih preverite, vendar jih morate pred hlajenjem ali segrevanjem navlažiti.

Paketi suhega ledu HDR za večkratno uporabo Techniice vsebujejo patentiran polimer za živila, ki ga je odobrila FDA. Od ravne plošče do najboljšega suhega ledu na svetu, samo dodajte vodo! Vsaka plošča s suhim ledom Techniica HDR je sestavljena iz 24 štirislojnih celic (tj. 2 notranji tekstilni plošči, ki vsebujeta hladilni polimer in 2 drugi plastični plošči visoke gostote), zaradi česar je izdelek popolnoma pralen. ➤ Plošče suhega ledu Techniica za večkratno uporabo lahko razrežete na želeno velikost. Odobrene tehnike suhega ledu za večkratno uporabo ➤ za večkratno uporabo, zamrznjene pri kateri koli temperaturi, do minus 190°. Nasvet za učinkovitost: za najboljšo učinkovitost priporočamo uporabo enega lista na 7-litrsko prostornino hladilnika.

Spletna povezava

Zemljevid

Jaanit.si

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
01.05.2024. ob 22:31
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
220 -krat

Jaanit.si

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija