• KARTE - Pretekla življenja (Doreen Virtue)
  • Ne zamudite priložnosti

KARTE - Pretekla življenja (Doreen Virtue)

Cena
15 €
Šifra oglasa: 12454606

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Logatec, Logatec
Stanje
novo

Opis oglasa

KARTE - Pretekla življenja (Doreen Virtue) "Past Life Oracle Cards" so orakeljske karte, ustvarjene s strani priznane avtorice Doreen Virtue. Ta komplet vsebuje 44 ilustriranih kart, vsaka s svojim edinstvenim sporočilom, ki je povezano z idejo prejšnjih življenj. Doreen Virtue je znana po svojem delu v svetu duhovnosti in angelske terapije, zato so te karte tudi del njenega prispevka k samoraziskovanju, duhovnemu razvoju in razumevanju preteklih izkušenj.

"Past Life Oracle Cards" so namenjene raziskovanju možnih preteklih življenj, ki bi lahko vplivala na trenutno življenje. Vsaka karta prikazuje arhetipske slike, simbole in vizualne podobe, ki so namenjene odpiranju kanalov za razumevanje prejšnjih izkušenj, odnosov in lekcij. Te karte se uporabljajo za:

Osebno rast: Karte vam pomagajo raziskovati in razumeti prejšnje izkušnje, ki bi lahko vplivale na vaše obnašanje, odnose in strahove v tem življenju.

Razumevanje izzivov: Pretekla življenja lahko razložijo nekatere izzive ali vzorce, s katerimi se soočate danes. Karte vam lahko pomagajo osvetliti ozadje teh izzivov.

Odkrivanje talentov: Verjame se, da lahko prejšnja življenja razkrijejo talente, spretnosti in znanje, ki jih prenašate v to življenje. Karte vam lahko pomagajo odkriti te potenciale.

Sprejemanje preteklih izkušenj: Karte vam lahko pomagajo sprejeti in ozdraviti pretekla čustva, ki jih morda nosite še iz prejšnjih življenj.

Duhovno raziskovanje: Karte vam omogočajo duhovno potovanje, ki razkriva globlje razsežnosti vaše duše in njeno evolucijo skozi čas.

Pri uporabi "Past Life Oracle Cards" je pomembno, da sledite svoji intuiciji in občutkom. Vsaka karta ima edinstven pomen, ki se lahko interpretira na različne načine. Te karte so lahko močno orodje za odkrivanje svoje duhovne poti, razumevanje preteklih izkušenj in premagovanje notranjih ovir.

sarea.art@gmail.com

Zemljevid

Objekti v bližini

Sareaa

Vsi oglasi tega oglaševalca
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
  • Naslov:  Goriška, Slovenija
Oglas je objavljen
27.04.2024. ob 02:33
Do poteka še
Oglas je prikazan
307 -krat

Sareaa

Vsi oglasi tega oglaševalca
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
  • Naslov:  Goriška, Slovenija