• Karte Tarot Angelov
  • Karte Tarot Angelov
  • Karte Tarot Angelov
  • Ne zamudite priložnosti

Karte Tarot Angelov

Cena
20 €
Šifra oglasa: 12454650

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Logatec, Logatec
Stanje
novo

Opis oglasa

KARTE - TAROT ANGELOV
Tarot karte angelov in nadangelov so posebna različica tarota, ki se osredotoča na duhovno vodstvo in podporo nadangelov. Te karte so zasnovane tako, da vam pomagajo vzpostaviti povezavo z nadangelom in prejeti njihova sporočila ter nasvete. Vsaka karta v tarotu nadangelov je obogatena z angelsko simboliko in sporočili, ki vam omogočajo razumevanje različnih vidikov vašega življenja in duhovne rasti.

Vsaka karta v tarotu nadangelov ima svoje posebno sporočilo in simboliko. Na primer, "Karta Michaela, nadangela zmage" simbolizira moč in zmagoslavje ter vas spodbuja, da se postavite na čelo svojih izzivov. "Karta Raphaela, nadangela zdravja" je povezana z zdravjem in celostnim dobrom počutjem ter vas opominja, da poskrbite za svoje fizično in čustveno blagostanje. "Karta Gabriela, nadangela sporočila" pa se nanaša na komunikacijo, inspiracijo in jasnost pri izražanju svojih misli.

Tarot nadangelov se pogosto uporablja za pridobivanje vpogledov v različne vidike življenja, kot so odnosi, kariera, duhovni razvoj in notranje vodstvo. Te karte vam pomagajo izboljšati vašo povezavo z nadangeli in razvijati svojo intuicijo ter duhovno zavedanje.

Ko uporabljate Tarot nadangelov, se osredotočite na duhovno povezavo z nadangeli in njihovo podporo pri vaših vprašanjih in izzivih. Te karte vam lahko pomagajo razrešiti duhovna vprašanja, razumeti svojo življenjsko pot in se povezati z višjimi silami.

Pomembno je vedeti, da Tarot nadangelov ne napoveduje prihodnosti na enak način kot klasični tarot. Namesto tega se osredotoča na duhovno rast, zavedanje trenutnega trenutka in povezavo z nadangeli. Tarot bralci, ki uporabljajo Tarot nadangelov, se pogosto osredotočajo na spodbujanje strank k bolj pozitivnemu razmišljanju, duhovnemu razvoju in boljšemu razumevanju svoje duhovne poti.

Kot pri vseh tarot kartah, je interpretacija odvisna od konteksta in drugih kart, ki spremljajo vaše branje. Za najboljšo interpretacijo in razumevanje sporočil iz Tarota nadangelov se posvetujte s strokovnjakom za to metodo ali se sami naučite te veščine, da boste bolje razumeli, kako vam karte pomagajo v vašem življenju.

Karte so popolnoma nove.

sarea.art@gmail.com

Zemljevid

Objekti v bližini

Sareaa

Vsi oglasi tega oglaševalca
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
  • Naslov:  Goriška, Slovenija
Oglas je objavljen
25.04.2024. ob 23:33
Do poteka še
Oglas je prikazan
41 -krat

Sareaa

Vsi oglasi tega oglaševalca
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
  • Naslov:  Goriška, Slovenija

Povezani oglasi