• Karte Tarot - kristali (78 kart)
  • Karte Tarot - kristali (78 kart)
  • Ne zamudite priložnosti

Karte Tarot - kristali (78 kart)

Cena
10 €
Šifra oglasa: 12383247

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Logatec, Logatec
Stanje
novo

Opis oglasa

Tarot - KRISTALI - "Crystals: The Stone Tarot" je edinstven orakeljski kartni komplet, ki združuje svet kristalov in tarota. Ustvarila ga je avtorica Andrew Smart, v sodelovanju z umetnikom Elaine Resnick. Ta komplet vsebuje 78 ilustriranih kart, vsaka s svojim edinstvenim sporočilom, simboliko in umetniškim prikazom. "Crystals: The Stone Tarot" združuje energijo kristalov z modrostjo tarota za ponujanje duhovnega vodstva, razumevanja in vpogledov.

Vsaka karta v tem kompletu povezuje določen kristal z ustreznim simbolom in sporočilom tarota. Kartni komplet je zasnovan za:

Duhovno vodstvo: Karte vam ponujajo duhovno vodstvo in vpoglede v različne vidike življenja, uporabljajoč energijo kristalov in simboliko tarota.

Raziskovanje energij kristalov: Vsaka karta vam omogoča povezavo z energijo določenega kristala in njegovo simboliko, kar vam lahko pomaga razumeti svoje občutke, izzive in možnosti.

Samo-raziskovanje: Kartni komplet vam lahko pomaga raziskovati notranje globine, prepoznavati vzorce in razumeti svoje duševno stanje.

Vodstvo pri odločitvah: Karte lahko uporabite za razjasnitev dilem, odločitev ali vprašanj, s katerimi se soočate.

Energijsko zdravljenje: Kartni komplet vam lahko služi kot vir energetskega zdravljenja in podpore v različnih vidikih vašega življenja.

Uporaba "Crystals: The Stone Tarot" kart je intuitivna izkušnja, kjer se povežete s simboli, energijo kristalov in svojo intuicijo. Vsaka karta ponuja svoj edinstven pomen, ki ga lahko interpretirate glede na svoje občutke, situacijo in potrebe. Kartni komplet vam omogoča, da se poglobite v svojo duhovno rast, povezovanje s kristalnimi energijami ter razumevanje globljih resnic vaše duše.

Vsak kristal je opisan na vseh energijskih nivojih.

Zemljevid

Objekti v bližini

Sareaa

Vsi oglasi tega oglaševalca
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
  • Naslov:  Goriška, Slovenija
Oglas je objavljen
27.04.2024. ob 02:34
Do poteka še
Oglas je prikazan
397 -krat

Sareaa

Vsi oglasi tega oglaševalca
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
  • Naslov:  Goriška, Slovenija

Povezani oglasi