• TAROT KARTE - Ogledalo prihodnosti
  • TAROT KARTE - Ogledalo prihodnosti
  • Ne zamudite priložnosti

TAROT KARTE - Ogledalo prihodnosti

Cena
15 €
Šifra oglasa: 12454634

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Logatec, Logatec
Stanje
novo

Opis oglasa

Tarot - Ogledalo prihodnosti je izjemna zbirka 78 kart, ki ponuja globok vpogled v različne vidike življenja in pomaga razkriti skrite resnice ter potenciale. Vsaka karta v tej tarotni zbirki je kot odsev, ki nam omogoča, da pogledamo v lastno dušo in razumemo potencialne prihodnje poti.

Zasnovana je na klasični strukturi tarota, sestavljeni iz 22 kart Velike Arkane in 56 kart Male Arkane. Velika Arkana predstavlja ključne arhetipske simbole in življenjske lekcije, medtem ko Mala Arkana podrobneje obravnava vsakdanje situacije in izzive.

Vsaka karta v Tarotu - Ogledalo prihodnosti je ilustrirana s prečudovitimi in bogatimi podobami, ki omogočajo bralcu, da se poglobi v simboliko in energijo vsakega simbola. Te ilustracije delujejo kot vizualna podpora pri interpretaciji kart in omogočajo, da se odpremo subtilnim sporočilom, ki jih nosijo.

Pri uporabi Tarota - Ogledalo prihodnosti se karte običajno razporedijo v različne vzorce ali postavitve, nato pa se interpretira njihov pomen glede na njihov položaj in medsebojne povezave. To omogoča bralcu, da pridobi vpogled v preteklost, sedanjost in možne prihodnje dogodke, ter da razume različne vidike situacije.

Ta tarotna zbirka je dragoceno orodje za osebno raziskovanje, samospoznavanje in duhovno rast. Pomaga nam razumeti, kje smo v svojem življenju, ter nam ponuja jasnost in usmeritev pri sprejemanju odločitev in premagovanju izzivov.

Tarot - Ogledalo prihodnosti je kot vodnik, ki nas vodi skozi labirint življenja, nam pomaga razvozlati skrivnosti in nam ponuja vpogled v našo lastno notranjo modrost. Z njegovo pomočjo lahko odkrijemo potencialne prihodnje poti in ustvarimo življenje, ki odraža naše najvišje resnice in vrednote.

sarea.art@gmail.com

Zemljevid

Objekti v bližini

Sareaa

Vsi oglasi tega oglaševalca
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
  • Naslov:  Goriška, Slovenija
Oglas je objavljen
25.04.2024. ob 23:33
Do poteka še
Oglas je prikazan
59 -krat

Sareaa

Vsi oglasi tega oglaševalca
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
  • Naslov:  Goriška, Slovenija

Povezani oglasi