• NOVE Tarot karte za začetnike - TAROT Meaning karte
  • NOVE Tarot karte za začetnike - TAROT Meaning karte
  • NOVE Tarot karte za začetnike - TAROT Meaning karte
  • NOVE Tarot karte za začetnike - TAROT Meaning karte
  • NOVE Tarot karte za začetnike - TAROT Meaning karte
  • NOVE Tarot karte za začetnike - TAROT Meaning karte
  • Ne zamudite priložnosti

NOVE Tarot karte za začetnike - TAROT Meaning karte

Cena
18 €
Šifra oglasa: 12382366

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Logatec, Logatec
Stanje
novo

Opis oglasa

TAROT Meaning karte so ene izmed najboljših izvodov sploh za začetnike, kajti vsaka slika je označena z najpomembnejšimi sporočili...ki jih nosi karta. Ne potrebujete dolgih predavanj niti knjig, kajti vsaka slika ima vso potrebno znanje in modrost.

Karte Tarot Card With Meaning so orodje za branje tarot kart, ki nam lahko pomagajo pridobiti vpogled, razumevanje in vodstvo glede različnih vidikov našega življenja. Te karte imajo svoje simbole, arhetipe in pomen, ki jih lahko uporabljamo za interpretacijo in raziskovanje različnih vprašanj, situacij ali življenjskih področij.

Tarot karte so močno orodje za duhovno raziskovanje, samorefleksijo in vedeževanje. Za začetnike so tarot karte odlično sredstvo za razumevanje sebe, svojih izzivov in potencialov. Sestavljene so iz 78 kart, ki se delijo na 22 karta velikih arkana in 56 kart malih arkana.

Tarot karte predstavljajo širok spekter simbolov, arhetipov in univerzalnih vzorcev. Vsaka karta nosi svoj pomen, ki ga je treba interpretirati glede na kontekst vprašanja in položaja. Karte se razlikujejo glede na svoje številke, simbole, barve in likovno upodobitev.

Za začetnike je priporočljivo, da se najprej seznanijo s pomeni in simboliko posameznih kart. Pomembno je, da se naučijo osnovnih pomenov velikih in malih arkana ter razumejo njihove ključne energije in sporočila. Obstaja veliko knjig, spletnih virov in vodičev, ki podrobno opisujejo pomene tarot kart in njihovo uporabo.

Pri vedeževanju ali samorefleksiji s tarot kartami se osredotočimo na svoje vprašanje ali situacijo. Nato potegnemo karte in jih razvrstimo ter interpretiramo glede na njihov pomen in njihovo postavitev. Kombinacija kart nam omogoča, da dobimo vpogled v preteklost, sedanjost in prihodnost ter razumemo energije, ki vplivajo na naše življenje.

Tarot karte nam pomagajo razumeti notranje stanje, izzive, priložnosti, odnose in duhovno rast. Prek simbolike kart lahko razvijamo intuicijo, modrost in samopoznavanje. Pomagajo nam pri razumevanju vzorcev, ki se pojavljajo v našem življenju, ter nam ponujajo možnosti za spremembe in napredek.

Pri uporabi tarot kart je pomembno, da se poglobimo v njihov pomen, vendar hkrati ohranjamo odprtost za lastno intuicijo in notranje vodstvo. Tarot karte niso "usojene", temveč nam nudijo vpogled in nasvete za boljše razumevanje in usmerjanje naše poti.

Tarot nam omogoča, da se povežemo s svojo notranjo modrostjo, prepoznamo svoje potenciale in se soočimo s svojimi izzivi. So orodje za osebno rast, raziskovanje in iskanje odgovorov na življenjska vprašanja.

Pri delu s tarot kartami je pomembno spoštovati proces, biti odprt za sporočila, ki jih prejemamo, in se naučiti zaupati lastni intuiciji. Prav tako je koristno redno vaditi in se poglabljati v simboliko kart, da bi razvili bolj celovito razumevanje tarota.

Poleg vedeževanja tarot karte lahko uporabimo tudi kot orodje za meditacijo, samorefleksijo in manifestacijo. Lahko izberemo določeno karto, jo preučujemo in se poglobimo v njene simbole, da bi pridobili vpogled v svoje notranje stanje, cilje in potencialno pot za njihovo dosego.

Pomembno je omeniti, da tarot karte niso usodne in ne napovedujejo prihodnosti z absolutno gotovostjo. So orodje za samoraziskovanje, vodenje in razumevanje, ki nam pomaga pridobiti vpogled in zavedanje o sebi in svojem življenju. Na koncu smo mi tisti, ki ustvarjamo svojo prihodnost z lastnimi odločitvami, dejanji in energijo.

Tarot karte so bogat vir modrosti, ki nam pomaga razširiti naše zavedanje, razumeti globlje pomene in premagovati ovire na poti osebne rasti. Z redno prakso in časom se lahko izkušnja z tarotom poglobi, omogoča večjo intuitivno povezavo in podpira našo duhovno pot.

Na koncu je pomembno, da se pri uporabi tarot kart spoštujemo in uporabljamo njihovo moč v pozitivne namene. Tarot nam lahko pomaga pri samospoznavanju, samorefleksiji in iskanju smisla, vendar je vedno treba upoštevati lastno odgovornost in prosto voljo pri odločitvah, ki jih sprejemamo v svojem življenju.

email ; sarea.art@gmail.com

Zemljevid

Objekti v bližini

Sareaa

Vsi oglasi tega oglaševalca
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
  • Naslov:  Goriška, Slovenija
Oglas je objavljen
27.04.2024. ob 02:28
Do poteka še
Oglas je prikazan
378 -krat

Sareaa

Vsi oglasi tega oglaševalca
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
  • Naslov:  Goriška, Slovenija

Povezani oglasi