• Infrardeča savna HC APOLON, 2 osebi
  • Infrardeča savna HC APOLON, 2 osebi
  • Infrardeča savna HC APOLON, 2 osebi
  • Ne zamudite priložnosti

Infrardeča savna HC APOLON, 2 osebi

Cena
1.952 €
Šifra oglasa: 10403768

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Pomurska, Petrovci, Stanjevci
Interna številka izdelka
133012
Stanje
novo

Opis oglasa

Infrardeča savna HC APOLON 2

Pestro izbiro savn najdete na naši spletni strani: www.zeb-shop.com
Na Vašo željo Vam savno lahko tudi zmontiramo, je pa montaža savne res zelo enostavna in si jo lahko sestavite kar sami.
Infrardeča savna Apolon 2 je namenjena dvema osebama in je izdelana iz kanadskega hemlocka -čuge. V udobju lastnega doma se tako lahko sprostite in hkrati poskrbite za svoje zdravje. Bivanje v infrardeči savni ima veliko pozitivnih zdravstvenih in kozmetičnih učinkov. Redno savnanje bistveno pomaga kardiovaskularnemu sistemu, odpravlja bolečine v hrbtu, sklepih in udih, krepi imunski sistem, zmanjšuje celulit in izboljšuje kakovost kože.

Bivanje v infrardeči savni lahko naredite prijetneje s poslušanjem FM radia ali vaše najljubše glasbe iz MP3 predvajalnika. Kakovostni grelniki ogljika-karbonski grelci zagotavljajo enakomerno porazdelitev toplote v savni, hitrosti in energijske učinkovitosti. Infrardeče plošče se optimalno postavijo na stene, klop in tla, tako da nežna toplota prodira tudi pod spodnji del telesa.

Infrardeča savna Apolon je opremljena z ionizerjem, ki bogati zrak v infrardeči kabini z negativno napolnjenim ionom, ki uničuje bakterije in viruse.

Branje lahko osvetlite z bralno svetilko, ki je del standardne opreme, ali pa se prepustite terapiji barvne svetlobe vgrajenih LED luči. Celotno infrardečo savno je mogoče enostavno nadzorovati preko zunanje ali notranje glavne plošče.

Infrardeča savna Apolon se lahko enostavno in hitro sestavi in priključi v standardno 230 V vtičnico. V kolikor pa bi rabili montažo z naše strani, smo Vam na razpolago.

OSNOVNE SPECIFIKACIJE INFRARDEČE SAVNE APOLON:

Kapaciteta: 2 osebi
Material: 100% kanadski hemlock -čuga
Grelniki:

7 ogljikovih – karbonskih infrardečih grelnikov s skupno močjo 1890 W:
1x sprednja plošča 120W (200x800mm), 2x hrbtna plošča 330W (50W 0x900mm), 2x stranski panel 330W (500x900mm), 1x panel v klopi 225W (300x1000mm), 1x panel v podu 225W (300x1000mm)
Temperatura: 18 do 60°C
Luč: da

Sitem: AUX, USB, MP3, Bluetooth
Delovna napetost: 230 V

Vrata: varnostno karbonsko steklo 8 mm
Teža savne: 120 kg
Dimenzije savne: višina 190 cm, širina: 120 cm, globina: 105 cm + strešni del

Dimenzije paketa:

186 cm x 128 cm x 31 cm (96kg)

128 cm x 128 cm x 25 cm (42kg)

Kromoterapija: da

Brezplačna dostava savne po Sloveniji v roku 4-7 dni.

Zdravstvena oskrba, lepota in duševno ravnovesje
V boju proti številnim civilizacijskim boleznim zdravniki redno svetujejo regeneracijo in čiščenje telesa ter povečanje njegove obrambne sposobnosti. Sproščanje postaja vse bolj pomembno in redno bivanje v sodobnih savnah je ena izmed najbolj iskanih oblik.
Zahvaljujoč savnam iz naše ponudbe boste lahko v savni kadar koli nemoteno uživali, še posebej v udobju in zasebnosti svojega doma.

Priporočen čas uporabe savne:
– trikrat po 8 – 15 minut, vmes pa mora biti od 10 – 20 minut premora,
– po savnanju je potrebno tuširanje s hladno vodo, ki hitro stisne žile, s čimer se krepi imunski sistem, hkrati pa se telo krepi in jača.

Infrardeče savne postajajo čedalje bolj priljubljene. Temperaturo imajo med 40 in 60 °C, vlažnost pa okrog 45 %. Ravno zato so najbolj primerne za osebe, katere težko prenašajo visoke temperature. Običajno so lesene. Energija infrardečih žarkov prodre v telo in ima globinski učinek. Infrardeči žarki nam ogrejejo tkivo do 5 cm globoko in s tem tudi notranje organe. Telo se na to odzove s pospešenim srčnim utripom in pretokom krvi skozi srce. Izločanje strupov je v infrardeči savni kar trikrat večje kot v klasičnih savnah. Spodbuja presnovo in hkrati omejuje razmnoževanje bakterij in virusov. Primerna je za začetek razstrupljanja, ogrevanje mišic, blaženje revmatičnih bolečin in spodbujanje srca. Lahko jo uporabljajo tudi tisti, ki se morajo zaradi visokega pritiska, srčnih ali drugih težav izogibati drugim savnam.

Zagotovljen servis in rezervni deli.
Savno Vam brezplačno dostavimo na dom (Slovenija).
Pri nas seveda lahko naročite tudi montažo savne.

Prodaja:
ZEB TRADE d.o.o.
070/450-167
info@zeb-shop.com

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini

ZEB Trade

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
08.04.2024. ob 09:04
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
719 -krat

ZEB Trade

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija