• SET MAGNETNIH NASTAVKOV + ROČAJ
  • SET MAGNETNIH NASTAVKOV + ROČAJ
  • SET MAGNETNIH NASTAVKOV + ROČAJ
  • SET MAGNETNIH NASTAVKOV + ROČAJ
  • SET MAGNETNIH NASTAVKOV + ROČAJ
  • Ne zamudite priložnosti

SET MAGNETNIH NASTAVKOV + ROČAJ

Cena
9,99 €
Šifra oglasa: 8621875

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Jugovzhodna Slovenija, Novo mesto, Novo mesto
Stanje
novo

Opis oglasa

Predstavljamo vam Set magnetnih nastavkov in držalo 60mm + ročaj – popolno rešitev za vaše potrebe pri montaži in demontaži. Ta visokokakovosten set vključuje magnetne nastavke in držalo, ki so zasnovani posebej za uporabo s 60mm vijačnimi glavami. Skupaj s priloženim ročajem je ta set nepogrešljiv pripomoček za vsakega profesionalnega obrtnika ali domačega mojstra.
Začnimo z močjo magnetov. Magnetni nastavki v tem setu so opremljeni z izjemno močnimi magneti, ki zagotavljajo trdno in varno pritrditev na vijačne glave. Ne glede na to, ali se ukvarjate z gradbeništvom, pohištveno izdelavo ali popravili doma, ti magnetni nastavki bodo poskrbeli, da boste imeli popoln nadzor nad svojim orodjem.
Poleg izjemne moči magnetov so vsi nastavki in držalo izdelani iz visokokakovostnega materiala, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo in vzdržljivost. Ne boste se več soočali s težavami, kot so zdrsavanje ali zlomljeni nastavki. Set magnetnih nastavkov in držalo 60mm + ročaj je zasnovan tako, da zdrži tudi najzahtevnejše naloge.
Ena izmed najboljših lastnosti tega seta je njegova vsestranskost. Ne glede na to, ali potrebujete pritrditev vijačne glave na les, kovino ali plastiko, ti magnetni nastavki bodo opravili delo brez težav. S svojo univerzalno uporabo vam ni treba več skrbeti za iskanje pravega nastavka za vsako nalogo.
Poleg tega je Set magnetnih nastavkov in držalo 60mm + ročaj zelo enostaven za uporabo. Preprosto pritrdite želeni magnetni nastavek na vijačno glavo s pomočjo priloženega držala. Nato uporabite priloženi ročaj za udobno in učinkovito uporabo. Ne izgubljajte več časa s težavnim pritrditvijo ali odstranjevanjem nastavkov. Ta set vam bo prihranil dragocen čas in energijo.
Ne glede na to, ali ste profesionalni obrtnik ali domači mojster, Set magnetnih nastavkov in držalo 60mm + ročaj je nepogrešljiv pripomoček v vašem orodjarskem kompletu. Zagotavlja vam zanesljivost, vzdržljivost in enostavnost uporabe, kar vam omogoča, da opravite svoje naloge hitro in učinkovito. Ne odlašajte več, pridobite svoj Set magnetnih nastavkov in držalo 60mm + ročaj in izkusite razliko že danes!
Dodatki Stanley ponujajo vrsto univerzalnih izdelkov za vse aplikacije in ustrezajo vsem vodilnim znamkam električnih orodij.

visoka natančnost izdelave,
iz trdega kaljenega jekla,
vsi nastavki dolgi 25 mm,
standardni 1/4″, kompatibilni z ročaji in zaskoki za nastavke 1/4″ Stanley in drugih proizvajalcev.
Vsebina paketa:

magnetno držalo s 60 mm zaklepanje.
ploščati nastavki (25 mm): 4,5 – 6,5 mm.
Križni nastavki Phillips (25 mm): PH1 – PH2.
Pozidriv križni nastavki (25 mm): PZ1 – PZ2.

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini

HALOorodje.si MOJAoprema.si LEDsvet.si Eigraca.si

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
24.04.2024. ob 18:36
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
368 -krat

HALOorodje.si MOJAoprema.si LEDsvet.si Eigraca.si

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija