Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • PODROČNI SVETOVALEC II ŠIFRA I017112 ZA NEDOLOČEN ČAS - M/Ž

PODROČNI SVETOVALEC II ŠIFRA I017112 ZA NEDOLOČEN ČAS - M/Ž

Cena
Po dogovoru
Šifra oglasa: 12433358

Osnovne informacije

Lokacija
Zasavska, Trbovlje, Trbovlje
Interna številka izdelka
PF22659

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: PODROČNI SVETOVALEC II ŠIFRA I017112 ZA NEDOLOČEN ČAS - M/Ž
Naziv delodajalca: AJPES; AJPES IZPOSTAVA TRBOVLJE
Naslov delodajalca: ULICA SALLAUMINES 2, 1420 TRBOVLJE
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: ŠPENKO MAJA, 01 4774 139, gp@ajpes.si
Opis del in nalog: - DAJANJE POJASNIL POSLOVNIM SUBJEKTOM V ZVEZI S PODROČJEM DELA, SPREJEMANJE PODATKOV IN DOKUMENTACIJE, PREVERJANJE PRAVILNOSTI PREJETIH PODATKOV TER ODPRAVLJANJE NAPAK V SODELOVANJU S POSLOVNIMI SUBJEKTI, POSREDOVANJE PODATKOV IN IZDELOVANJE IZPISOV PODATKOV S PODROČJA DELA POSLOVNIM SUBJEKTOM, IZVAJANJE NAJZAHTEVNEJŠIH NALOG S PODROČJA DELA, DAJANJE POBUD ZA RAZVIJANJE IN UVAJANJE NOVIH STORITEV, IZDELOVANJE INFORMACIJ IN ANALIZ S PODROČJA DELA, VODENJE IN ODLOČANJE V UPRAVNIH POSTOPKIH, OPRAVLJANJE DRUGIH NAJZAHTEVNEJŠIH NALOG S PODROČJA DELA, DELO S STRANKAMI

UE delovnega mesta oziroma dela: TRBOVLJE
Trajanje zaposlitve: Nedoločen čas
Delovni čas: polni delovni čas
Urnik dela: dopoldan
Delovne izkušnje: 3 leta
Vozniški izpit: B
Znanje jezikov: slovenski jezik razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče
Računalniška znanja: urejevalniki besedil - zahtevno, delo s preglednicami - zahtevno, delo z bazami podatkov - zahtevno
Drugi pogoji: Pogoj je opravljen strokovni izpit iz upravnega postopka za vodenje in odločanje na drugi stopnji - opraviti v roku 3 mesecev od sklenitve PZ. Za izvajanje nalog je priporočena dobra usposobljenost kandidata za delo s standardnimi programskimi orodji MS Office poznavanje splošnih informacijskih orodij za pripravo dokumentov, podatkov in analiz ter orodij za delo z bazami podatkov, poznavanje predpisov s področja dostopa do informacij javnega značaja in varstva osebnih podatkov. Pričakovane kompetence kandidata: potrebna je samoiniciativnost, samoorganiziranost, interdisciplinarnost, strokovnost in funkcionalna usposobljenost, zavzemanje za kakovost, pripadnost in etičnost, komunikativnost, natančnost, veselje do dela s strankami ter pozitiven odnos do dela. Zagotovljeno je mentorstvo ob uvajanju. Vabimo vas, da pisne ponudbe s kratkim življenjepisom, opisom strokovnih znanj, pridobljenih veščin in delovnih izkušenj ter s priloženimi dokazili o izpolnjevanju pogojev pošljete na e-naslov gp@ajpes.si z označbo "SVETOVALEC II-TR", pri čemer veljavnost prijave ni pogojena z e-podpisom.
Prijava je mogoča do: 31.03.2024
Poskusno delo: 6 mesecev

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/javni-sektor-nevladne-organizacije/vse-regije).
Oglas je objavljen
23.03.2024. ob 00:44
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
24 -krat