• Ergonomska nosilka Nuna Cudl sive barve
  • Ergonomska nosilka Nuna Cudl sive barve
  • Ergonomska nosilka Nuna Cudl sive barve
  • Ne zamudite priložnosti

Ergonomska nosilka Nuna Cudl sive barve

Cena
150 €
Šifra oglasa: 12586520

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Podravska, Maribor, Tezno
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Prodam odlično ohranjeno in redko uporabljeno nosilko Nuna Cudl.

Več info na 031 600 059

Podroben opis:

Nošenje v nosilki ima številne pozitivne vplive na dojenčka in hkrati krepi povezanost med mamico in dojenčkom. Nuna® Cudl™ je vsestranska nosilka, ki staršem omogoča udobno nošenje dojenčka in malčka ter več svobode in gibljivosti na poti skozi vsakdan ali na družinskih potovanjih. Nosilka Nuna® Cudl™ z integriranim vstavkom za dodatno podporo je primerna za uporabo že od dojenčkovega rojstva in vse do malčkovega 3. leta starosti oziroma do dopolnjene teže 16 kg. Nuna® Cudl™ staršem omogoča, da ostanejo aktivni in vedno čisto blizu svojemu dojenčku. Zaradi vsestranskosti, funkcionalnosti in premišljenega dizajna je Nuna® Cudl™ postala prejemnica prestižne oblikovalske nagrade Red Dot Award 2020: Winner.

Nosilka Nuna® Cudl™ je dojenčkovim in malčkovim kolkom prijazna nosilka, potrjena s strani medicinskih strokovnjakov in inštituta International Hip Dysplasia Institute and medical experts. Nuna® Cudl™ vašemu dojenčku in malčku omogoča, da je v vseh položajih nošenja dobro podprt in pravilno nameščen. Ustvarjena je z zavedanjem, da le pravilna drža v nosilki omogoča in zagotavlja zdrav razvoj dojenčka. Nosilka Nuna® Cudl™ vedno zagotavlja, da je otrok v nosilki nameščen v pravilnem in naravnem položaju – noge v ˝M˝položaju z razširjenimi koleni, zadnjica postavljena v ravnini ali nižje od kolen in hrbtenica v pravilno ukrivljenem položaju v obliki črke C. Omogoča 3 načine nošenja; nošenje spredaj, tako da je dojenček obrnjen s pogledom proti prsnemu košu staršev, nošenje spredaj, na način, da je dojenček obrnjen s pogledom stran od prsnega koša staršev in nošenje zadaj, tako da je malček obrnjen s pogledom proti maminemu ali očkovemu hrbtu.

Nemalokrat se dojenčki nočejo voziti v vozičku, najpogosteje vožnjo v otroškem vozičku slabo sprejemajo novorojenčki in dojenčki v prvih mesecih. Nošenje dojnečka v nosilki daje dojenčku varen in pomirjujoč občutek. Otroška nosilka Nuna® Cudl™ omogoča varno zavetje v maminem naročju že od dojenčkovega rojstva naprej. Za nošenje novorojenčkov je kompletu že priložen vstavek za dodatno podporo. Nosilka Nuna® Cudl™ je nepogrešljiv dodatek tudi na družinskih počitnicah, potovanjih in v situacijah, ko je neomogočeno dostopanje in gibanje z otroškim vozičkom.

Otroška nosilka Nuna® Cudl™ s prilagodljivimi pasovi je primerna tako za mamice, kakor tudi za očke. Nameščanje nosilke Nuna® Cudl™ je povsem preprosto. Mamice dojenčka v nosilko lahko namestijo samostojno, hitro in varno. Uporabo nosilke Nuna® Cudl™ resnično olajšajo tudi 4 priročne magnetne zaponke za varno in enostavno pripenjanje. Nosilka Nuna® Cudl™ je narejena iz varnih, zračnih in funkcionalnih materialov, v kompletu z nosilko sta vključena tudi 2 priročna slinčka iz organskega bombaža GOTS™, ki se ju hitro in enostavno namesti na nosilko. Vsestranska nosilka Nuna® Cudl™ ima tudi stranksi žepek z zadrgo, ki omogoča shranjevanje maminih in dojenčkovih dodatkov na poti; ključev, denarja, igračke in dude.

Tehnične podrobnosti

Uporaba:

Nošenje spredaj z vstavkom za oporo za novorojenčka – dojenček obrnjen s pogledom proti prsnemu košu staršev: od rojstva do 4. meseca starosti oziroma od 3,5 do 7 kg
Nošenje spredaj – dojenček obrnjen s pogledom proti prsnemu košu staršev: od 4. meseca dalje oziroma od 7 do 13,5 kg
Nošenje spredaj – dojenček obrnjen s pogledom stran od prsnega koša staršev: od 6. meseca dalje oziroma od 9 do 13,5 kg
Nošenje zadaj – malček obrnjen s pogledom proti maminemu ali očkovemu hrbtu: od 9. meseca dalje oziroma od 11-16 kg

Zemljevid

Objekti v bližini

nena44

Vsi oglasi tega oglaševalca
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
  • Naslov:  2000 Maribor, Podravska, Slovenija
Oglas je objavljen
17.04.2024. ob 21:49
Do poteka še
Oglas je prikazan
26 -krat

nena44

Vsi oglasi tega oglaševalca
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
  • Naslov:  2000 Maribor, Podravska, Slovenija