Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • ASISTENT V MARKETINGU - M/Ž

ASISTENT V MARKETINGU - M/Ž

Cena
Po dogovoru
Šifra oglasa: 12619253

Osnovne informacije

Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Center, Center
Interna številka izdelka
PG09128

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: ASISTENT V MARKETINGU - M/Ž
Naziv delodajalca: DEMAR, računalniške storitve, d.o.o.
Naslov delodajalca: Gmajna 10 , 1236 TRZIN
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: ŠARČEVIĆ MARIO, , jobs@demar.si
Opis del in nalog: - USPEŠNO PODJETJE DEMAR D.O.O. V SVOJO EKIPO VABI ZAGNANO OSEBO Z POZITIVNO ENERGIJO, KI NE IŠČE SAMO ZAPOSLITEV AMPAK PREDVSEM PRAVO PRILOŽNOST. OSNOVNE DELOVNE NALOGE: ADMINISTRATIVNA OPRAVILA, UREJANJE PROFILOV STRANK/PARTNERJEV, VODENJE FB PROFILOV PODJETJA, POMOČ PRI TRŽENJSKIH AKTIVNOSTIH PODJETJA, PRIPRAVA OGLAŠEVALSKIH VSEBIN PODJETJA, VODENJE EVIDENC PODJETJA (STRANKE, PROJEKTI, TERJATVE ITD.), SKRBNIK STRANK PODJETJA.

UE delovnega mesta oziroma dela: DOMŽALE
Trajanje zaposlitve: Določen čas, 12 mesecev
Delovni čas: polni delovni čas
Urnik dela: dopoldan
Delovne izkušnje: 2 leti
Vozniški izpit: B
Drugi pogoji: OD KANDIDATA PRIČAKUJEMO: odgovoren pristop do dela, poznavanje in obvladovanje programskega okolja ms office, poznavanje interneta kot medija, dobre komunikacijske veščine (pisno, preko telefona in v živo), organizacijske sposobnosti, samoiniciativnost, natančnost, multifunkcionalnost, prednost vendar ne pogoj, so prodajna naravnanost, izkušnje z osnovnim urejanjem spletnih strani in poznavanje canve, poznavanje namiznega tenisa (za igro med odmori :)). NUDIMO: delo za določen čas 1 leto, z 3-mesečnim poskusnim obdobjem z možnostjo redne zaposlitve (v primeru obojestranskega zadovoljstva), korektno redno plačilo z nagradami za uspešno opravljeno delo, urejeno delovno okolje, dodatna izobraževanja, možnost napredovanja, delovnik med tednom 8-16h, podjetje se nahaja na dostopni lokaciji z zagotovljenim parkirnim mestom neposredno pred poslovno stavbo, veliko izkušenj, novega znanja in povezan dobro uigran team sodelavcev. Pri izbiri bomo dali največji poudarek vaši želji po učenju in dokazovanju, motiviranosti in osebnostnim/človeškim lastnostim. Iščemo samoiniciativno in motivirano osebo z željo po dokazovanju.
Prijava je mogoča do: 09.05.2024
Poskusno delo: 3 mesece

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/komerciala-prodaja/vse-regije).
Oglas je objavljen
26.04.2024. ob 01:27
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
16 -krat