MojeDelo.com

Novice

bolha.com novice

Ažurne, skrbno pripravljene in še sveže postrežene.

 

30. 10. 2015 | Dobroimetje lahko sedaj napolnite kar z mobilnim telefonom

 

Dobroimetje je najhitrejši in najlažji način za  uporabo plačljivih storitev na bolha.com. Ker se zna zgoditi, da dobroimetja ni dovolj ravno takrat, ko ga potrebujete, smo pripravili novost. Zdaj ga lahko napolnite kar s svojim mobilnim telefonom!

Več ...

 

8. 10. 2015 | Izboljšali smo prikaz statistike vaših oglasov

 

Pot do uspešne prodaje na bolha.com je neločljivo povezana s številom ogledov vašega oglasa. Te lahko spremljate v Moja bolha.com na zavihku Statistika, kjer sedaj najdete izboljšan pregled uspešnosti vaših oglasov.

Več ...

 

5. 10. 2015 | Smučanje v Franciji za samo 114 €/ osebo!

 

Sezono lahko začnete z ekskluzivnim paketom, pripravljenim posebej za uporabnike bolha.com: 7 dni smučanja v francoskem središču Puy Saint Vincent. Paket vsebuje namestitev in smučarsko vozovnico, v drugem koraku retervacije pa lahko dodate še avtobusni prevoz. Smučajte z nami:
  • termin: 12. 12. - 19. 12. 2015
  • nastanitev v apartmajih za 4 ali 6 oseb
  • ski pass vključen v ceno
  • lasten ali organiziran prevoz 2x večerna zabava
  • 1x apres ski zabava
  • posebne ugodne cene pijače

 

Več informacij in rezervacije ...

 

22. 5. 2015 | Dobroimetje - privarčujte čas in denar

 

Dobroimetje je najlažji način, da izpostavite oglas ali plačate objavo v plačljivih kategorijah. Minimalni znesek vplačila znaša 0,60 €, plačilo pa lahko izvedete v zavihku Dobroimetje v Moja bolha.com.

Več ...

 

22. 4. 2015 | Skok na vrh - nova izpostavitev za posameznike

 

Predstavljamo Skok na vrh - hitro in cenovno ugodno rešitev, da potencialne kupce ponovno opomnite na svoj oglas in ga postavite na vrh seznama neizpostavljenih oglasov.


Največje možnosti za ogled imajo tisti oglasi, ki se nahajajo na prvih straneh vsake podkategorije in kategorije. Ker Skok na vrh omogoča odskok vašega oglasa na vrh seznama, bo oglas posledično bolj opazen. Pojavil se bo celo pred novo objavljenimi oglasi.

Več ...

 

19. 3. 2015 | Najsodobnejša programska podpora za nepremičninske posrednike

 

Podjetje Imagine je zaznalo potrebo po sodobnem programu, ki bi nepremičninskim posrednikom omogočal preprosto in učinkovito vodenje nepremičnin. Razvili so nov in sodoben program iNep, s pomočjo katerega lahko nepremičninski posrednik posveti več časa ponudnikom in kupcem.

 

Na bolha.com smo sodelovanje s podjetjem Imagine pozdravili z odprtimi rokami, saj se zavedamo pomembnosti in prednosti elektronskega poslovanja. Predstavitev programa i Nep bo potekala 23. 4. 2015 ob 10:00 na GZS. Poskrbite za pravočasno prijavo.

Več ...

 

13. 2. 2015 | Z malo sreče do koncerta Ramba Amadeusa

 

Sodelujte v nagradni igri in z  malo sreče si boste lahko 19. februarja v Cvetličarni v Ljubljani ogledali »Koncert za fene« kralja glasbene ekstravagance Ramba Amadeusa. 

 

Odgovorite na nagradno vprašanje in morda boste prav vi srečni izžrebanec/ka, ki bo prejel/a vstopnici. Nagradna igra poteka do 17. 2. 2015.

Več ...

 

22. 12. 2014 | Po številu registriranih uporabnikov v Sloveniji je bolha.com prehitela Facebook

bolha.com je že dlje časa eno izmed najbolj obiskanih spletnih mest v Sloveniji. Po številu registriranih uporabnikov v Sloveniji pa smo prehiteli celo Facebook. Letošnje leto je bilo prav posebno - ponovno smo prejeli nagrado Netko v kategoriji glas ljudstva in lansirali mobilno aplikacijo. Izbrali pa smo tudi nekaj zanimivih oglasov, ki so bili objavljeni v letošnjem letu.

 

Več ...

 

18. 12. 2014 | Kako poiskati stanovanje hkrati na Dolenjskem in v okolici Ljubljane?

 

Preprosto, uporabite gumb Podrobno, s katerim boste želeno stanovanje, hišo ali posest našli še hitreje. Odprlo se vam bo okno z naprednim iskanjem, ki vam omogoča hkratno izbiro več kriterijev, s katerimi hitro in učinkovito zožite nabor malih oglasov. Če vas npr. zanimajo stanovanja na Dolenjskem in v okolici Ljubljane, lahko s podrobnimi filtri hkrati izberete vse lokacije, ki vas zanimajo. Prav tako lahko določite, da se vam na seznamu prikažejo tako garsonjere kot 1-sobna stanovanja.

Več ...

 

16.12. 2014 | Že imate energetsko izkaznico?


 S 1. januarjem 2015 bo navedba energetskega razreda pri oglaševanju nepremičnine za prodajo ali oddajo (razen pri nekaterih izjemah) zakonsko obvezna, zato vas vabimo, da pravočasno posodobite podatke v vaših oglasih.

Navedbo energetskega razreda za svojo nepremičnino preprosto dodate v procesu objave oglasa. Če želite dopolniti že objavljen oglas, to storite na zavihku Moji oglasi v Moja bolha.com, kjer izberete povezavo "Popravi" pri oglasu, ki ga želite dopolnite. Preverite, ali je energetska izkaznica obvezujoča tudi za vas in pravočasno posodobite podatke v vaših oglasih.

Več o energetski izkaznici ...

 

18. 11. 2014 | Tu je. Mobilna aplikacija bolha.com za iOS in Android je na voljo!

Mobilna aplikacija omogoča uporabo bolha.com na pametnih telefonih. Z njo lahko pregledujete ponudbo v vseh kategorijah, stopite v stik z drugimi uporabniki bolha.com in nikoli ne zamudite dogajanja med zadnjimi objavljenimi oglasi. Ti vas pričakajo takoj po vstopu v aplikacijo, zato vam nobena dobra kupčija ne bo več ušla iz rok. Z aplikacijo smo na bolha.com uvedli tudi sporočanje med uporabniki, tako da se lahko s prodajalci in drugimi uporabniki pogovarjate kar znotraj bolha.com. 

 
Naložite si jo! Je brezplačna
Mobilno aplikacijo si lahko brezplačno na vaš pametni telefon naložite v ustrezni trgovini. Na telefonu obiščite Google play (Za Android) ali Appstore (za iOS), poiščite bolha.com in naložite aplikacijo.
 
 

17. 11. 2014 | Novo: sporočanje med uporabniki bolha.com

Stik z drugimi prodajalci in kupci bolha.com je sedaj lažji in enostavnejši. Omogočili smo namreč sporočanje med uporabniki, ki se v celoti odvija kar znotraj bolha.com.
 
Ne bo se vam treba več ukvarjati z elektronsko pošto. Zdaj lahko sporočilo drugemu uporabniku pošljete kar preko bolha.com. V Moja bolha.com smo dodali nov zavihek Sporočila, na katerem lahko prebirate prejeta sporočila, pošiljate nova in urejate svoj nabiralnik. Pošiljanje sporočila je preprosto. To lahko storite kar na zavihku Sporočila s klikom na gumb "Novo sporočilo" ali pa v vsakem malem oglasu, kjer izberete gumb "Pošlji elektronsko sporočilo". Neprebrana sporočila vas čakajo v vašem nabiralniku v Moja bolha.com, da pa ne boste zamudili kake dobre kupčije vas o neprebranih sporočilih obvestimo tudi na e-naslov, ki ste navedli ob registraciji. Seveda lahko sporočila tudi brišete in blokirate uporabnike, ki vam pošiljajo neželena obvestila. 
 
Dobrodošli v sporočanju na bolha.com. Želimo vam uspešno in učinkovito uporabo.
 
 

16. 9. 2014 | Kodeks dobrih poslovnih običajev v prometu z nepremičninami tudi na bolha.com

Ste skeptični do nepremičninski agencij? Na bolha.com smo uvedli novost, s katero smo podprli projekt Združenja družb za nepremičninsko posredovanje pri Gospodarski zbornici Slovenije. Osnovali so namreč kodeks dobrih poslovnih običajev, h kateremu je pristopilo že kar nekaj nepremičninskih posrednikov. S tem so se zavezali, da bodo delovali transparentno in predvsem v korist kupca. Vse agencije, ki so pristopile h Kodeksu dobrih poslovnih običajev v prometu z nepremičninami, smo na bolha.com posebej označili z značko Kodeksa. Oznako boste našli tako na seznamu oglasov, kot na strani posameznega malega oglasa.
 

14. 7. 2014 | Mali oglasi na spletu najbolj zanimajo spletne uporabnike med 35 in 44 letom starosti

Po zadnjih podatkih raziskave MOSS, ki poteka pod okriljem Slovenske oglaševalske zbornice (SOZ), male oglase na spletu vsaj enkrat letno prebira 83,65 odstotka slovenskih spletnih uporabnikov: 25,24 odstotka slovenskih spletnih uporabnikov male oglase prebira tedensko ali pogosteje; 22,60 odstotka mesečno, 17,19 odstotka uporabnikov nekajkrat letno, 18,62 odstotka pa manj pogosto; delež spletnih uporabnikov, ki malih oglasov ne prebira, je 12,58 odstotka.

Več ...

 

9. 7. 2014 | Na bolha.com lahko že danes oglašujete svojo glasbeno skupino

Na bolha.com smo za vse glasbene skupine, pevce, plesalce in druge akterje na glasbeni sceni ustvarili novo plačljivo kategorijo glasbene skupine. Za samo 9,99 € na mesec lahko povečate svojo prepoznavnost.

Več...

 

8. 7. 2014 | Vzdrževalna dela na telefonski centrali bolha.com
Spoštovani uporabniki. Da bomo naše delo opravljali lažje in še bolj učinkovito, danes popoldne potekajo vzdrževalna dela na naši telefonski centrali. To pomeni, da bo dosegljivost podjetja Bolha d.o.o. po telefonu danes od 15.30 dalje za nekaj časa motena. Brez skrbi, v tem času vam je naš oddelek za podporo uporabnikom še vedno na voljo prek elektronske pošte na podpora@bolha.com ali prek pogovora v živo do 21. ure zvečer. Za razumevanje se vam že vnaprej zahvaljujemo. 
 
Da bi kupovali ali prodajali nepremičnine na bolha.com? Seveda! Kategorija Nepremičnine je ena od najobsežnejših v spletnem oglasniku bolha.com. Združuje ponudbo posameznikov in agencij, po kateri z lahkoto navigirate med različnimi podkategorijami. Mimogrede, na bolha.com se nahaja ena največjih ponudb zasebnih nepremičninskih oglasov v Sloveniji. V kategoriji Nepremičnine pa ne boste našli samo stanovanj in hiš, ponudba je zanimiva tudi za iskalce posesti, poslovnih prostorov in garaž. Uporabniki na bolha.com vsak dan objavijo prekosto novih oglasov za nepremičnine. Med njimi boste zagotovo našli tudi tisto, kar vas zanima.
 
Avkcije so sedaj na voljo le tistim fizičnim osebam, ki imajo status Preverjenega uporabnika. To pomeni, da bodo avkcijske oglase od sedaj naprej lahko objavljali in v njih sodelovali le Preverjeni uporabniki. Želimo namreč, da je bolha.com kot največje prodajno-nakupovalno središče v Sloveniji učinkovito orodje za vse prodajalce in kupce, tudi na področju avkcij. Poleg tega imate sedaj pri izbiri trajanja avkcijskega oglasa drugačne možnosti: 3, 5, 7 ali 10 dni. Na ta način bodo avckije lahko bolj fleksibilne in dinamične. Lastniki avkcij pridobite več manevrskega prostora, saj lahko trajanje oglasa in s tem zbiranje ponudb skrajšate, poleg tega tistim, ki so že oddali ponudbo, ne bo treba zelo dolgo čakati na iztek avkcije.
 
Družina Preverjenih uporabnikov na bolha.com vsak dan narašča. Vsak oglas Preverjenega uporabnika je jasno označen z značko in napisom "Preverjeni uporabnik". Ker pa na bolha.com beležimo že preko 8.000 malih oglasov Preverjenih uporabnikov, smo na vstopni strani uredili bližnjico, preko katere lahko dostopate do celotnega seznama teh oglasov. 
 
Na bolha.com želimo vsem uporabnikom zagotoviti okolje, v katerem bodo zlahka in varno prodajali. Zato pri avkcijskih oglasih v mesecu marcu uvajamo novost. Od 17. 3. 2014 dalje bodo avkcijske oglase lahko objavili samo tisti uporabniki s statusom Preverjenega uporabnika. Prav tako bodo samo Preverjeni uporabniki lahko v avkcijah licitirali (oddajali ponudbe).
 
Bi radi letos valentinovo preživeli malo drugače?  Ste vedeli, da se bo letošnji 14. februar priročno zgodil ravno na petek?  Ste ljubitelji dobre glasbe? bolha.com podarja 3x2 vstopnici za valentinov The Rolling Stones Tribute, ki bo v petek 14. 2. 2014 v ljubljanski Hali Tivoli.
 
Z akcijo Moneta 1+1 se poslovanje na bolha.com še enkrat bolj splača! Če se v času akcije odločite za nakup katerekoli izpostavitve oglasa, objavite oglas v plačljivi kategoriji ali pa storite oboje, vas nagradimo z dobroimetjem v celotni višini vašega nakupa! Kako, boste rekli? Da, res je. Podarimo vam denar v obliki dobroimetja na vašem bolha.com računu. Vse, kar morate storiti, je, da svoj nakup poravnate z Moneto. 
 

Od petka, 24. 1., popoldne do sobote, 25. 1., dopoldne bodo na bolha.com potekala vzdrževalna dela. V času vzdrževanja uporabniki ne boste mogli dostopati do prijave, registracije, Moja bolha.com in objave oglasa. Še vedno bo mogoče pregledovanje in iskanje po oglasih. Potrudili se bomo, da bo v najkrajšem možnem času vse spet teklo kot namazano.
Več ...

 

23. 12. 2013 | 1,9 milijona v 2013

Na največjem domačem spletnem oglasniku ste uporabniki v letu 2013 objavili kar 1,9 milijona oglasov, kar pomeni, da je bolha.com v iztekajočem se letu vsako uro zabeležila preko 200 novih oglasov.  Poleg tega je bolha.com novembra prejela slovenskega spletnega oskarja - nagrado netko 2013 za najboljše slovensko spletno mesto po izboru ljudstva. Izkupiček leta tako prav gotovo ni slab. Da pa ne bomo ostali smao pri statistiki, vam predstavljamo nekaj najboj hudomušnih oglasov preteklega leta.
Več ...

 

25. 11. 2013 | Čista desetka! Ob nakupu dobroimetja vam Moneta podari dodatnih 10 €

Opravite nakup dobroimetja z Moneto in Moneta vam na račun naloži dodatnih 10 €! Splača se pohiteti, saj je veljavnost ugodnosti omejena. Poslovanje na bolha.com je za posameznike namreč najlažje prav s pomočjo dobroimetja. Tako boste najlažje objavljali svoje oglase v plačljivih kategorijah (Turizem in Živali z rodovnikom), izpostavljali svoje oglase in prodali še hitreje. 
Več ...

 

7. 11. 2013 | bolha.com ponosna dobitnica slovenskega spletnega oskarja!

Spletni oglasnik bolha.com je ponosni prejemnik slovenskega spletnega oskarja - nagrade netko 2013 za najboljše slovensko spletno mesto po izboru ljudstva. Nagrada je odraz truda in skrbi za uporabnike, ki je že 14 let primarna naloga ekipe največjega slovenskega spletnega oglasnika. Hvala za vse vaše glasove!
Več ...

 

22. 10. 2013 | Varnost je najlepša čednost

Verjetno ni treba posebej poudarjati, da je varnost najbolj pomembna dimenzija spletnega nakupovanja. Zato je prav zagotavljanje čim večje varnosti ena od prioritet spletnega oglasnika bolha.com. Ker število poskusov spletnih goljufij po podatkih centra za odzivanje na omrežne incidente SI-CERT tudi v Sloveniji narašča, so naši prijatelji v okviru nacionalnega programa Varni na internetu posneli spletni video, s katerim opozarjajo na najbolj pogoste domislice spletnih goljufov. Ob tej priložnosti gre še enkrat opozoriti na nasvete, s pomočjo katerih bo nakupovanje prek bolha.com varno in nestresno.

 

10. 9. 2013 | NOVO: Preverjeni uporabnik bolha.com

Na bolha.com uvajamo status Preverjenega uporabnika, ki ga lahko pridobi vsak posameznik, ki svoj uporabniški račun na bolha.com podpiše z digitalnim potrdilom SIGEN-CA. Prednosti Preverjenih uporabnikov so v tem, da so njihovi osebni podatki in e-naslov preverjeni ter veljavni. To vam zagotavlja, da za uporabniškim imenom stoji nekdo, katerega identiteto je z izdajo digitalnega potrdila verificiral državni organ. 

Več ... 

 

6. 9. 2013 | Nakup vstopnic za EP v košarki na bolha.com
Trenutno so vstopnice za Evropsko prvenstvo v košarki vroče žemljice, zato je tudi na našem spletnem oglasniku vsak dan več oglasov, ki ponujajo vstopnice za ogled posameznih tekem. Seveda si želimo, da bi se na bolha.com prodajali verodostojni izdelki, med katere spadajo tudi vstopnice, je pa ravno področje vstopnic na žalost pogosto tarča tistih, ki želijo s preprodajo vstopnic pošteno zaslužiti ali pa ponujajo celo ponarejen izdelke. To seveda ne pomeni, da ponudnikom vstopnic v celoti ne gre zaupati, vseeno pa pri nakupu vstopnic iz druge roke svetujemo nekaj previdnosti. 

Več ...

 

Kolekciji novosti za jesen smo poleg naprednega iskanja vdahnili še povsem novo podobo nekaterim kategorijam na bolha.com. Glavni predstavnici nove modne linije bolha.com sta kategorji Nepremičnine in Avto-moto, ki se sedaj ponašata svežim izgledom …
 
Na bolha.com smo omogočili nov način prikazovanja malih oglasov na strani. V izbrani kategoriji lahko sedaj izbirate med dvema možnostima prikaza malih oglasov na strani - klasičnim seznamom in mrežnim prikazom. 
 
Možnosti filtriranja malih oglasov smo nadgradili v sodobne napredne iskalnike, ki sledijo najnovejšim spletnim trendom. Z njihovo pomočjo boste želeno našli še veliko hitreje! Napredno iskanje vam omogoča hkratno izbiro več kriterijev, s katerimi hitro in učinkovito zožite nabor malih oglasov
 

1. 8. 2013 | Uvozite male oglase z bolha.com na vašo spletno stran

Bi želeli svoje male oglase z bolha.com prikazovati še kje drugje in  tako povečati možnosti za prodajo? S pomočjo iFrame vmesnika, ki smo ga poimenovali Galerija bolha.com, lahko to storite brezplačno in enostavno.

Več ...

 
Spletni oglasnik bolha.com je v mesecu juniju zabeležil že več kot 800.000 registriranih uporabnikov. Tako je število uporabniških imen na bolha.com preseglo celo število slovenskih uporabnikov družabnega omrežja Facebook, ki jih po zadnjih podatkih šteje 760.000.
Zadnji podatki raziskave o merjenju obiskanosti spletnih strani (MOSS), ki poteka pod okriljem Slovenske oglaševalske zbornice, kažejo, da se je spletni oglasnik bolha.com že drugi mesec zapored uvrstil med tri najbolj obiskana spletna mesta v Sloveniji.
Varnost uporabnikov na bolha.com je in mora biti naša največja skrb. Poleg rednih nasvetov za varno nakupovanje in varno prodajo na bolha.com smo malim oglasom dodali še prikaz države, v kateri je bil objavljen mali oglas. Podatek je vsakemu malemu oglasu dodan samodejno že v procesu objave in ga naknadno ni mogoče spreminjati. Tako smo naredili še en korak naprej v obvarovanju uporabnikom pred spletnimi goljufi – svetujemo namreč pozornost pri nakupih izdelkov iz malih oglasov, ki so bili objavljeni v kateri izmed daljnih držav (npr. Nigerija, Kamerun, Benin).

 

27. 5. 2013 | Od mizarja do avtokleparja

Človek ponavadi potrebuje mojstra takrat, ko se najbolj mudi. Takrat vas le nekaj klikov loči od Storitev na bolha.com, ki so odlično izhodišče za vse vrste storitvenih ponudnikov od mizarjev, avtokleparjev do strokovnjakov za urejanje vrtov. Da bo izbira lažja, smo na stran vsakega malega oglasa dodali izbor storitvenih malih oglasov, ki so samodejno izbrani tako, da kar se da ustrezajo vsebini malega oglasa.


15. 5. 2013 | Več kot 800.000 registriranih uporabnikov bolha.com

V mesecu maju smo zabeležili več kot 800.000 registriranih uporabnikov bolha.com. Z našimi uporabniki bi lahko naredili 133.333 hokejskih ekip, ki bi jih na svetovno prvenstvo popeljali z 20.000 avtobusi.
Več ...

 

11. 5. 2013 | Poiščite svoje počitnice na bolha.com

Že razmišljate o tem, kam bi letos lahko odpotovali na oddih? Kategorija Turizem na bolha.com je pravo mesto za odkrivanje primernega kotička, kjer boste uživali na zasluženem počitku. Čaka vas pestra ponudba apartmajev in sob, predvsem v sosednji Hrvaški, bogato pa so zastopana tudi počitniška vozila in prikolice. Ker konec pomladi in poleti obisk kategorije strmo naraste, je to pravi čas tudi za ponudnike turističnih storitev, da svojo ponudbo predstavite več tisoč dnevnim obiskovalcem Turizma na bolha.com.
Več ...

 

20. 3. 2013 | Kaj vstane, leže in tačko da? Pasemski psi in mačke pod žarometi na bolha.com
Ste vedeli, da na bolha.com lahko najdete tudi svojega bodočega štirinožnega prijatelja? V kategoriji Živali je na voljo pestra ponudba vseh malih živali in opreme za to, da se bodo v vašem domu počutili kar se da udobno. Ker je povpraševanje po štirinožnih ljubljenčkih veliko, smo se odločili, da pasemskim psom in mačkam namenimo posebno pozornost. V začetku aprila lahko na tem področju pričakujete kar nekaj izboljšav.

 

4. 3. 2013 | Dlje dosegljiva in še boljša podpora uporabnikom na bolha.com
Prijazna ekipa za podporo uporabnikom na bolha.com je z marcem podaljšala svoj delovni čas. Po novem so za vsa vaša vprašanja na voljo od ponedeljka do petka od 8.00 pa kar do 21.00. Pokličete nas lahko na telefonsko številko 01 420 16 40, nam pošljete sporočilo po elektronski pošti na podpora@bolha.com, kot novost pa lahko preizkusite tudi spletni pogovor v živo. 

 

6. 2. 2013 | Sodelujte v dobrodelni dražbi Odprimo srca

Sodelujte v dobrodelni dražbi Odprimo srca za otroke v stiski. Potegujete se lahko za podpisan dres Tine Maze, majico z avtogramom Tonija Cetinskega, učno uro petja ali klavirja z Neisho, polet s Pipistrelovim pilotom, Peter Mankoč, Jadranka Juras in Danica Lovenjak pa podarjajo kosilo v njihovi družbi. Dražbo organizira Zveza prijateljev mladine Ljubljana Moste Polje s pomočjo bolha.com. Dražba po potekala od 6. 2. do 6. 3. 2013.

Več ...

 

16. 1. 2013 | Pozor: pojav phishing sporočil

Zaznali smo, da prihaja do t. i. phishing sporočil, katerih namen je pridobivanje uporabniških imen in gesel uporabnikov bolha.com. Sporočilo pride po elektronski pošti, vsebuje sliko stare bolha.com in povabilo, da se mora uporabnik zaradi preteklega uporabniškega računa prijaviti na bolha.com in ga obnoviti (v resnici uporabniški računi na bolha.com ne potečejo). Povezava v sporočilu vodi na lažno prijavno stran, ki izgleda skoraj popolnoma enako kot prava prijavna stran na bolha.com. Če uporabnik na lažno stran vpiše svoj elektronski naslov in geslo, te podatke nevede posreduje avtorjem phishing sporočila, ki jih nato lahko izkoristijo za »ugrabitev« njegovega uporabniškega računa. bolha.com NI avtor poslanih sporočil, zato  vse uporabnike pozivamo, da se na bolha.com ne prijavljajo s pomočjo lažnih povezav v sporočilu in o prejetem sporočilu obvestijo pomoč uporabnikom na bolha.com na 01 420 16 40 ali podpora@bolha.com.

Več ...

 

4. 1. 2013 | Bi radi prodali hitreje?

Izpostavljeni oglas, Znižana cena in Nujno prodam so orodja, s katerimi lahko posamezniki naredite vaše oglase še bolj vidne. Tako jih bo opazilo več potencialnih kupcev, kar poveča vaše možnosti za prodajo. Zakup izpostavitve vašega malega oglasa je preprost – lahko ga opravite že v postopku objave ali kasneje v Moja bolha.com

Več ...

 

18. 12. 2012 | Leto 2012 na bolha.com

Novoletni prazniki so pred vrati. Na bolha.com smo za vas pripravili novoletno čestitko in pregled iztekajočega se leta. Ker največji spletni oglasnik v Sloveniji dnevno obišče več kot 40.000 Slovencev, ni presenetljivo, da lahko človek med brskanjem po malih oglasih naleti tudi na marsikatero zanimivost. Uporabniki so tako na bolha.com že prodajali lanski sneg, sirove luknjice in kakovostne objeme. Leto 2012 v tem pogledu ni bilo prav nič drugačno.

Več ...

 

18. 10. 2012 | Nova, boljša in hitrejša bolha.com

Lansirali smo povsem novo bolha.com. Prinaša precej izboljšav in novo podobo. Prenovili smo jo z mislijo na vas, naše uporabnike. Želimo vam ponuditi prijazno, preprosto in učinkovito izkušnjo, ki vas bo vedno pripeljala do tega, kar iščete. 
Več ...
 
bolha.com je z vami že več kot desetletje. Čas je za spremembe. Vabimo vas k ogledu beta (preizkusne) različice nove bolha.com. Je boljša, hitrejša in (vsaj mi verjamemo) lepša.
Več ...
 
 
 
Pozabil sem geslo
Pozabil sem uporabniško ime
Enostavno! Prijavite se na bolha.com preko vašega Facebook profila.
Zapri

Spletni oglasnik bolha.com uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Nastavitve piškotkov

Prijava žal ni bila uspešna!

Za prijavo v uporabniški račun potrebujemo vaše soglasje za obdelavo osebnih podatkov ter strinjanje z uporabo oglaševalskih in analitičnih piškotkov.
Omenjena soglasja so potrebna z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti.

V kolikor soglasja ne podate, lahko še naprej brskate po bolha.com. Ne moremo pa vam ponuditi storitev in zagotoviti dostopa do vsebine, ki je namenjena samo prijavljenim uporabnikom bolha.com.