Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • SCENSKO ODRSKI MOJSTER - M/Ž

SCENSKO ODRSKI MOJSTER - M/Ž

Cena
Po dogovoru
Šifra oglasa: 12433293

Osnovne informacije

Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Center, Center
Interna številka izdelka
PF22415

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: SCENSKO ODRSKI MOJSTER - M/Ž
Naziv delodajalca: Javni zavod Ljubljanski grad
Naslov delodajalca: Grajska planota 1 , 1000 LJUBLJANA
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: VALENTINČIČ NIKA, 01 306 42 40, nika.valentincic@ljubljanskigrad.si
Opis del in nalog: - SODELOVANJE PRI IZDELAVI NAČRTOV POSTAVITEV SCENSKO ODRSKIH DEL, ORGANIZACIJA, VODENJE IN IZVAJANJE SCENSKO ODRSKIH DEL, TEHNIČNA IZVEDBA DEL TER PRIPRAVA IN UPORABA SCENSKE OPREME IN PRIPOMOČKOV ZA IZVEDBO DOGODKA, POSTAVITEV AVDIO, VIDEO IN DRUGIH NAPRAV TER PRIPOMOČKOV ZA IZVEDBO DOGODKA, DEŽURSTVO NA PRIREDITVAH, RAZKLADANJE, NAKLADANJE IN POSTAVLJANJE SCENSKE IN DRUGE OPREME NA PRIZORIŠČU, PRIPRAVLJANJE POTREBNIH NAPRAV IN PRIPOMOČKOV SKLADNO Z ZAHTEVAMI, OPRAVLJANJE VZDRŽEVALNIH DEL OPREME IN NAPRAV, DOSLEDNO UPOŠTEVANJE PREDPISOV VARSTVA PRI DELU IN VARSTVA PRED POŽAROM, OPRAVLJANJE VSEH DRUGIH DEL, KI SO POTREBNA ZA NEMOTENO DELOVANJE ORGANIZACIJSKE ENOTE PO NAVODILIH VODJE SLUŽBE, PO NALOGU DIREKTORJA OPRAVLJANJE DRUGIH NALOG V SKLADU Z ZAKONODAJO, SPLOŠNIMI AKTI ZAVODA IN STROKOVNO USPOSOBLJENOSTJO.

UE delovnega mesta oziroma dela: LJUBLJANA
Trajanje zaposlitve: Nedoločen čas
Delovni čas: polni delovni čas
Delovne izkušnje: 1 leto
Vozniški izpit: B
Znanje jezikov: angleški jezik razumevanje dobro, govorjenje dobro, pisanje dobro
Računalniška znanja: urejevalniki besedil - osnovno, delo s preglednicami - osnovno, delo z bazami podatkov - osnovno
Drugi pogoji: zdravstvena sposobnost in usposobljenost za delo z dvigali ter za delo na višini, znanje enega tujega jezika na srednješolski ravni. Delovni čas: neenakomerno razporejen delovni čas, delo ponoči, delo ob nedeljah, delo ob dnevih, ki so z zakonom določeni kot dela prosti dnevi.
Prijava je mogoča do: 04.05.2024
Poskusno delo: 3 mesece

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/kreativa-design/vse-regije).
Oglas je objavljen
23.03.2024. ob 00:22
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
23 -krat