• 5x baterija CR2025 150mAh 3V
  • Ne zamudite priložnosti

5x baterija CR2025 150mAh 3V

Cena
0,99 €
Šifra oglasa: 11476568

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Jugovzhodna Slovenija, Novo mesto, Novo mesto
Stanje
novo

Opis oglasa

5x baterija CR2025 150mAh 3V
Ponujamo vam paket petih baterij CR2025 z zmogljivostjo 150mAh in napetostjo 3V. Te baterije so idealna izbira za različne elektronske naprave, kot so daljinski upravljalniki, ure, kalkulatorji, elektronske ključavnice, termometri in drugi podobni izdelki.
Baterije CR2025 so znane po svoji visoki zmogljivosti in dolgi življenjski dobi. Zagotavljajo stabilno napetost in nizko stopnjo samopraznjenja, kar pomeni, da bodo vaše naprave delovale brezhibno tudi ob redki uporabi. Ne glede na to, ali gre za vsakodnevno uporabo ali občasno uporabo, bodo te baterije zagotovile zanesljivo napajanje.
Poleg visoke zmogljivosti so baterije CR2025 tudi enostavne za namestitev. Imajo standardno velikost, ki je združljiva z večino naprav, ki uporabljajo baterije tipa CR2025. Preprosto odstranite stare baterije in vstavite nove, ter boste takoj lahko nadaljevali z uporabo vaše naprave.
Pri nakupu paketa petih baterij CR2025 pri nas, boste prejeli visoko kakovostne baterije po konkurenčni ceni. Sodelujemo s preverjenimi dobavitelji, ki zagotavljajo baterije najvišje kakovosti. Tako vam lahko zagotovimo, da bodo baterije delovale brezhibno in vam nudile dolgotrajno napajanje.
Ne tvegajte, da bi vaše naprave ostale brez energije. Z nakupom paketa petih baterij CR2025 pri nas, boste poskrbeli za zanesljivo napajanje vaših elektronskih naprav. Ne glede na to, ali gre za daljinske upravljalnike, ure ali druge naprave, bodo baterije CR2025 zagotovile, da bodo vaše naprave vedno pripravljene na uporabo.
Naročite paket petih baterij CR2025 z zmogljivostjo 150mAh in napetostjo 3V še danes in si zagotovite zanesljivo napajanje za vaše elektronske naprave.
Običajno se uporabljajo v elektronskih pripomočkih.

Pa tudi v kalkulatorjih, urah, računalniških igrah in MP3 predvajalnikih.

Vrsta baterije: tipkasta celica
Tip: CR2025
Napetost: 3V
Sistem: litihum
Kapaciteta: 150 mAh
Število: 5 kosov

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini

HALOorodje.si MOJAoprema.si LEDsvet.si Eigraca.si

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
23.04.2024. ob 18:16
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
116 -krat

HALOorodje.si MOJAoprema.si LEDsvet.si Eigraca.si

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija