• KOLOIDNO SREBRO naravni antibiotik, na voljo v manjših dozah
  • KOLOIDNO SREBRO naravni antibiotik, na voljo v manjših dozah
  • KOLOIDNO SREBRO naravni antibiotik, na voljo v manjših dozah
  • Ne zamudite priložnosti

KOLOIDNO SREBRO naravni antibiotik, na voljo v manjših dozah

Cena
5 €
Šifra oglasa: 420738

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Center, Center
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Prodam KOLOIDNO SREBRO - zelo učinkovito, naravni antibiotik - alternativa sintetičnim antibiotikom. Odlična priložnost, saj je na voljo v poljubno majhnih količinah in vam ga ni potrebno kupovati na litre!

Število delcev čistega srebra premera 0,0001 mikrona na milijon delcev večkrat destilirane, deionizirane vode – aqua purificata ne uničuje le bakterij, ampak tudi viruse, glivice in druge patogene organizme (parazite). Ni škodljivo za sesalce, plazilce, rastline in druga živa bitja, ki niso zgrajena le iz ene celice. Ob pravilni uporabi ni stranskih oz. neželenih posledic. Vse navedeno so le informacije o možnih oblikah samopomoči. Če se boste ravnali po njih, ne da bi se prej posvetovali z zdravnikom, sami prevzemate odgovornost za svoje zdravje!

Z njim se lahko pomaga pri naslednjih težavah:
akne, afte, alergijski rinitis, antraks, artritis, astma, atletsko stopalo, bakterijske okužbe (različne), bradavice, bronhitis, Candida albicans, cistitis (vnetje mehurja), Crohnova bolezen, črevesne bolezni (razne), davica, dermatitis, driska, ekcemi, Epstein-Barrov virus, fibrozitis, gastritis, glivične okužbe (razne), gobavost, gonoreja, griža, gripa, hemoroidi, herpesi, impetigo, keratitis, kolitis, konjuktivitis, kriptospordijske okužbe (razne), Legionarska bolezen, lupus, luskavica (psoriaza), malarija, Menierova bolezen, meningitis, nevrastenija, oftalmija, okužbe mehurja in ledvic, opekline, oslovski kašelj, paratifus, pasovec, pireja, plevritis (vnetje pljučne membrane), pljučnica, bolezni prostate (vnetje, rak), rak (razni tipi), revmatizem, rinitis, rovovsko stopalo, rozacea, salmoneloze, septikemija in septične razjede, sifilis, sindrom kronične utrujenosti, sladkorna bolezen (diabetes), srbenje zadnjika, stafilokokne in streptokokne okužbe, škrlatinka, tetanus, tifus, tonzilitis (vnetje mandljev), tuberkuloza, turi, ulkus, ušesne okužbe, vnetje slepiča, vnetje srednjega ušesa, zastrupitev krvi.

Ne sme se ga uporabljati, če ste alergični na srebro ter med nosečnostjo in dojenjem!

Pazljivo preberite glede uporabe:
* zunanje: večkrat na dan ali po potrebi se pokaplja, pošprica, pokrije z vato oz. gazo namočeno s koloidnim srebrom prizadeta mesta;
* oralno: za odrasle od 12 let starosti dalje po 1-3 nekovinske čajne žličke 3 krat dnevno; za otroke od 6 – 12 let starosti polovico odmerka za odrasle; za otroke od 3- 6 let pa 1 čajno žličko dnevno.
Jemlje se ga do izboljšanja, praviloma ne več kot 2 do 3 stekleničke npr. 1000 ml. Preventivno se ga uživa po 1 nekovinsko čajno žličko dnevno (2-3 krat letno po 1-2 steklenički).

Pri infekcijah (virusi, bakterije ali glivice): se ga jemlje vsake 2-3 ure na dan, dokler se stanje ne normalizira, lahko tudi do dva meseca, nato pa se nadaljuje s preventivo, da se imunski sistem okrepi. Priporočljivo je grgranje, žvrkljanje, dajanje kapljic v nosnice, oči ali ušesa, odvisno od vrste okužbe (prehladi, angine, gripa, bronhitis, vnetje ušes, sinusov, oči …). Za utrjevanje dlesni in ustavitev zobne gnilobe: nekaj kapljic koncentrirane raztopine se kane na zobno krtačko (brez paste) in se drgne zobe in dlesni. Lahko se tudi drži tekočino v ustih do ene minute in nato izpljune. Sinusi, oči, ušesa: kapljice se daje vsakih 15 minut do izboljšanja stanja, potem vsako uro do popolne ozdravitve. Ko se daje kapljice v oči, se jih drži zaprte približno 5 minut.
Prehladi, gripa, boleče grlo: se grgra in žvrklja eno veliko žlico (0,3 dcl) vsako uro, dokler se stanje ne izboljša in se hkrati uživa tudi šibkejši pripravek (npr. 5 ppm).
Za živali: v posodo se da eno žlico pripravka ob vsaki menjavi vode. Ob resni bolezni se vzame kapalko in da eno žličko 3x dnevno v gobček, dokler se stanje ne izboljša.
POMEMBNO: Pri oralni rabi vedno se najprej zadrži raztopino v ustih od 1 do 3 minut, se jo nato še grgra ter pogoltne. Če pa so obolela prebavila, se jo pogoltne takoj.

STRANSKI UČINKI:
Koloidno srebro velja za varno naravno obliko zdravstvene samopomoči. Če se ga jemlje po navodilih, ni znanih negativnih ali stranskih posledic. Edina negativna posledica pri hudo čezmernem jemanju srebrnih pripravkov je nastanek argirije (delna oz. lokalna izguba pigmenta na koži in na nohtih), kar je sicer bolj estetski problem. V znanstveni literaturi navajajo, da bi do argirije lahko prišlo, če bi popili več kot 500 litrov koloidnega srebra letno. Po domnevah obstaja na svetu cca. 2-3 ljudje, ki naj bi zaradi uživanja izgubili pigment na koži. Pri normalni uporabi, to je do nekaj litrov letno, se ne morejo pojaviti stranski učinki.

OPOZORILO!
Pričujoče besedilo ni nadomestilo za zdravniško diagnosticiranje oz. zdravljenje. Ničesar se ne predpisuje ali priporoča in zato ne prevzema nobene odgovornosti. To so le informacije o možnih oblikah samopomoči. Če se boste ravnali po njih, ne da bi se prej posvetovali z zdravnikom, sami prevzemate odgovornost za svoje zdravje, kar je sicer vaša ustavna pravica.

Shranjevanje:
Nedosegljivo otrokom, na suhem in temnem mestu ter stran od električnih naprav – najmanj 50 centimetrov (npr. v spalnico v omaro, kjer so rjuhe ali oblačila). Koloidi so elektrolitna raztopina in izgubijo svojo učinkovitost, če stojijo npr. poleg radia, na TV, zraven mobitela, na mikrovalovni pečici ipd. Ne shranjuje se ga v zamrzovalniku ali hladilniku!
(povzeto po: http://lifestyle.enaa.com/zdravje-in-prosti-cas/koloidno-srebro-cudezno-zdravilo.html)

Cena: 5 eur za 10 ml
v temni steklenički z nastavkom, ki odlično omogoča enostavno doziranje po kapljicah!

Kontakt: 041 23 40 62 (Florena - Ljubljana)

Vabljeni tudi k ogledu ostalih ponudb. Kot ponavadi, pri nakupu več izdelkov iz prodajnega albuma, dobite popust!

Zemljevid

Objekti v bližini

florena

Vsi oglasi tega oglaševalca
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
  • Naslov:  1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska, Slovenija
Oglas je objavljen
06.04.2024. ob 09:26
Do poteka še
Oglas je prikazan
2454 -krat

florena

Vsi oglasi tega oglaševalca
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
  • Naslov:  1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska, Slovenija