• 10m TRAČNI METER z magnetom
  • 10m TRAČNI METER z magnetom
  • 10m TRAČNI METER z magnetom
  • Ne zamudite priložnosti

10m TRAČNI METER z magnetom

Cena
13,99 €
Šifra oglasa: 10462881

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Jugovzhodna Slovenija, Novo mesto, Novo mesto
Interna številka izdelka
AW27147
Stanje
novo

Opis oglasa

Potrebujete zanesljiv in natančen trak za merjenje? Ne iščite več! Predstavljamo vam 10-metrski trakni meter z magnetom, ki bo vaše meritve naredil enostavne in natančne.
Ta trakni meter je izdelan iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in vzdržljivost. S svojo dolžino 10 metrov je primeren za različne naloge, tako v domačem okolju kot tudi v profesionalnih obrtniških projektih.
Ena od ključnih prednosti tega traknega metra je vgrajeni magnet, ki omogoča enostavno pritrditev na kovinske površine. To je še posebej uporabno, ko delate sami in potrebujete prostoročno merjenje.
Trak je jasno označen z oznakami in številkami, kar omogoča enostavno branje in natančno merjenje. Poleg tega je trak prevlečen z zaščitno plastjo, ki ga ščiti pred obrabo in poškodbami.
Ne glede na to, ali ste profesionalni obrtnik, gradbenik ali pa samo navdušen domači mojster, bo ta trakni meter izpolnil vaša pričakovanja. Zagotovite si natančnost in zanesljivost pri vaših merjenjih s 10-metrskim traknim metrom z magnetom.
Profesionalni samopovratni jeklen meter s kavljem in dvojnimi magneti. Ergonomsko ohišje iz ABS-a, ojačano z gumijastimi blazinicami. Opremljen z zanesljivim sistemom navijanja in zaklepanja traku. Najlonska prevleka in rumena skala z metričnimi črnimi oznakami za lažje branje. Popoln za domačo ali profesionalno uporabo. Kovinska sponka na zadnji strani, ki jo je mogoče pritrditi na pas in zapestni trak za enostavno prenašanje. Idealno merilno orodje za električarje, vodovodarje, suhomonterje, inštalaterje, varilce, inštalaterje HVAC in domače navdušence.

Ohišje iz trde plastike ABS, prevlečeno z gumo TPR.
Sistem samodejnega navijanja traku.
Ima 1 gumb AUTO STOP.
Trak z najlonskim premazom z metrično gradacijo.
Objemka za pas.
Magnetna kljuka, ojačana z zakovicami.

Dolžina: 10 m
Širina: 25 mm
Teža: 0,466 kg

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini

HALOorodje.si MOJAoprema.si LEDsvet.si Eigraca.si

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
20.04.2024. ob 11:09
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
348 -krat

HALOorodje.si MOJAoprema.si LEDsvet.si Eigraca.si

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija