• MIKROFON SET TRACER PREMIUM PRO USB
  • MIKROFON SET TRACER PREMIUM PRO USB
  • Ne zamudite priložnosti

MIKROFON SET TRACER PREMIUM PRO USB

Cena
45 €
Šifra oglasa: 11649378

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Center, Center
Stanje
novo

Opis oglasa

- Prodam popolnoma nov vrhunski, še zapakiran mikrofon. Prodam zaradi neuporabe.

V dobi izjemne priljubljenosti internetnega video pretakanja, naraščajoče pomembnosti videokonferenc in večurnih turnirjev videoiger, je izbira ustrezega mikrofona ključnega pomena za učinkovito in udobno komunikacijo. Časi mikrofonov, vgrajenih v kamere, so mimo - s Tracer Premium Pro USB kompletom se boste počutili kot profesionalni podcaster, vaš glas pa bo zvenel kristalno čisto.

• Kondenzatorski mikrofon, kardioidni.
• Velika membrana.
• Občutljivost mikrofona: 45 dB +/- 2 dB.
• Zmanjšanje hrupa.
• Frekvenčni odziv: 20 - 20.000 Hz.
• Priključek in predvajaj.
• Stojalo s 6,25 mm navojem (5/8 ”).
• Nosilec ročaja - premer: 2,8 cm (1,1 ”).
• USB vmesnik.
• Pop filter in penasti ščit.

Visoka kakovost zvoka
Absolutna zvezda Tracer Premium Pro Set-a je profesionalni kondenzatorski mikrofon s kardioidnimi usmerjenimi značilnostmi. Zahvaljujoč tej funkciji je njegova občutljivost veliko višja kot pri drugih dinamičnih modelih; ima tudi širok frekvenčni razpon, nizko distorzijo in nizek nivo hrupa. Mikrofon zvok zajema na najjasnejši in najbolj naraven način, zato bo popoln tudi pri profesionalnem in domačem studijskem snemanju ter med pretakanjem na YouTube-u.

Zmanjšanje ozadnega hrupa
Kardioidne značilnosti temu mikrofonu dajejo široko območje sprejemanja zvoka v osi in največje zmanjšanje zunanjega zvoka. Zagotavlja 2/3 zmanjšanje ozadnega hrupa v primerjavi s svojimi omnidirekcijskimi kolegi. Zahvaljujoč tej funkciji bo Tracer mikrofon popolna rešitev pri snemanju podcastov - lahko ste prepričani, da bodo vaši poslušalci slišali le vaš glas in vse, kar želite povedati, brez kakršnega koli ozadnega hrupa. Velika prednost tega naprave je funkcija zmanjševanja hrupa - zmanjšuje neželene zvoke iz vaše okolice, kar zagotavlja kristalno čisto kakovost vašega snemanja. V kompletu sta tudi penasti ščit in pop filter za dodatno zaščito.

Udobno snemanje
Tracer Premium Pro mikrofon je opremljen z USB vmesnikom, kar ga naredi izjemno vsestranskega in uporabniku prijaznega - ne potrebuje zunanjih vmesnikov. Vse, kar morate storiti, je, da ga priključite na katero koli napravo s USB priključkom - in končano! Zahvaljujoč funkciji Plug&Play mikrofon ne potrebuje nobene konfiguracije - pripravljen je za uporabo takoj po priključitvi.

Udobno stojalo za mikrofon je vključeno v komplet
V kompletu je priloženo jekleno nastavljivo stojalo z dvojno roko, ki vam omogoča, da mikrofon uporabljate na stabilen in varen način. Nagibanje (120 stopinj), vrtenje (360 stopinj) in horizontalna premikanja omogočajo prilagajanje položaja mikrofona za bolj udobno uporabo govornika. Stojalo je mogoče uporabiti tudi z mikrofoni Blue Yeti in Blue Snowball. Nosilec z 2,8-centimetrskim premerom je združljiv z večino mikrofonov, ki so na voljo na trgu - omogoča vam uporabo stojala z opremo, ki jo že imate.

Zemljevid

aktualno113

Vsi oglasi tega oglaševalca
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
  • Naslov:  8000 Novo mesto, Jugovzhodna Slovenija, Slovenija
Oglas je objavljen
14.05.2024. ob 03:20
Do poteka še
Oglas je prikazan
292 -krat

aktualno113

Vsi oglasi tega oglaševalca
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
  • Naslov:  8000 Novo mesto, Jugovzhodna Slovenija, Slovenija