• BeQuiet Dark Power PRO 11 1200W | Modularni | 80 Plus Platinum | 6x PC
  • Ne zamudite priložnosti

BeQuiet Dark Power PRO 11 1200W | Modularni | 80 Plus Platinum | 6x PC

Cena
199 €
Šifra oglasa: 11530835

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Moste Polje, Nove Jarše
Interna številka izdelka
101523
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Za naročilo izdelka odprite povezavo https://komponentko.si/napajalniki/bequiet-dark-power-pro-11/ .

Napajalnik BeQuiet Dark Power PRO 11 1200W



Legendarna tišina, vrhunska zmogljivost

BeQuiet Dark Power PRO 11 je najnaprednejši napajalnik be quiet! doslej. Z 1200 W neprekinjeno razpoložljive moči in tipko za overclocking, ki preklaplja med štiri- in enotirnim delovanjem, ima zadostne rezerve za podporo kateremu koli sistemu z več grafičnimi procesorji ali več procesorji, ki bi ga želeli zgraditi. be quiet! skoraj neslišni ventilator Silent Wings 3 in neprimerljivo več izboljšav za zmanjševanje hrupa omogočajo, da je to najtišji napajalnik v svoji kategoriji in je popoln za zmogljive aplikacije, ki kljub temu potrebujejo znatno tišino. Zaradi topologije napajanja s polnim napajalnim mostom pa ima enega najvišjih certifikatov učinkovitosti porabe - 80 PLUS Platinum.

80 PLUS® PLATINASTI CERTIFIKAT
Napajalnik BeQuiet Dark Power PRO 11 ima certifikat 80 PLUS Platinum in oceno energetske učinkovitosti do 94 %. To zagotavlja številne prednosti za vaš vrhunski sistem, vključno z manjšo porabo energije ter na splošno hladnejšim in tišjim delovanjem. Poraba v stanju pripravljenosti je manjša od 0,1 W.



VENTILATOR SILENT WINGS 3
Odklopljeni ventilator be quiet! Silent Wings 3 135 mm ventilator zagotavlja praktično neslišno delovanje. Za to poskrbi edinstvena zasnova lopatic ventilatorja, optimizirana za pretok zraka, skupaj z naprednim fluidno-dinamičnim ležajem in 6-polnim motorjem ventilatorja za manj vibracij, izjemno dolgo življenjsko dobo in minimalno porabo energije.

PRIPRAVLJEN ZA OVERCLOCKING
Napajalnik BeQuiet Dark Power PRO 11 je zaradi močnih in stabilnih 12V-vodil še posebej primeren za overclocking. Tipka za overclocking vam omogoča popoln nadzor nad overclockingom z ročnim preklapljanjem med privzetim načinom štirih 12V-žil in alternativnim masivnim delovanjem z enim samim vodilom.

OPREMLJEN Z VRHUNSKIMI FUNKCIJAMI
Napajalnik BeQuiet Dark Power PRO 11 ponuja 1200 W neprekinjene moči s štirimi neodvisnimi 12V-rahami za odlično stabilnost signala in devetimi priključki PCI express za sisteme z več grafičnimi procesorji. Na napajalnik lahko priključite do štiri ventilatorje v ohišju in jih uravnavate z njim.

NAJVEČJE UDOBJE
Največja uporabnost, ki jo omogočajo izjemno dolgi kabli z ohišjem do 120 cm in modularno upravljanje kablov, poenostavlja namestitev komponent in zmanjšuje nadležno nerednost. S tem uspe povečati pretok zraka in izboljšati hlajenje tudi v največjih računalniških ohišjih.

NAJSODOBNEJŠE TEHNOLOGIJE
Spoznajte tehnološko najnaprednejši napajalnik, ki ga je podjetje be quiet! kdajkoli izdelalo! Z uporabo napredne tehnologije polnega mostu, LLC in sinhronega usmernika (SR) zagotavlja neprimerljivo stabilnost signala in neprekosljivo energetsko učinkovitost. Opremljen je tudi s pretvorbo DC-to-DC za natančno regulacijo napetosti, tudi pri velikih navzkrižnih obremenitvah. To zagotavlja zanesljivo delovanje naslednje generacije procesorjev in grafičnih kartic.



 
Ob nakupu novih izdelkov omogočamo odkup vaših starih izdelkov.
Več o menjavi staro za novo si preberite na: ODKUP IZDELKOV
Omogočamo nakup artiklov na obroke.
Več o nakupu na obroke si preberite na: NAKUP NA OBROKE
Drugi napajalniki v trgovini Komponentko.
Ostalo ponudbo napajalnikov si lahko ogledate na: NAPAJALNIKI

 

Podrobnosti o izdelku
Moč Napajalnika: 1200 W
Energijska učinkovitost: 80 Plus Platinum
Modularni: DA
PCIe priključki: 6x 6+2pin, 3x SATA
Garancija: 12 mesecev
Stanje: Rabljeno

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini

KOMPONENTKO.si RAČUNALNIŠKA TRGOVINA

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
15.09.2023. ob 00:44
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
109 -krat

KOMPONENTKO.si RAČUNALNIŠKA TRGOVINA

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija