Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Ajdovščina, Hiša, ostalo (prodaja) (prodaja)
  • Ajdovščina, Hiša, ostalo (prodaja) (prodaja)
  • Ajdovščina, Hiša, ostalo (prodaja) (prodaja)
  • Ajdovščina, Hiša, ostalo (prodaja) (prodaja)
  • Ajdovščina, Hiša, ostalo (prodaja) (prodaja)
  • Ajdovščina, Hiša, ostalo (prodaja) (prodaja)
  • Ajdovščina, Hiša, ostalo (prodaja) (prodaja)
  • Ajdovščina, Hiša, ostalo (prodaja) (prodaja)

Ajdovščina, Hiša, ostalo (prodaja) (prodaja)

Cena
4.800.000 €
  • Potrebuješ kredit?
Šifra oglasa: 12468179
  • Leto izgradnje
    2022

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Goriška, Ajdovščina, Ajdovščina
Neto površina
1.651,00 m²
Površina parcele
69.418,00 m²
Leto izgradnje
2022
Število parkirnih mest
brez pripadajočega parkirišča
Vrsta cene
Skupna cena
Možnost menjave
Menjava za drugo nepremičnino ni možna
Interna številka oglasa
106166-305

Opis oglasa

Luksuzni turistični kompleks  z osupljivim panoramskim razgledom 360 stopinj nudi vse za razvoj polnega potenciala novodobne  poslovne ideje razkošnega življenjskega sloga in zelenega turizma na veliki posesti 69.000 m2.
Po zasebni, rahlo vijugasti asfaltni poti prispemo na veliko posest z visoko stopnjo zasebnosti in varnosti. Začutimo izjemen mir.  V kolikor podpiramo zeleni turizem, je idealna destinacija za uporabo električnih motorjev, e-avtov, e-koles.
Na vrhu prostranega terasastega  zemljišča v velikosti 69.000m2 stoji ekstravagantna novozgrajena stavba v 3. podaljšani gradbeni fazi -bruto kvadratura 1.651 m2.  Stavba izžareva visoko kakovost gradnje  z najboljšimi materiali. 3.  gradbena faza nam dopušča možnost, da si vse uredimo skladno z našimi  potrebami  novodobne poslovne ideje. Premišljena zasnovana notranjost nudi: pritlični del z višino stopa 3,5 m v skupni velikosti 614 m2- je namenjen  za najboljšo restavracijo za gurmane z željo po kulinaričnih presežkih- 368 m2. Prvo nadstropje z bruto kvadraturo 527 m2 se ponaša z 12 prestižnimi sobami s kopalnico ter terasami.  V vsaki sobi  bo kad z odprtim  razgledom ob panoramski steni. Stropi so visoki 3 m, vsaka soba ima edinstven pogled in preko panoramske stene izhod na teraso. (uporabna površina 313 m2,  terasa 214 m2).  V najvišjem nadstropju stavbe  z ravno streho se nahaja   penthouse stanovanje v velikosti 186 m2 in prestižno   teraso v velikosti 323 m2- panoramski razgled 360.. V vsa nadstropja nas vodi elegantno stopnišče in dvigalo. Objame nas edinstven, slikovit,  impresiven panoramski razgled na naravne značilnosti neokrnjene narave  in   20 cerkvenih zvonikov. Lokacija je oddaljena od vseh radovednih sosedov- prestižna lepotica kraljuje na samem. Na veliki posesti sta predvidena dva zunanja bazena.
Vodovod, optični kabel in nova trafo postaja so že na parceli. Zgrajen bo še mogočen kamnit zid iz istrskih skal v velikosti  3,5 x 80 m. Novozgrajena stavba z velikimi steklenimi površinami  ima vgrajena štiri slojna okna  s sončno zaščito.
V vinorodni deželi z lepimi vinogradi  in bližnji okolici je   šest  najboljših vinarjev, Lipica-golf igrišče, italijanski Portopicolo, letališče, eko turistične dejavnost in le 7 minut do avtoceste.  Imamo vse v enem: kombinacijo  udobja, ekskluzivnosti in lokacijo, kjer z notranjo umirjenostjo  prisluhnemo  ptičjemu petju in začutimo sebe v vsej svoji popolnosti.
Možnost nakupa nepremičnine  z novo ustanovljenim podjetjem. Prijavite se na ogled.

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini

Dodatne informacije

Stanje objekta

  • Novogradnja
Oglas je objavljen
30.03.2024. ob 15:46
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
788 -krat