• PILATES SPINE CORRECTOR (pripomoček za trening hrbtenice - aktivator)
  • Ne zamudite priložnosti

PILATES SPINE CORRECTOR (pripomoček za trening hrbtenice - aktivator)

Cena
549 €
  • Pusti keš doma, plačaj s Flikom!
Šifra oglasa: 12658486

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Podravska, Maribor, Center
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Rabljena profesionalna naprava – spine corrector. Priložene so vse tri grbine – mala/srednja/velika.

To je pomembno orodje pilatesa, s katerim lahko izvajate vaje za podaljševanje in krepitev trupa, ramen, hrbta in nog, hkrati pa popravljate ali obnavljate naravno ukrivljenost hrbtenice. Je idealna oprema za poravnavo in mobilizacijo hrbtenice, pomaga pa lahko tudi pri izboljšanju drže. Njegova poševna platforma z gostim penastim oblazinjenjem in gladkimi lesenimi ročaji zagotavlja vrhunsko udobje in se prilagaja različnim potrebam strank.

Kaj je spine corrector?
Pilates pripomoček za trening hrbtenice je edinstveno zasnovan in vsestransko uporaben pripomoček. Ponuja učinkovit način učenja pravilnega gibanja pri pilatesu, hkrati pa omogoča doseganje dolgoročne moči in stabilnosti. Ne glede na to, ali ste začetnik ali ste v pilatesu že izkušeni, boste z uporabo korektorja usmerili globoke posturalne mišice, ki pri običajnih vajah morda niso poudarjene. Poleg tega je korektor hrbtenice odlično orodje za preoblikovanje drže in izboljšanje gibljivosti celotnega telesa.

Korektor hrbtenice je majhen kos opreme za pilates, ki lahko izboljša gibljivost hrbtenice, hkrati pa krepi trup, ramena, jedro in noge. Pogosti zapleti pri drži telesa zaradi pretiranega sedenja lahko povzročijo kifozo. O kifozi govorimo, kadar se hrbtenica ukrivlja ali zakrivlja naprej, zaradi česar je v skrčenem položaju in povzroča bolečine v ramenih ali hrbtu, mišično atrofijo in slabšo prebavo.

Kako se uporablja?
Pilates spine corrector e primeren za blazino, reformer ali trapezno mizo. Zaradi njegove raznolike uporabe, lahko z njim prilagajate težavnost vaj. Je enostaven za postavitev in prilagoditev glede na individualne potrebe vsakega uporabnika.

Ogled in lasten prevzem možen po dogovoru.

Spletna povezava

Zemljevid

bodifit-shop

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
07.05.2024. ob 09:36
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
44 -krat

bodifit-shop

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija