• Allin losjon za lase
  • Ne zamudite priložnosti

Allin losjon za lase

Cena
20 €
Šifra oglasa: 10046740

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Hrvaška
Stanje
novo

Opis oglasa

Prodam slavni Allin losjon za rast las.
Naravni zeliščni pripravek na osnovi izvlečkov korenin in listov koprive ter česna je namenjen krepitvi, preprečevanju izpadanja las ter pojavu srbečice in prhljaja. Izrazit regenerativni učinek proti vsem vrstam alopecije. Idealen tudi za ljudi, ki želijo doseči opazno rast las.
Vsebina stekleničke je 200 ml.
Vrsta uporabe:
Alla losjon se nanese na lasišče. Z nežnimi krožnimi gibi masirajte celotno površino lasnih korenin. Losjon nanesite večer pred načrtovanim umivanjem las (nadaljujte z umivanjem las kot običajno – po potrebi). Nanešen losjon pustite čez noč, da doseže učinek. Zjutraj si lase umijte s šamponom allin, ki preprečuje prhljaj, srbečico in izpadanje las. Postopek nanosa ponovite 10-krat zvečer pred umivanjem las. Z losjonom naredite premor za 5 umivanj in postopek ponovite. V tem obdobju uporabljajte izključno šampon Allin, ki preprečuje pojav prhljaja, srbenje in izpadanje las. Da bi dosegli najboljše učinke, je potrebno zdravljenje več mesecev.

Preprečuje izpadanje las zaradi različnih vzrokov, vključno z alopecijo (izpadanje las). Krepi prehrano kože in lasnih korenin s pospešeno cirkulacijo in oksigenacijo. S svojim adstrigentnim, fungicidnim in baktericidnim delovanjem preprečuje nastanek prhljaja in srbečice. Popravi poškodbe las, ki so nastale zaradi uporabe kemičnih pripravkov.

Zemljevid

Objekti v bližini

grobnican19

Vsi oglasi tega oglaševalca
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Hrvaška
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
  • Naslov:  Hrvaška, Hrvaška
Oglas je objavljen
23.04.2024. ob 18:15
Do poteka še
Oglas je prikazan
281 -krat

grobnican19

Vsi oglasi tega oglaševalca
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Hrvaška
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
  • Naslov:  Hrvaška, Hrvaška