Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • SUŠILNIK SADJA IN ZELENJAVE OZ. DEHIDRATOR SEDONA, KOT NOV
  • SUŠILNIK SADJA IN ZELENJAVE OZ. DEHIDRATOR SEDONA, KOT NOV
  • SUŠILNIK SADJA IN ZELENJAVE OZ. DEHIDRATOR SEDONA, KOT NOV
  • SUŠILNIK SADJA IN ZELENJAVE OZ. DEHIDRATOR SEDONA, KOT NOV

SUŠILNIK SADJA IN ZELENJAVE OZ. DEHIDRATOR SEDONA, KOT NOV

Cena
290 €
Šifra oglasa: 11650025

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Podravska, Maribor, Nova Vas
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Prodam skoraj nerabljen (uporabljen samo 2x) SUŠILNIK/DEHIDRATOR SADJA SEDONA (kot nov). Zraven sušenja zelenjave in sadja ga lahko uporabljamo tudi za pripravo presnih sladic, slanih krekerjev,...

Tehnični podatki:
Z revolucionarnim sušilcem/dehidratorjem Sedona, lahko izjemno učinkovito sušite svoje najljubše sadje in zelenjavo. Izbirate lahko sušenje v razponu 38 st. Celzija ter 68 st. Celzija. Sedona dehidrator deluje s pomočjo najnovejše in najbolj napredne tehnologije, s čimer zagotavlja enostavno, zelo priročno in učinkovito sušenje. Sedona dehidrator omogoča, da si z digitalnim časovnikom lahko nastavite brezskrben čas sušenja do 150 ur in potem se avtomatsko izklopi. Sedona dehidrator upravlja z dvema neodvisnima mehanizmoma sušenja in tako zagotavlja enakomerno porazdelitev ogrevanega zraka, tako da se vsa živila sušijo enakomerno.

V primerjavi z ostalimi sušilniki, v Sedoni zrak kroži horizontalno. Velika prednost takšnega načina sušenja je, da se zrak bolj enakomerno porazdeli po predalih dehidratorja. Sedona dehidrator omogoča tudi tihi način delovanja, tako da z zmanjšanjem hitrosti delovanja ventilatorja nastavite tudi na tiho delovanje. Enostavno pritisnete na gumb "nočno delovanje" in dehidrator se bo utišal in deloval z manj šuma. Prednji del dehidratorja, ki je narejen iz visoko kakovostnega kaljenega stekla, omogoča tudi pogled na živila in celotni proces dehidriranja. Digitalna nastavitev temperature, ki jo ponuja dehidrator, omogoča izjemno natančno temperaturo sušenja znotraj dehidratorja, saj je proces voden z mikroprocesorjem, kar pomeni, da vaša živila ohranijo vse encime, vitamine in minerale. Kadar ne boste napolnili vseh predalov, ima tudi možnost nastavitve varčne porabe, s pritiskom na gumb "varčevanje z energijo". Celotna površina, na kateri lahko sušite svoje priljubljene jedi: 9423 cm2.

Dimenzije: 43.3 cm x 50 cm x 37 cm (širina x dolžina x višina)
Teža: 10,6 kilograma
Moč: 230 V, 550 W
9 pladnjev + mrežne podloge
Barva: črna

Dodajam še črne podloge (npr. za pripravo krekerjev, bolj mokrih sestavin).

Original navodila za uporabo in recepti.

Cena novega sušilnika/dehidratorja je cca. 500 EUR.

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
24.04.2024. ob 16:42
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
119 -krat