• KERS50 EVO lokalna prezračevalna naprava + MONTAŽA
  • Ne zamudite priložnosti

KERS50 EVO lokalna prezračevalna naprava + MONTAŽA

Cena
399 €
Šifra oglasa: 12174143

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Grosuplje, Grosuplje
Stanje
novo

Opis oglasa

CENA BREZ MONTAŽE Z 22% DDV: 399€
CENA Z MONTAŽO 9,5% DDV: 700€

Ob nakupu 2 ali več rekuperatorjev in vgradnja na istem objektu vam uredim tudi subvencijo 20%. Vso dokumentacijo vam jaz uredim.

Izdelek brezplačno pošljem tudi na dom.

Več info 031 279 996

Ideal Clima KERS50 EVO lokalna prezračevalna naprava

Odprava vlage in plesni: Pretok znaša do 50 m3/h, kar pomeni, da lahko KERS hitro in neslišno prezračuje, pri tem pa ne izgublja energije. Prezračevalni sistem KERS pozimi nadzoruje vlažnost in tako preprečuje ali rešuje problem nastajanja plesni v prostoru.
Upravljanje: KERS EVO ima dva gumba za vklop in izklop naprave in se dobavlja v paketu z brez-žičnim upravljalcem, ki je priložen vsaki enoti. Na ta način se izognete dodatni stenski krmilni enoti, ki lahko negativno vpliva na izgled prostora. Naprava omogoča številne načine delovanja: samo izpih zraka iz prostora, samo vpih zraka v prostor, izmenično delovanje, ter samodejno delovanje, ki se aktivira glede na stopnjo vlage v prostoru.
Samodejni način: Naprava omogoča inteligentni samodejni način delovanja, kajti ima vgrajen senzor vlage in svetlobe. To pomeni, da če vlažnost naraste nad izbrano vrednost se delovanje samodejno poveča. Ko zunanji senzor zazna temo, se avtomatsko aktivira nočni način in s tem izredno tiho delovanje.
Izredno varčen: Sistem KERS potrebuje manj električne energije kot žarnica LED.
Ideal Clima KERS50 EVO lokalna prezračevalna naprava

Keramični izmenjevalnik: Inovativni dizajn prezračevalne naprave KERS EVO vključuje tudi visoko-učinkovito strukturo celic izmenjevalnika z izboljšano učinkovitostjo, saj omogoča do 97% rekuperacije toplote. Kers je najlažji način za namestitev prezračevalnega sistema v obstoječi stavbi. Kombinacija keramičnega jedra s šestkotnimi celicami in invertnih motorjev ventilatorja zagotavlja rekordno zmogljivost. Poleg tega sta v standardno opremo vključena prezračevanje, ki se aktivira z vlago, in daljinski upravljalnik.
Fleksibilna namestitev: Kers se lahko namesti praktično kjerkoli, dovolj je že, da izvrtate luknjo skozi steno (premer luknje mora biti 160 mm za KERS 50 in 100 za KERS 25), ga priključite na električno omrežje in izdelek je pripravljen za uporabo. KERS 50 je primeren za prostore 20–30 m2, KERS 25 pa 10–15 m2 ob predpostavki povprečne višine stropa, 2,5 m.
Zunanje rešetke: Po želji so prilagodljive rešetke na voljo v beli ali bakreni barvi. Zagotavljajo popolno namestitev sistema Kers v notranjosti, brez potrebe po zunanjih zidarskih odrih.
Rekuperacija energije: Naprava 65 sekund iz prostora odvaja odpadni zrak, ki nato teče skozi keramično jedro in se segreje. Keramično jedro shrani toploto za naslednjo fazo: Ventilator spremeni smer in svež zrak, ki prihaja od zunaj, gre skozi isto keramično jedro. Jedro uporabi predhodno shranjeno energijo, da segreje ta zrak. Rezultat: svež zrak prihaja od zunaj pri temperaturi, ki je skoraj enaka notranji. Enak postopek deluje tudi poleti, zato Kers varčuje z energijo skozi vse leto.

Učinkovitost pri vračanju toplote 97%
Pretok 50 m3/h
Načini delovanja samo izpih zraka iz prostora, samo vpih zraka v prostor, izmenično delovanje, ter samodejno delovanje
Brezžični upravljalec da
Rekuperacija toplote da
Montaža na zunanje stene, primerno za objekte, kateri nimajo opcije razvoda cevi za centralno prezračevanje
Vgradnja po 1 kos na vsakih 20–30 m2.
Subvencija EKO SKLADA do 20% investicije

Več info 031 279 996 ali jakaferkulj.sp@gmail.com

Zemljevid

Objekti v bližini

Poslovne storitve, Jaka Ferkulj s.p.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
  • Naslov:  Pri nadvozu 2, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska, Slovenija
Oglas je objavljen
24.04.2024. ob 01:52
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
438 -krat

Poslovne storitve, Jaka Ferkulj s.p.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
  • Naslov:  Pri nadvozu 2, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska, Slovenija