• 8x inox nadomestna kolesca za tuš kabino
  • 8x inox nadomestna kolesca za tuš kabino
  • 8x inox nadomestna kolesca za tuš kabino
  • 8x inox nadomestna kolesca za tuš kabino
  • 8x inox nadomestna kolesca za tuš kabino
  • Ne zamudite priložnosti

8x inox nadomestna kolesca za tuš kabino

Cena
27,99 €
Šifra oglasa: 12326988

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Jugovzhodna Slovenija, Novo mesto, Novo mesto
Interna številka izdelka
00022900
Stanje
novo

Opis oglasa

Predstavljamo vam 8x inox nadomestna kolesca za tuš kabino, ki bodo poskrbela za gladko in tiho drsenje vaših tuš vrat. Naša nadomestna kolesca so izdelana iz visokokakovostnega inox materiala, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo in odpornost proti koroziji. S svojim elegantnim dizajnom in trpežno konstrukcijo bodo ta kolesca izboljšala izkušnjo tuširanja in poskrbela za brezskrbno uporabo vaše tuš kabine. Ne samo, da bodo vaša vrata spet drsela kot nova, ampak boste tudi prihranili denar, saj vam ne bo treba zamenjati celotnega sistema. Ne odlašajte več, temveč si zagotovite 8x inox nadomestna kolesca za tuš kabino in uživajte v nemotenem tuširanju že danes!
Ali ima vaša kopalnica tuš kabino? Naša ponudba vas bo zagotovo zanimala. Pri uporabi vrat za prho so potrebna kolesa kabine. Valji so odgovorni ne samo za gladko odpiranje vrat, ampak jih v veliki meri tudi ščitijo pred padcem iz vodila. Tesno zaprejo vrata, tako da kopalnica ni škropljena, ko odidete! Če so vaša kolesa obrabljena, se vrata težko odpirajo ali začnejo neprijetno škripati, je čas, da jih zamenjate! Kromirani valji izgledajo estetsko in izgledajo odlično. Valji se pogosto uporabljajo, zato ne preseneča, da se čez nekaj časa obrabijo. Je najpogosteje uporabljen element strukture. Nov komplet vam bo omogočil hitro, enostavno in ugodno osvežitev kabine.




POMEMBEN ELEMENT TUŠ KABINE  –  Kolesca skrbijo ne le za gladko odpiranje vrat, ampak jih v veliki meri tudi ščitijo pred izpadom iz vodila. Tesno zaprejo vrata, tako da kopalnica ni škropljena, ko odidete! Kromirani valji izgledajo estetsko in izgledajo odlično. Dvojna kolesa poskrbijo, da je steklo dobro pritrjeno in obstaja manjša nevarnost nagibanja. Komplet vključuje: 8 odbijačev – pomagali bodo preprečiti prekomerno obrabo tekalnih sistemov na sredini in na koncu profila kabine. Vgraditi jih je treba v zgornji in spodnji profil.


ENOSTAVNO ČIŠČENJE –  komplet ima sistem za hitro odstranitev stekla iz vodila za čiščenje – ni vam treba razstavljati valjev.


NA LEŽAJIH  – kolesca so nameščena na krogličnih ležajih in so primerna za steklo debeline 4-6 mm, ustrezajo različnim tipom tuš kabin v katerih se uporablja ta rešitev. Zahvaljujoč nagibni strukturi se valji in kolesa prilagodijo obliki vodila. Prilegajo se tako kvadratnim kot polkrožnim tuš kabinam.


UNIVERZALNI  – valji so izdelani iz kroma, plastike, najlona in jekla, odpornega proti koroziji. Ustrezajo vsem tuš kabinam, ki uporabljajo ta tip krogličnih ležajev. Valji in kolesa se zaradi svoje nagibne strukture prilagajajo obliki vodila. Ustrezajo tako kvadratnim kot polkrožnim kabinam.
SPECIFIKACIJA  – material: krom, plastika, najlon, nerjaveče jeklo; premer kolesa: 23 mm; priporočena širina odprtine v steklo: 11-12 mm; priporočena debelina stekla: 4 – 6mm; priporočena razdalja od roba stekla do središča luknje: 18 mm; mere: 5,5 x 4 cm; teža: 0,328 kg








material: krom, plastika, najlon, nerjaveče jeklo
premer kolesa: 23 mm
priporočena širina odprtine v steklo: 11-12 mm
priporočena debelina stekla: 4 – 6 mm
priporočena razdalja od roba stekla do sredine luknje: 18 mm
dimenzije: 5,5 x 4 cm
teža paketa: 0,328 kg
4 zgornji valji – dvojni
4 spodnji valji – dvojni, snemljivi
8 odbijačev

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini

HALOorodje.si MOJAoprema.si LEDsvet.si Eigraca.si

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
09.04.2024. ob 13:23
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
68 -krat

HALOorodje.si MOJAoprema.si LEDsvet.si Eigraca.si

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija