• IMOU IR1 UNIVERZALNI DALJINSKI UPRAVLJALNIK
  • Ne zamudite priložnosti

IMOU IR1 UNIVERZALNI DALJINSKI UPRAVLJALNIK

Cena
20,70 €
Šifra oglasa: 12367417

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Trzin, Trzin
Interna številka izdelka
06LD-IR1
Stanje
novo

Opis oglasa

Dodatne 3% popusta na vse, tudi na že znižane izdelke s kodo: MINUS3.
Univerzalni IR daljinski upravljalnik združljiv z več kot 8.000 napravami / upravljanje naprav preko pametnega telefona / urniki in časovniki za povezane naprave IR frekvenca: 38 kHz
IR smer: Večsmerni IR
Domet pregledovanja: Do 8 m
Kontrolni kot: 360°
Moč v stanju pripravljenosti: ≤ 0,4 W
Delovna napetost: DC 5 V 1 A mikro USB
Standard povezljivosti: Wi-Fi 802.11 b/g/n, BLE 5.0
Frekvenca prenosa: 2,4 GHz
Komunikacijski doseg: Do 70 m
Delovna temperatura: Od -10°C do 50°C
Delovna vlažnost: ≤ 85 % RH
Dimenzije: 67,7 x 67,7 x 34 mm
Združljivost: Klimatske naprave, televizorji, set-top boxi, ventilatorji, električni grelniki itd.


Univerzalni daljinski upravljalnik Imou IR1
Univerzalni daljinski upravljalnik Imou IR1 vam bo pomagal ustvariti pameten dom, kjer boste udobno živeli. Z njim boste pridobili možnost upravljanja izbranih naprav s pomočjo aplikacij ali glasovnih ukazov. Ustvarite jim lahko tudi urnike dela in avtomatizirate njihovo delovanje. Izdelek je združljiv z več kot 8.000 priljubljenimi aparati, ki so na voljo na trgu.

Še bolj priročno upravljanje
Pozabite na uporabo številnih različnih daljinskih upravljalnikov za upravljanje izbranih naprav. Z modelom R1 jih boste lahko upravljali iz intuitivne aplikacije! Nič več vam ni treba skrbeti, če pozabite ugasniti luči, preden greste od doma – zdaj lahko to storite kjer koli s svojim pametnim telefonom. Svojo napravo lahko delite tudi s preostalimi člani gospodinjstva, tako da tudi oni pridobijo možnost nadzora na daljavo.

Glasovno upravljanje
Nimate pametnega telefona pri roki? Ni problema – daljinski upravljalnik je združljiv z Amazon Alexa in Google Assistant, kar pomeni, da lahko svoje seznanjene naprave upravljate z glasovnimi ukazi. Zdaj je dovolj le nekaj preprostih besed, da na primer prižgete luči ali televizor!

Široka združljivost
Ne bojte se težav z združljivostjo. Daljinski upravljalnik IR1 lahko podpira več kot 8.000 naprav, ki uporabljajo infrardeči vmesnik, vključno s številnimi modeli televizorjev, TV sprejemnikov, ventilatorjev, lučk, projektorjev, zvočnikov in še več. Ustreza približno 99% opreme, ki je na voljo na trgu!

Dodatne lastnosti
Aplikacija omogoča tudi ustvarjanje delovnih urnikov in časovnikov za povezane naprave. Na primer, klimatsko napravo lahko ob delavnikih vklopite od 6.00 do 9.00, luči pa se prižgejo zvečer, ko pridete iz službe. Možno je konfigurirati tudi daljinsko nadzorno ploščo na pametnem telefonu. Obstaja tudi možnost avtomatizacije delovanja. Lučko lahko na primer nastavite tako, da se prižge vsakič, ko senzor gibanja zazna, da nekdo vstopi v prostor.

 

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini

DIGITKLIK d.o.o.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
08.03.2024. ob 01:38
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
53 -krat

DIGITKLIK d.o.o.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija