• 100 delni set puzle kocke penasta igralna podlaga 1,44m2
  • 100 delni set puzle kocke penasta igralna podlaga 1,44m2
  • 100 delni set puzle kocke penasta igralna podlaga 1,44m2
  • 100 delni set puzle kocke penasta igralna podlaga 1,44m2
  • 100 delni set puzle kocke penasta igralna podlaga 1,44m2
  • Ne zamudite priložnosti

100 delni set puzle kocke penasta igralna podlaga 1,44m2

Cena
49,99 €
Šifra oglasa: 11472363

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Jugovzhodna Slovenija, Novo mesto, Novo mesto
Interna številka izdelka
8711252266749
Stanje
novo

Opis oglasa

100-delni set puzle kocke in penasta igralna podlaga so popolna izbira za starše, ki želijo zagotoviti varno in zabavno igralno okolje za svoje otroke. Ta izdelek je zasnovan tako, da spodbuja otrokov razvoj in kreativnost, hkrati pa zagotavlja udobje in varnost.
Set vključuje 16 penastih puzel kock, ki so mehke in varne za igro. Vsaka kocka je izdelana iz visokokakovostne penaste gume, ki je brez BPA in neškodljiva za otroke. Kocke so tudi enostavne za čiščenje, kar je velik plus za starše.
Poleg tega set vključuje tudi penasto igralno podlago, ki je velika 1,44 kvadratnih metrov. Ta podlaga je mehka in oblazinjena, kar zagotavlja udobno igralno površino za otroke. Poleg tega podlaga tudi absorbira udarce, kar zmanjšuje tveganje za poškodbe pri padcih.
Ta set puzle kocke in penasta igralna podlaga je odlična izbira za domačo uporabo, pa tudi za vrtec ali igralnico. Otroci bodo uživali v ustvarjanju različnih oblik in struktur s puzle kockami, medtem ko bodo starši lahko mirni, saj vedo, da je igralno okolje varno in brez tveganja.
Ne samo, da ta izdelek spodbuja otrokov razvoj motoričnih sposobnosti, temveč tudi domišljijo in ustvarjalnost. Otroci se bodo lahko igrali ure in ure, hkrati pa se bodo učili in razvijali nove veščine.
Če iščete kakovosten in varen izdelek za igro vašega otroka, je 100-delni set puzle kocke in penasta igralna podlaga prava izbira. Ne samo, da bo otroku zagotovil varno in udobno igralno okolje, temveč bo tudi spodbujal njegov razvoj in kreativnost. Ne odlašajte več, naročite svoj set danes!
Ta vesela uganka/igralna podloga iz Lifetime je zabavno in enostavno mesto za igranje iger z vašim otrokom. Ta podloga ponuja čudovito mehko igrišče za otroke, stare 3 leta ali več. Je tudi velikanska uganka, s katero se lahko vaš otrok igra po svoji volji.
Mehka površina za vašega malčka
Podloga je narejena iz polietilena, neke vrste pene, visoke 1 centimeter. To tvori mehko površino za vašega malčka. Igralni predal je sestavljen iz pisanih kosov sestavljanke s 4 igrami; Solitaire, tobogan in lestev, dama in tik-tac-toe. Vse dele je mogoče ločiti in sestaviti nazaj. Ta igralna podloga je sestavljena iz 100+ delov. Vsak kos sestavljanke je velik približno 30 x 30 centimetrov. To pomeni, da je ta preproga velika približno 1,2 x 1,2 metra.

100+ kosov, sestavljenih iz 16 puzzle preprog, 8 kosov igralcev tik-tac-toe, 46 splošnih kosov igre, 2 kocki in več!
Dimenzije kosov: cca 30 x 30 x 1 cm
Velikost podloge: 119 x 119 x 1 cm
Visokokakovosten izdelek
Mehka, odporna na vremenske vplive (tako za vodo kot zmrzal), brez vonja, pralna, nedrseča, odporna na obrabo, notranja/zunanja, zelo udobna in varna
Talne ploščice puzzle
Ni primerno za otroke 0-3 let.

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini

HALOorodje.si MOJAoprema.si LEDsvet.si Eigraca.si

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
20.04.2024. ob 10:54
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
153 -krat

HALOorodje.si MOJAoprema.si LEDsvet.si Eigraca.si

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija