• Lenovo e480 | FHD | 13,3 inch | 8GB Ram | i3 8130u | Multimedia Prenos
  • Ne zamudite priložnosti

Lenovo e480 | FHD | 13,3 inch | 8GB Ram | i3 8130u | Multimedia Prenos

Cena
329 €
Šifra oglasa: 11530861

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Moste Polje, Nove Jarše
Interna številka izdelka
101629
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Za naročilo izdelka odprite povezavo https://komponentko.si/prenosniki/lenovo-e480/ .

Multimedia Prenosnik ThinkPad Lenovo E480
Prenosni računalnik ThinkPad Lenovo E480 je pripravljen za poslovanje

Povečajte produktivnost in si zagotovite najboljšo vrednost s prenosnikom ThinkPad Lenovo E480, ki je pripravljen za poslovanje. Osnovna moč in vzdržljivost ThinkPadov sta združeni s številnimi varnostnimi funkcijami, elegantnim dizajnom in standardizirano povezljivostjo, da bi vam in vašemu podjetju zagotovili vse, kar potrebuje za napredovanje.

IT-oddelki so zadovoljni tako kot njihovi uporabniki.
Enostavno. Zmogljivo. Združljiv. Računalnik E480 je enostaven za IT-oddelke, saj ponuja preprostost operacijskega sistema Windows 10 Pro, združljivost strojne opreme z več priključki USB in energetsko učinkovitost procesorjev Intel, ki zagotavljajo hitrejšo zmogljivost.



Zanesljivost. Popravljivo. Varno. E480 omogoča tudi enostavno vzdrževanje IT. Je zanesljiv - kar dokazuje vrsta strogih testov, ki jih opravi proti udarcem, padcem in drugim ekstremnim razmeram - in varen zaradi opcijskega čitalnika prstnih odtisov Touch Type in čipa dTPM 2.0.

Prenosnik ThinkPad Lenovo E480 je pripravljen na reševanje vaših nalog, zahvaljujoč procesorjem Intel. Z do 1x1 AC WiFi in celotno paleto priključkov - vključno z USB-C, USB 3.1 in HDMI - vas bo povezal z internetom in različnimi zunanjimi napravami.

Delo kjerkoli je postalo lažje - tanek in lahek E480 je bil ustvarjen za popotnike. Ergonomska tipkovnica je bila zasnovana za udobje in natančnost. Njena osvetlitev vam omogoča, da jo uporabljate v slabše osvetljenem okolju in opravljate naloge kljub poznim uram. Z do 13-urnim delovanjem baterije pa si boste zagotovili veliko neprekinjenega časa brez skrbi glede električnih vtičnic. Bodite korak pred drugimi, ne glede na to, kam vas vodi delo.

Prenosnik ThinkPad Lenovo E480 navdušuje z ozkim okvirjem in tanjšim, elegantnim videzom. Njegov živahen zaslon dopolnjuje videz - takšen, ki bo zagotovo navdušil stranke in dal nepozaben obraz vašemu podjetju.

Traja dovolj dolgo, da lahko naredi samostojno kariero
Monitor E480 je bil izdelan za dolgo življenjsko dobo in preizkušen glede vzdržljivosti. Ponaša se s priznano zanesljivostjo ThinkPadov.

E480 ponuja odlično izkušnjo videokonferenc, zahvaljujoč dvojnemu mikrofonu, spletni kameri HD, zaslonu IPS FHD in stereo zvočnikom z Dolby® Advanced Audio. Uživajte v bogatem zvoku in tako jasnih slikah, da boste imeli občutek, kot da ste v isti sobi.

Začnite z operacijskim sistemom Windows 10 Pro za svoj računalnik E480, ki vključuje vašo osebno pomočnico Cortano. Nikoli več vam ne bo treba iskati datotek, fotografij ali sestankov! Cortano povežite s koledarjem in lahko celo iščete po tem, kdaj in s kom ste delali na datoteki, namesto da bi si morali zapomniti imena datotek.

Vemo, kako pomembni so vaši podatki. Zato je računalnik E480 opremljen z diskretnim čipom Trusted Platform Module (dTPM) 2.0, ki deluje v povezavi z Bitlockerjem operacijskega sistema Windows 10 Pro. Skupaj šifrirata vse vaše podatke in gesla.




Ob nakupu novih izdelkov omogočamo odkup vaših starih izdelkov.
Več o menjavi staro za novo si preberite na: ODKUP IZDELKOV
Omogočamo nakup artiklov na obroke.
Več o nakupu na obroke si preberite na: NAKUP NA OBROKE
Drugi prenosni računalniki v trgovini Komponentko.
Ostalo ponudbo napajalnikov si lahko ogledate na: PRENOSNI RAČUNALNIKI

Podrobnosti o izdelku
Namen: Multimedia, Poslovna Linija
Velikost zaslona: 13,3" (33 cm)
Znamka procesorja: Intel
Serija procesorja: Core i3
Model Procesorja: i3 8130u
Število jeder: 4
Znamka grafične kartice: Intel
Model Grafične Kartice: Intel UHD
Ločljivost: 1920 x 1080 (FHD)
Velikost Spomina: 4GB
Garancija: 3 mesecev
Stanje: Rabljeno
Ohranjenost: A++

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini

KOMPONENTKO.si RAČUNALNIŠKA TRGOVINA

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
15.09.2023. ob 00:44
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
163 -krat

KOMPONENTKO.si RAČUNALNIŠKA TRGOVINA

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija