Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Generator ozona za dezinfekcijo objektov - ozonator

Generator ozona za dezinfekcijo objektov - ozonator

Cena
80 €
Šifra oglasa: 3731639

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Moste Polje, Nove Jarše
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Generator ozona za dezinfekcijo prostorov in vozil s timerjem, rabljen samo 5x in brezhiben.
Moč ozona kar 50g/h,kar pomeni da lahko dezinfiicirate prostore do 200 m2. izjemna moč pokonča bakterije, plesni, viruse, vonj po cigaretih, štali... PUSTITE GSM in pokličem.

Uporaben za stanovanja, hiše, prikolice, avtomobile, pisarne... Za seboj ne pušča kemikalij, tako kot so to agresivna čistila.

Ozon generator pretvori kisik v ozon in sicer brez pomoči kemikalij, ki bi škodovale okolju. Ozon je posebna oblika kisika. Običajno se na dva atoma kisika veže še ena molekula kisika. Vendar pa je molekula ozona sestavljena iz ohlapne zveze treh atomov kisika (O₃). Ozon je eden od najčistejših in najmočnejših oksidacijskih in razkuževalnih sredstev, saj je tri tisoč krat močnejši pri ubijanju bakterij od klora. Med oksidacijo bo generator odpravil vse neprijetne vonjave. To vključuje tudi najbolj trdovratne vonjave, kot so: cigaretni dim, dim pri gorenju, živalski vonj, kuhinjski vonj, vonj odpadkov in urina, kemične vonjave in plesni itd. Ozon odstranjuje vonjave tako, da s kemično reakcijo razcepi molekule, ki povzročajo vonjave npr. vodikov sulfid, amonijak in druge organske spojine. Ozon uniči vse delce bakterij in plesni. Trajanje ozona je odvisno predvsem od temperature in vlažnosti. Ozon začne nastajati takoj po pričetku delovanja naprave in začne razpadati po približno 20 minutah po prenehanju delovanja. Po tem času se ozon spremeni nazaj v kisik. Preostale vonjave so ponavadi neškodljive snovi, ki so nastale zaradi reakcije nenasičenih organskih snovi z ozonom.

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
29.03.2024. ob 11:23
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
3760 -krat