• Igričarski Računalnik RTX 3080 / R7 7700X / 32GB / 1TB M.2 / Workstati
  • Ne zamudite priložnosti

Igričarski Računalnik RTX 3080 / R7 7700X / 32GB / 1TB M.2 / Workstati

Cena
1.699 €
Šifra oglasa: 11272114

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Moste Polje, Nove Jarše
Interna številka izdelka
86776
Stanje
novo

Opis oglasa

Za naročilo in konfigiracijo računalnika oprtite povezavo https://komponentko.si/racunalniki/igricarski-racunalnik-rtx-3080-r7-7700x-32gb-1tb-m-2-workstation-racunalnik-za-igre/ .

Gaming računalnik GAMING RTX 3080 10 GB & Ryzen 7 7700X - Kralj v svojem cenovnem razredu



Doživite vrhunec igralne zmogljivosti z našim vrhunskim igralnim računalnikom z zmogljivim procesorjem AMD Ryzen 7 7700X, grafično kartico NVIDIA RTX 3080 10 GB, 32 GB pomnilnika DDR5 in izjemno hitrim SSD diskom NVMe M.2 s kapaciteto 1 TB.

AMD Ryzen 7 7700X je 8-jedrni procesor s 16 nitmi, ki zagotavlja neverjetno hitrost in učinkovitost ter je kot nalašč za navdušence nad igrami in zahtevne večopravilne uporabnike. Njegov osnovni takt 3,8 GHz in maksimalni pospeševalni takt 4,6 GHz zagotavljata, da med intenzivnimi igralnimi seansami ne boste nikoli zamudili nobenega takta.

Z grafično kartico NVIDIA GeForce RTX 3080 10 GB, ki zagotavlja osupljivo grafiko s sledenjem žarkom, realistično osvetlitev in izjemno gladko hitrost sličic na sekundo, povzdignite vizualno podobo iger v nove višave. Ta grafični procesor, ki ga poganja nagrajena arhitektura NVIDIA Ampere, je zasnovan tako, da vašo igralno izkušnjo dvigne na višjo raven.

*Grafična je obnovljena iz nabora naših grafičnhi kartic  dostopnih na: https://komponentko.si/racunalniske-komponente/graficne-kartice/ 

*Skupaj z računalnikom ima grafična 2 letno garancijo

Zahvaljujoč 32 GB pomnilnika DDR5, ki je vključen v to igralno moč, večopravilnost še nikoli ni bila lažja. Brez težav poganjate več aplikacij in iger hkrati, ne da bi pri tem ogrozili hitrost ali zmogljivost. Uživajte v hitrejšem nalaganju in nemotenem preklapljanju med opravili, da bo vaša igralna izkušnja bolj gladka kot kdaj koli prej.

Vaše potrebe po pomnilniku so več kot zadovoljene z izjemno hitrim SSD diskom NVMe M.2 s kapaciteto 1 TB. Ta visokozmogljivi polprevodniški disk naslednje generacije zagotavlja bliskovite hitrosti branja in pisanja, zato boste manj časa čakali na nalaganje iger in aplikacij ter več časa namenili uživanju v svojih igralnih pustolovščinah.

Naš igralni računalnik z operacijskim sistemom Ryzen 7 7700X, RTX 3080, 32 GB pomnilnika in 1 TB NVMe SSD je nameščen v elegantnem, sodobnem ohišju, zasnovanem za optimalen pretok zraka in učinkovito hlajenje. S prilagodljivo osvetlitvijo RGB in možnostmi enostavne nadgradnje ta igralna naprava ni le zmogljiva, temveč tudi vizualna mojstrovina.

Ne zadovoljite se z ničemer manj kot z najboljšim, ko gre za vašo igralno izkušnjo. Potopite se v svet visokozmogljivih iger z našim neprimerljivo zmogljivim igralnim računalnikom z Ryzenom 7 7700X, RTX 3080, 32 GB pomnilnika in 1 TB NVMe SSD še danes!






 








Zmogljivost tega računalnika lahko preverite v spodnjem video posnetku
https://www.youtube.com/watch?v=a1iY2InhhcY

 



Zakaj se nakup računalnika v računalniški trgovini Komponentko splača?
Smo najbolje ocenjena računalniška trgovina v Sloveniji s strani uporabnikov. Ponuja neprekosljive cene in vrhunsko predprodajno ter poprodajno podporo. V primeru, da imate glede izdelka tudi po nakupu katerokoli vprašanje, smo vam vedno na voljo.



1. Omogočamo nakup računalnika na obroke
Za nakup računalnika na obroke si preberite na https://komponentko.si/nakup-racunalnika-na-obroke-obrocna-placila/
2. Prodaja vašega starega računalnika oziroma "staro za novo"
Pred nakupom novega računalnika nas povprašajte za prodajo vašega starega računalnika, tudi po principu "staro za novo". Obrazec za prodajo najdete na: https://komponentko.si/odkup-izdelkov/
3. Vas zanima drugačen računalnik?
Pošljite nam povpraševanje za nakup drugega računalnika direktno na naš elektronski naslov info@komponentko.si. Medtem ko čakate na odgovor, pa preverite ponudbo naših računalnikov na: https://komponentko.si/racunalniki/

Podrobnosti o izdelku
Namen: Gaming Linija, Multimedia
Model Procesorja: R7 7700X
Model Grafične Kartice: RTX 3080
Znamka grafične kartice: Nvidia
Velikost Grafičnega Spomina: 10 GB
Serija procesorja: Ryzen 7
Število jeder: 8
Hyper-threading: DA
Velikost Spomina: 32 GB
NVME: 1 TB
Garancija: 24 mesecev
Stanje: Novo

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini

KOMPONENTKO.si RAČUNALNIŠKA TRGOVINA

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
04.07.2023. ob 00:48
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
274 -krat

KOMPONENTKO.si RAČUNALNIŠKA TRGOVINA

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija