• Računalnik Gamer Extreme RTX 4070 | i5-12600KF | 16 GB | 1 TB | W11H |
  • Ne zamudite priložnosti

Računalnik Gamer Extreme RTX 4070 | i5-12600KF | 16 GB | 1 TB | W11H |

Cena
1.979 €
Šifra oglasa: 11515150

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Moste Polje, Nove Jarše
Interna številka izdelka
93394
Stanje
novo

Opis oglasa

Za naročilo in konfigiracijo računalnika oprtite povezavo https://komponentko.si/racunalniki/racunalnik-anni-gamer-extreme-rtx-4070-i5-12600kf-16-gb-1-tb-w11h-linija-anni/ .

Računalnik Gamer Elite RTX 4070 12GB in Intel i5 12600KF | 16GB | 1 TB NVME




Uvod: Prihodnost igranja je tu z igralnim računalnikom RTX 4070 & 12600KF
V času, ko se igralna industrija hitro razvija, igralci nenehno iščejo visokozmogljivo igralno konfiguracijo, da lahko sledijo najnovejšim izdajam. Vstopite v Gaming PC z RTX 4070 12GB & Intel 12600KF - najsodobnejšo igralno opremo, ki vam bo vzela sapo. Ta gaming zver, opremljena z zmogljivimi komponentami, kot so  16 GB DDR4 3600MHz RAM, 1TB NVMe SSD in ohišje Antec DF800 Flux, je narejena tako, da vam bo omogočila poglobljeno igralno izkušnjo kot še nikoli prej.
Osvobodite moč grafične kartice RTX 4070
NVIDIA GeForce RTX 4070 je ultimativna GeForce grafična kartica. Prinaša velik preskok v zmogljivosti, učinkovitosti in grafiki, ki jo poganja AI. Izkusite izjemno zmogljivo igranje iger, neverjetno podrobne virtualne svetove, izjemno produktivnost in nove načine ustvarjanja. Poganja ga arhitektura NVIDIA Ada Lovelace in je opremljen s 12GB pomnilnika G6X ter zagotavlja vrhunsko izkušnjo za igričarje in ustvarjalce.
Sprostite moč procesorja Intel 12600KF
Srce Gaming PC 12600KF je zmogljiv procesor, zasnovan za zagotavljanje neprimerljive igralne zmogljivosti. Ta procesor z lahkoto obvladuje najzahtevnejše igre in zagotavlja gladko izkušnjo brez zatikanja tudi med najintenzivnejšimi igralnimi seansami. Zaradi velikega števila jeder in izjemnih taktov je procesor 12600KF popoln za večopravilnost, ustvarjanje vsebin in pretakanje vaših najljubših iger.
Povečajte zmogljivost iger s 16 GB DDR4 3600 MHz RAM-a
Gaming PC 12600KF se ponaša z izjemnimi 16 GB DDR4 3600MHz RAM-a, ki zagotavlja hitre čase nalaganja, bliskovite prehode med igrami in nemoteno večopravilnost. Ta najsodobnejši pomnilniški standard zagotavlja znatno povečanje zmogljivosti v primerjavi s standardom DDR4, kar igralcem omogoča hkratno izvajanje več zahtevnih aplikacij brez zmanjšanja zmogljivosti.
Izkusite bliskovito hitro shranjevanje z 1 TB NVMe SSD
Poslovite se od dolgih nalagalnih zaslonov in počasnega zagona z 1TB NVMe SSD v Gaming PC 12600KF. Ta visokozmogljiva rešitev za shranjevanje občutno skrajša čas nalaganja in izboljša splošno odzivnost sistema. Vmesnik NVMe zagotavlja izjemno visoke hitrosti branja in pisanja, tako da so vaše najljubše igre in aplikacije vedno na dosegu roke.

 

 







Serija Gaming
Razumemo vašo zaljubljenost v računalniške igre. Za kakovostno igranje pa potrebujete kakovosten računalnik – ANNI GAMER naj bo! Ta računalnik ponuja odlično razmerje med ceno in zmogljivostmi v igrah.


Razred Elite
So igre vaša strast? Želite le najboljše? Edini pravi odgovor je računalnik ANNI GAMER ELITE, saj ne pristaja na kompromise. Najnovejše tehnologije obljubljajo izjemne zmogljivosti tudi ob poganjanju iger v visoki ločljivosti.












 









Zmogljivost tega računalnika lahko preverite v spodnjem video posnetku
[embed]https://www.youtube.com/watch?v=zLF-lQUtGIc&t=2m[/embed]

 




Zakaj se nakup računalnika v računalniški trgovini Komponentko splača?
Smo najbolje ocenjena računalniška trgovina v Sloveniji s strani uporabnikov. Ponuja neprekosljive cene in vrhunsko predprodajno ter poprodajno podporo. V primeru, da imate glede izdelka tudi po nakupu katerokoli vprašanje, smo vam vedno na voljo.




1. Omogočamo nakup računalnika na obroke
Za nakup računalnika na obroke si preberite na https://komponentko.si/nakup-racunalnika-na-obroke-obrocna-placila/
2. Prodaja vašega starega računalnika oziroma "staro za novo"
Pred nakupom novega računalnika nas povprašajte za prodajo vašega starega računalnika, tudi po principu "staro za novo". Obrazec za prodajo najdete na: https://komponentko.si/odkup-izdelkov/
3. Vas zanima drugačen računalnik?
Pošljite nam povpraševanje za nakup drugega računalnika direktno na naš elektronski naslov info@komponentko.si. Medtem ko čakate na odgovor, pa preverite ponudbo naših računalnikov na: https://komponentko.si/racunalniki/

 



Podrobnosti o izdelku
Znamka procesorja: Intel
Serija procesorja: Core i5
Model Procesorja: i5 12600KF
Število jeder: 10
Hyper-threading: DA
Znamka grafične kartice: Nvidia
Model Grafične Kartice: RTX 4070
Velikost Grafičnega Spomina: 12 GB
NVME: 1 TB
Velikost Spomina: 16 GB
Garancija: 24 mesecev
Stanje: Novo

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini

KOMPONENTKO.si RAČUNALNIŠKA TRGOVINA

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
11.09.2023. ob 00:38
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
142 -krat

KOMPONENTKO.si RAČUNALNIŠKA TRGOVINA

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija