• Univerzalni trak za večkratno uporabo Sticky, 2 cm x 3 m
  • Ne zamudite priložnosti

Univerzalni trak za večkratno uporabo Sticky, 2 cm x 3 m

Cena
1,99 €
  • Kredit po vaši meri
Šifra oglasa: 5140440

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Primorsko-notranjska, Postojna, Postojna
Stanje
novo

Opis oglasa

Obojestranski trak lahko uporabite večkrat. Le sperete ga pod vodo, posušite in že je pripravljen za nadaljnjo uporabo. Uporabite ga za pričvrstitev letvic vozila ali registrske tablice, na armaturno ploščo lahko pritrdite spominek iz potovanja, osvežilec zraka ali držalo telefona.
Posebna silikonska struktura traku omogoča vsestransko uporabo. Zato je priporočen za uporabo tudi izven vozila - na zid lahko pritrdite družinsko fotografijo, uro, obešalnik, praznično dekoracijo ali pričvrstite preprogo na tla, da se ne premika. Uporaba univerzalnega obojestranskega traku je zares vsestranska.
Elastičen trak se prilepi na vse površine
Univerzalni trak je izredno elastičen, zato ga boste lahko uporabili na različnih površinah, kot je steklo, ploščice, les, usnje ipd. Ker je odporen proti vlagi, ga lahko brez skrbi uporabite zunaj ali v notranjosti.

Uporaben v avtomobilu
V notranjosti lahko z njim pritrdite okrasek ali dodatni predalček na sedežu ali armaturni plošči. Namestite mobilni telefon, pritrdite vse kable, ki jih uporabljate za polnjenje mobilnika ali tablice.

Izognite se vrtanju v stene ali omare
Sticky je uporaben povsod. Doma ga lahko uporabite, da obesite različne predmete - očala, mobilni telefon, ključe, kuhinjske pripomočke, slike v okvirjih in celo obešalnik. Uporabite ga lahko tudi, da preprečite obrabo ali zdrse preprog, tiskalnikov, sedežnih garnitur ipd. Ker ne pušča sledi, je posebej primeren za uporabo v študentskih sobah ali najemniških stanovanjih.
Okolju prijazen - uporabite ga večkrat
Univerzalni obojestranski trak lahko uporabite večkrat. Po uporabi ga boste preprosto odstranili in sprali pod tekočo vodo. Ko se posuši, ga že lahko uporabite za nov projekt.
Kvaliteta: PJ
Prednosti: Prozoren trak, Zelo elastičen, Uporaben na vrsti površin in materialov, Vsestranska uporaba, Uporabite ga v avtomobilu in doma, Vodoporen, Odporen na prah, Enostaven za rezanje, Za večkratno uporabo, Preprosto odstranjevanje, Spere se pod vodo
Uporaba za: Figurice na armaturno ploščo, Dodaten predal na sedež avtomobila, Daljinec, Preproge, Tiskalnik, Sedežno garnituro, Slike na steno, Kuhinjske pripomočke, Očala, Mobilni telefon, Ključe, Obešalnik
Dimenzije: 2 mm x 3 cm x 3 m

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini

SUBAN d.o.o.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
12.11.2020. ob 20:58
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
226 -krat

SUBAN d.o.o.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija